siz neler yapıyorsunz

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
hiçi ve hsonu eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz kızlar ben çok sıkılıyorum

Valla hafta içi çalıştığımızdan haftasonu kedimizle miskinlik yapıyoruz. Aslında çıkıp dolaşmak daha iyi olur ama ikimiz de bilgisayar oyunu delisi olarak oyun falan oynuyoruz.

genelde oğlumu da alıp dışarı çıkıyoruz.cumartesileri ;kışın avm de oluyoruz ,oyun parkı yemek alışveriş sinema vs..akşamları arkadaşlarımızla toplanırız bir evde,kalabalaık keyifli olur çocuklar da eğlenirler,biz de yer içeriz:)
pazar günü evde işlerim de oluyor haliyle,çalışan kadın olunca;evde de vakit geçiririz,bazen dışarda kahvaltı yaparız..değişiyor işte..:)

ben henüz evli değilim ama her hafta sonu beraberiz :)

cuma akşamı sinemaya gideriz yemegide dışarda yiyip öyle eve geçeriz :) haftaiçi ev savaş alanına döndüğü için evi toplarım :)

ona kahve kendime sıcak çikolata hazırlarım playstation oynarız :)

cumartesileri kahvaltıyı evde yaparız hatta bazen kahvaltıyı kim hazırlıycak diye yazı mı turamı oynarız:1:
kahvaltıyı kim hazırlıyosa diğerimiz gazete keyfi yapar:1:
sonra yine etrafı toplarım :) bizim bi kavanozumuz var içinde gidilcek yerler yazıyor ordan bi kagıt çekiyoruz neresi çıkarsa oraya gidip geziyoruz :) :10::10: akşam yemeginide yer eve geçeriz :9:

pazarları tüm gün evdeyiz ve kahvaltıyı hep ben hazırlarım :) kahvaltı yaparken 1 erkek 1 kadını izleriz yada genelde ben izlerim:9:
sonra sıkıcı ekonomi haberleriyle ilgilenir bende telefonda oyun oynarım :33: film izleriz jenga oynarız iddaya gireriz ama:9: puzzle yapıyoruz şu an 4000 parçalık:37: akşam yemegini beraber hazırlarız:)
sonra beni eve bırakır :)

ben çok sıkılıyorum nerelere gitsem bilmiyorum akşamları 6.30 da geliyoruz.sıkılıyoruz hergün napsak bilmiyorum otur yemek ye film seyret

ben çok sıkılıyorum nerelere gitsem bilmiyorum akşamları 6.30 da geliyoruz.sıkılıyoruz hergün napsak bilmiyorum otur yemek ye film seyret

sizde oyun oynayın gerçekten değişiklik oluyor zaman geçiyor bende evde durmayı pek sevmem oyunlarla zaman geçiriyoruz:1:

Valla biz hiç sıkılmıyoruz. Hafta içi zaten beni işyerimden alıyor, eve gidene kadar bir saat. Bir saat de yemek hazırla sofra kur. Sonra sohbet ede ede yemek yiyoruz. İkimiz de belgesel delisiyiz. Yorum yapa yapa onları izliyoruz. Bazen bir film seçiyoruz. Mısır patlat, kahve yap. Çok önemli bir maç varsa o izleniyor. Tabi bunların hepsi gülerek eğlenerek yapılıyor. Saat zaten oluyor gece yarısı. Hafta sonu da çok sevdiğimiz bir çift var, arkadaşlarımız. Bazen onlara gidiyoruz. Hava güzelse açık havada bir yerlere gidiyoruz. Alışveriş yapıyoruz birlikte (ki bu çok zevkli. ben bayılıyorum birlikte kıyafet seçmeye) Güzel bir film varsa sinemaya gidiyoruz. Ama ne yazık ki onun tercihi sinemayla kısıtlı. Bense mümkün olduğu kadar tiyatro oyunlarını ya da bale gösterilerini kaçırmamaya çalışırım. Eğer mutlaka gitmek istediğim bir gösteri varsa ben ona giriyorum. O arkadaşlarıyla buluşuyor. Geçip gidiyor işte hayat. Tabi yazın çok daha güzel. Kışın yapacak çok fazla şey olmadığı için bir süre sonra rutine biniyor. Ama biz en sıradan şeyleri yaparken, hatta yemek yapıp yerken bile çok eğleniyoruz:))) En büyük şansım da bu galiba.

