• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne yapıyorsunuz?

2,5 yıl uzaktan ilişki helal olsun . Ben 15 gün dayanamamıştım :KK70: :KK70: .

Canım şimdi izlediklerini filan geç ne yapacaksın evli değilsiniz bir şey değilsiniz ben bunu anlamıyorum ?
Şuan ayrı mısınız ? Ben onu anlamadım . Erkek arkadaşın biz evlenince ayrılacağız zaten şimdi ayrılalım tarzı bir şey mi dedi ?
yani çok zor en ufak bir şeyde bitsin falan diyordum bir de çok eleştriyordm zannediyordm ki bir şey demiyor yer eetmiş biriktirmiş inancımı kaybettim dedi en son halbuki yüzük bile taktı tanşcaktı aileler..yordum yoruldumda ondan belki

yani çok zor en ufak bir şeyde bitsin falan diyordum bir de çok eleştriyordm zannediyordm ki bir şey demiyor yer eetmiş biriktirmiş inancımı kaybettim dedi en son halbuki yüzük bile taktı tanşcaktı aileler..yordum yoruldumda ondan belki

Sen hatayı baştan yapmışsın .
Çok azdır sürekli bitirelim lafıyla 2 yıl ilişki yürüten .
Bide evlilik yoluna girdiğin bir adamdan şüphen varsa alengirli bir iş yapmak yerine direk sor .
Zaten adamın ayrılmaya niyeti varsa itiraf eder ;)

Sen hatayı baştan yapmışsın .
Çok azdır sürekli bitirelim lafıyla 2 yıl ilişki yürüten .
Bide evlilik yoluna girdiğin bir adamdan şüphen varsa alengirli bir iş yapmak yerine direk sor .
Zaten adamın ayrılmaya niyeti varsa itiraf eder :KK66:
unutamıyorum deyince allahtan ben laçkayımda unutyorum söylediklerinidiyor :/ halbu ki öyle biri değil 4 5 kez fotoğraf fln sildim :D

siz sevgilinzle kavga etmiyorsunuz yani yıpranmışlık uzun ilişki olması da var..saygısızlk yok ayrıca yanlş anlaşılmasın sadece duygusal olark boşlk yarattık biirbirimize
Haha çok hoşsunuz yahu.Siz birbirimize ağır konuştuk demişsiniz bununla normal tartışma bir mi?
Evet ben etmiyorum kavga bu arada pek tarzım değil:KK39:

siz sevgilinzle kavga etmiyorsunuz yani yıpranmışlık uzun ilişki olması da var..saygısızlk yok ayrıca yanlş anlaşılmasın sadece duygusal olark boşlk yarattık biirbirimize
Haha çok hoşsunuz yahu.Siz birbirimize ağır konuştuk demişsiniz bununla normal tartışma bir mi?
Evet ben etmiyorum kavga bu arada pek tarzım değil:KK39:

illa ki başınıza gelmiştir aklınızdan geçmişir telefona bakmak ya da diğer sorum büyük kavganız oldu mu topladnız mı gibi :)
Gecen yil biriyle gorusuyordum. telefonlarini kontrol ediyordum ama ona karsi icimde bi güven problemi vardi o yuzden, sebepsiz bi güven problemiydi benimki. neyse ilk kez telefonunu elime aldim boyle bi stres oldu kizardi bozardi falan. mesajlarina bi baktim ogrencisiyle bi yazismasi vardi şok gecirmistim bel altiydi tamamen. sonra da bitirdim zaten. iyi oluyor aslinda kontrol etmek

Back
X