siz ne yaptınız ??

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Sevgiliniz, esiniz, aileniz,Kısacası sevdiğiniz için yaptığınız fedakarlıklar var mi varsa neler yaptiniz ..

Onun yalniz birakmamak icin memleketimden cok uzaga kucucuk bir sehire tercih yaptim. Bazen anneme babama yalan soyledim. Bir kac insani hayatimdan cikardim vs iyiki yaptim

çevremdeki bi çok kişiyle görüşmeyi kestim. Ailemi ikna etmek için ailemle 2ay konuşmamayı göze aldım. Ve şimdi evliyiz:) üstelik ailem damatlarınıda çok seviyo:)

Onun bana yaptığı kadar fedakarlik yaptım. Ne eksik ne fazla. Cok da mutluyuz bu yüzden. Ne ben hayatımdan ödün verip karşılığıni bekleyerek onu bunaltiyorum, ne de o ben şunları şunları yaptım sen yapmadın diye yüzüme vuruyor. Ikimiz de eşit gibiyiz bu konuda. Bunu tum herkese önerebilirim. Cok seviyorsunuz cok fedakarlık yapmak istiyorsunuz olabilir, ama malesef karşılıksiz birsey yapmak yok insan fıtratında. karşılıksız yapıyorum desenız de yok öyle bişey. bekleniyor. bu yuzden eşitlik önemli bu konuda

Uykuyu cok seven ben gece gec yatip sabah erken kalkmayi birde hangi saatte ararsa usenmeden konusmayi nasil da fedakarim yahu :)

Bekarken rahmetli babam cok mac izledigi icin her seferinde sikayet eden ben simdi esimle mac izlemeyi cok seviyorum yorumlar yapiyorum istesem deger odaya gider dizi izlerim ama ondan ayri kalmak istemiyom daha napiyim bennn yahu :)

Cok sey yaptim cok sey yapti....
Yaz yaz bitmez.
evlendikten sonra ise tamamen bir butun olduk.fedakarlik guzel sey eger karsidaki kisiye degecegine eminsen:KK66:

Annemin evindeki rahatlığı bıraktım. Yemeği ben yapıyorum sofrayı ben topluyorum çamaşır bulaşık hepsi benden. Daha ne yapayım ben :)

Bekarken rahmetli babam cok mac izledigi icin her seferinde sikayet eden ben simdi esimle mac izlemeyi cok seviyorum yorumlar yapiyorum istesem deger odaya gider dizi izlerim ama ondan ayri kalmak istemiyom daha napiyim bennn yahu :)
Bu mesajinizi okurken dejavu oldum.ayni mesaji daha oncede okumustum.yani o ani yasamistim:KK66:
Niye yazdim onuda bilmiyorum:KK66:

Universiteyi biraktim,arkadas sandigim bazi insanlari sildim iyiki silmisim sayesinde,kendimde bu benim yapim dedigim bi cok seyi degistirdim.Allah yuzumu kara cikarmasin hicbiri icin tek bir gun pisman olmadim..

Ben onu yapmiyorum cok fedakarsizim ben yahu:KK66: ama oglen geliyor benimkide.oglen haziriyorum.
Bazen lafi gecer.
Sabah hazirlamiyorum oglen hazirliyorum ya..oglen gelmesen sabah hazirlarim diyorum:KK66:
Yahu niye kendileri yapmazlar..ye git iste dimi:KK66:
Yani ne var uykum bölünmese . Git disarda pogaca cay ye işte :KK70:

ben eşimi seviyorum ve onu sevdiğim için herşeyi de severek yapıyorum
evlilik biraz fedakarlık ister:KK49:

annesını konusmasamda eve almam:)

Bir kaçını yazayım...
-Yapmayacağım şeyleri bile sırf onun için yaptım
-Dilimden onu eksik etmedim
-Dualarımda anmamazlık yapmadım
-Rüyalarıma onu koydum
-Hayallerimi onunla süsledim
-Sayamadığım saatlerimi ve şimdilik 3 yıl 3 ayımı ona verdim