Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok sıkılıyorum nerelere gitsem bilmiyorum akşamları 6.30 da geliyoruz.sıkılıyoruz hergün napsak bilmiyorum otur yemek ye film seyret
ne güzelll...biz geliyoruz akşam yemek şu bu hergün aynı şey bıktım sıkıldım hiç biyere gitmiyoruz ne avm ne sinema ne de başka bişey hfsonu ya benim annemde ya onun annesinde
önceki konularınızaz göz attım da,sizin sorununuz monotonluk değilmiş ki zaten..bence önce evliliğinizle ilgili sorunları halledin,eşinizi seviyor musunuz,sevmiyor musunuz,ayrılacak mısınız değil mi vs gibi birçok konuyu halledin sonra h.sonları yapacak şeyler bulursunuz zaten![]()
bende mesela bişeyler falan yapmak istiyorum ama eve gelince yorgun hissediyorum kendimi ama değişik bişeyler olsun yapalım istiyorum
haklısınız ama beni monotonluk da yordu değişik fikirler bekliyorum
ben çok sıkılıyorum nerelere gitsem bilmiyorum akşamları 6.30 da geliyoruz.sıkılıyoruz hergün napsak bilmiyorum otur yemek ye film seyret
Maddi olanaklarınız varsa, seçenek çok bence.
Eşiniz size katılmıyosa bile alın çocuğunuzu çıkın gezin. Sirke gidin tiyatroya gidin buz patenine gidin...
Maddi olanaklarınız varsa, seçenek çok bence.
Eşiniz size katılmıyosa bile alın çocuğunuzu çıkın gezin. Sirke gidin tiyatroya gidin buz patenine gidin...
o zaman şöyle sorayım,eşinizle beraberken yapmayı en çok sevdiğiniz şeylerin listesini çıkarın.mesela evlenmeden önce olabilir,şunları yaparken ne çok eğlenirdik diye...
ya da hayal ettiğiniz şeyleri listeleyin..ne bileyim hepsi maddi olmak zorunda değil.
eskiden izlediğiniz bir filmi getirip süpriz yapabilrsiniz,içki içiyorsanız,bir sofra kurabilrsiniz.yeşillik bir yere gideip elele gezebilrsiniz.arkdaşlarınız çağırabilrsiniz.
birlikte yapmaktan keyif alacağınız birşeyler illa ki vardır... biz mesela puzzle alıp yaptık bir dönem..bizi resmen 2-3 ay oyaladı..tabii peşpeşe 3-4 puzzle yaptık.... sonra mesela bizde tavla var..sıkılınca yapıyoruz nescafemizi,sahlebimizi tavla oynuyoruz..domino alık domino oynuyoruz.... film izleyin..ama mesela aşk filmi olsun diye tutturmayın..erkekler pek sevmiyor öyle şeyleri. önemli olan beraber birşeyler paylaşmak değil mi... ikinizin de seveceği filmler oldun..mesela benim 1 yılda izlemediğim bilimkurgu kalmadı ama ben de severim.. meselA dövüş filmi ister sevgilim arada da sırf onun istediği olsun diorum dövüş flmi izlioruz.... yemek yapın birlikte... salatayı o yapsın mesela... bi katkısı olduğunu hissetsin... benimki çok güzel köfte yaptığını SANIYOR(!) meselaaslında ortalama bir köfte..ama o kendini iyi hissedior..ben de bazen aşkım sen şu senin köftenden yapsana ben de yanına bi güzel pilav yapayım diyorum...
ne bileyim yaaa yaşadığınız yere bağlı..büyük bir şehirse seçenekler de çoğalır..ben mesela o kadar küçük bir doğu ilçesindeyim ki..yaşadığımız yerde 2 market 2 de cafe var.... gezebileceğiniz bir mağaza falan yok... buna rağmen sıkılmıyoruz.. çıkın bir dolaşın..ne bileyim canınız ne isterse onu yapın ama yaptığınız şeylerde o da kendince eğleneceği birşeyler bulsun:)