Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim icin uniyi biraktim evlenmej icin bilmedigim sehirlere gidip arayip ona ulastim ailemi herseye goze alip ona kactim. Ve sonucta evliyiz oglumuz var:)Sevgiliniz, esiniz, aileniz,Kısacası sevdiğiniz için yaptığınız fedakarlıklar var mi varsa neler yaptiniz ..
Bu mesajinizi okurken dejavu oldum.ayni mesaji daha oncede okumustum.yani o ani yasamistimBekarken rahmetli babam cok mac izledigi icin her seferinde sikayet eden ben simdi esimle mac izlemeyi cok seviyorum yorumlar yapiyorum istesem deger odaya gider dizi izlerim ama ondan ayri kalmak istemiyom daha napiyim bennn yahu :)
Ben onu yapmiyorum cok fedakarsizim ben yahu ama oglen geliyor benimkide.oglen haziriyorum.Erken kalkıp kahvaltı hazırlamak
Yani ne var uykum bölünmese . Git disarda pogaca cay ye işteBen onu yapmiyorum cok fedakarsizim ben yahu ama oglen geliyor benimkide.oglen haziriyorum.
Bazen lafi gecer.
Sabah hazirlamiyorum oglen hazirliyorum ya..oglen gelmesen sabah hazirlarim diyorum
Yahu niye kendileri yapmazlar..ye git iste dimi