Hafta içi akşamları genelde film izleriz,oyun oynarız..
Eşim playstation delisi olduğu için o oyun oynarken bende kk takılırım.
Hafta sonu genelde dışarı çıkarız...
Dışarda yemek yeriz,devamlı gittiğimiz bir rock bar ve bi iki mekan var oraya gideriz..
Tiyatro ve konser de yaptığımız aktivitelerdendir.

ne güzelll...biz geliyoruz akşam yemek şu bu hergün aynı şey bıktım sıkıldım hiç biyere gitmiyoruz ne avm ne sinema ne de başka bişey hfsonu ya benim annemde ya onun annesinde

Benim eşimin iş saatlerinden dolayı hafta içi sabat yarım saat gece yarım saat olmak üzere taş çatlasın 1 saat falan görüşebiliyoruz.
Birlikte geçirebileceğimiz bir pazarımız var.

Genelde pazar gününe cilveleşerek uyanırız :9::9:

Sonra tv karşısında yayıla yayıla kahvaltı yaparız.

Biraz uyku faslı.

Eğer dışarı çıkacaksak hazırlanır çıkarız yemek yer ordanda sinemaya gideriz. En makul eğlenme biçimi o ne yazıkki:50:

Eğer dışarı çıkmazsak tv keyfi yaparız.

Bende arkadaşlarla gezme dolaşma farklı şeyler yapma taraftarıyım ama şartlar malum... Hemde arabamız olmadığı için elimiz ayağımız dolanıyor biraz.

Çalıştığım için evde vakit geçirmek beni dinlendiriyor.

bende mesela bişeyler falan yapmak istiyorum ama eve gelince yorgun hissediyorum kendimi ama değişik bişeyler olsun yapalım istiyorum

ne güzelll...biz geliyoruz akşam yemek şu bu hergün aynı şey bıktım sıkıldım hiç biyere gitmiyoruz ne avm ne sinema ne de başka bişey hfsonu ya benim annemde ya onun annesinde

önceki konularınızaz göz attım da,sizin sorununuz monotonluk değilmiş ki zaten..bence önce evliliğinizle ilgili sorunları halledin,eşinizi seviyor musunuz,sevmiyor musunuz,ayrılacak mısınız değil mi vs gibi birçok konuyu halledin sonra h.sonları yapacak şeyler bulursunuz zaten:34:

önceki konularınızaz göz attım da,sizin sorununuz monotonluk değilmiş ki zaten..bence önce evliliğinizle ilgili sorunları halledin,eşinizi seviyor musunuz,sevmiyor musunuz,ayrılacak mısınız değil mi vs gibi birçok konuyu halledin sonra h.sonları yapacak şeyler bulursunuz zaten:34:

haklısınız ama beni monotonluk da yordu değişik fikirler bekliyorum

bende mesela bişeyler falan yapmak istiyorum ama eve gelince yorgun hissediyorum kendimi ama değişik bişeyler olsun yapalım istiyorum

Maddi olanaklarınız varsa, seçenek çok bence.
Eşiniz size katılmıyosa bile alın çocuğunuzu çıkın gezin. Sirke gidin tiyatroya gidin buz patenine gidin...

haklısınız ama beni monotonluk da yordu değişik fikirler bekliyorum

o zaman şöyle sorayım,eşinizle beraberken yapmayı en çok sevdiğiniz şeylerin listesini çıkarın.mesela evlenmeden önce olabilir,şunları yaparken ne çok eğlenirdik diye...
ya da hayal ettiğiniz şeyleri listeleyin..ne bileyim hepsi maddi olmak zorunda değil.
eskiden izlediğiniz bir filmi getirip süpriz yapabilrsiniz,içki içiyorsanız,bir sofra kurabilrsiniz.yeşillik bir yere gideip elele gezebilrsiniz.arkdaşlarınız çağırabilrsiniz.

