siz neler yapardınız herkese soruyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi adnuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adnuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
77
0
36
İstanbul
slm kızlar hepinizin basına gelen birsey soracagımmm ailem cok huysuz bir aile sürekli huzursuzum onların yanında her söylediğime her hareketime dikkat etmek zorundayımmm hep bir kulp takıyorlar yoksa bir söylediklerine gülmessek bende eşimde hemen ne oldu falan demeye baslıorlar ne saçma demiii onların yanında cok kasılıyorum yani...sizde boyle durumlar yasıyormusunuz

ne olursa olsun aileni hiçbir zaman küçük görme inan o hatayı ben yaptım şimdi pişmanım her duamda allahım anne babamın hakkını helal ettirmeyi nsip et diyorum bana kaçarak evlendimnişanlı iken ne söylense annem zıttını söyledi bende tartıştım ve kaçtım sonra öle bi pişman oldum ki ailem düüğünüme bile gelemedi tek kızdım bide..eşim bile bazen yüzüme vuruyor sen demiyormuydun ailem böyle diye şimdi çok pişmanım keşke onları dinleseydim diye çook.. ölü doğum yaptım özellikle annemin değerini o zaman anladım ben o acıyı sancıyı çekerken anladım birde kucağım boş kalınca evlat ne kadar önemli demi annem evi olsun iyi işi olsun derken ne demek istediğini anladım niye öyle dedğini :(

ne olursa olsun aileni hiçbir zaman küçük görme inan o hatayı ben yaptım şimdi pişmanım her duamda allahım anne babamın hakkını helal ettirmeyi nsip et diyorum bana kaçarak evlendimnişanlı iken ne söylense annem zıttını söyledi bende tartıştım ve kaçtım sonra öle bi pişman oldum ki ailem düüğünüme bile gelemedi tek kızdım bide..eşim bile bazen yüzüme vuruyor sen demiyormuydun ailem böyle diye şimdi çok pişmanım keşke onları dinleseydim diye çook.. ölü doğum yaptım özellikle annemin değerini o zaman anladım ben o acıyı sancıyı çekerken anladım birde kucağım boş kalınca evlat ne kadar önemli demi annem evi olsun iyi işi olsun derken ne demek istediğini anladım niye öyle dedğini :(

siz yanlıs anbladınız beni ben annemin bir dediğini zaten iki etmem hiç bir aile üyeme yapmam bunu yapamam zaten korkarımm sizede gecmiş olsun ben sadece aradaki huzursuzluktan ailemi memnun edememekten bahsettim işin açıkcasııı

Back
X