birlikte yapmaktan keyif alacağınız birşeyler illa ki vardır... biz mesela puzzle alıp yaptık bir dönem..bizi resmen 2-3 ay oyaladı..tabii peşpeşe 3-4 puzzle yaptık.... sonra mesela bizde tavla var..sıkılınca yapıyoruz nescafemizi,sahlebimizi tavla oynuyoruz..domino alık domino oynuyoruz.... film izleyin..ama mesela aşk filmi olsun diye tutturmayın..erkekler pek sevmiyor öyle şeyleri. önemli olan beraber birşeyler paylaşmak değil mi... ikinizin de seveceği filmler oldun..mesela benim 1 yılda izlemediğim bilimkurgu kalmadı ama ben de severim.. meselA dövüş filmi ister sevgilim arada da sırf onun istediği olsun diorum dövüş flmi izlioruz.... yemek yapın birlikte... salatayı o yapsın mesela... bi katkısı olduğunu hissetsin... benimki çok güzel köfte yaptığını SANIYOR(!) mesela:56: aslında ortalama bir köfte..ama o kendini iyi hissedior..ben de bazen aşkım sen şu senin köftenden yapsana ben de yanına bi güzel pilav yapayım diyorum...

ne bileyim yaaa yaşadığınız yere bağlı..büyük bir şehirse seçenekler de çoğalır..ben mesela o kadar küçük bir doğu ilçesindeyim ki..yaşadığımız yerde 2 market 2 de cafe var.... gezebileceğiniz bir mağaza falan yok... buna rağmen sıkılmıyoruz.. çıkın bir dolaşın..ne bileyim canınız ne isterse onu yapın ama yaptığınız şeylerde o da kendince eğleneceği birşeyler bulsun:)

o zaman şöyle sorayım,eşinizle beraberken yapmayı en çok sevdiğiniz şeylerin listesini çıkarın.mesela evlenmeden önce olabilir,şunları yaparken ne çok eğlenirdik diye...
ya da hayal ettiğiniz şeyleri listeleyin..ne bileyim hepsi maddi olmak zorunda değil.
eskiden izlediğiniz bir filmi getirip süpriz yapabilrsiniz,içki içiyorsanız,bir sofra kurabilrsiniz.yeşillik bir yere gideip elele gezebilrsiniz.arkdaşlarınız çağırabilrsiniz.

puzzle fikri güzel önce bi puzzle edinmeliyim eşim bence sevecek öyle uğraşlar hoşuna gidebilir

birlikte yapmaktan keyif alacağınız birşeyler illa ki vardır... biz mesela puzzle alıp yaptık bir dönem..bizi resmen 2-3 ay oyaladı..tabii peşpeşe 3-4 puzzle yaptık.... sonra mesela bizde tavla var..sıkılınca yapıyoruz nescafemizi,sahlebimizi tavla oynuyoruz..domino alık domino oynuyoruz.... film izleyin..ama mesela aşk filmi olsun diye tutturmayın..erkekler pek sevmiyor öyle şeyleri. önemli olan beraber birşeyler paylaşmak değil mi... ikinizin de seveceği filmler oldun..mesela benim 1 yılda izlemediğim bilimkurgu kalmadı ama ben de severim.. meselA dövüş filmi ister sevgilim arada da sırf onun istediği olsun diorum dövüş flmi izlioruz.... yemek yapın birlikte... salatayı o yapsın mesela... bi katkısı olduğunu hissetsin... benimki çok güzel köfte yaptığını SANIYOR(!) mesela:56: aslında ortalama bir köfte..ama o kendini iyi hissedior..ben de bazen aşkım sen şu senin köftenden yapsana ben de yanına bi güzel pilav yapayım diyorum...

ne bileyim yaaa yaşadığınız yere bağlı..büyük bir şehirse seçenekler de çoğalır..ben mesela o kadar küçük bir doğu ilçesindeyim ki..yaşadığımız yerde 2 market 2 de cafe var.... gezebileceğiniz bir mağaza falan yok... buna rağmen sıkılmıyoruz.. çıkın bir dolaşın..ne bileyim canınız ne isterse onu yapın ama yaptığınız şeylerde o da kendince eğleneceği birşeyler bulsun:)

puzzle fikri süper hemen bi tane edinmeliyim film de güzel domino da güzel bişey mi vakit güzel geçiyormu

Back
X