Siz olsanız affeder misiniz?

Size hakaret ve küfür eden arkadaşınızı affedermiydiniz?

• Ankete Katılan
    12

yesilperi17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
39
25
8
35
Merhabalar. Yakın bir arkadaşımla uzun zamandır konuşmuyorum. Olayı özetlemeye çalışacağım. Lise zamanımda en yakın arkadaşım araya üni. falan girdiğinden yakın seviyesine düştü. Kendisi nişanlandı 1 yıl önce. arada bir görüşüyorduk dışarıya çıkıp eğleniyorduk ara sıra. Bir akşam (yaklaşık 9 ay önce) 3 kız dışarıya çıktık. Arkadaşlarım 2 tane de tanıdığı erkek çağırmışlar. Her neyse eğlendik kafamızda hafiften güzel oldu. Daha sonra bu kızın (yani konuşmadığım) çağırdığı çocuk bana asılmaya başladı. Bende benimle ilgilenmemesini söyledim. Çocuk ısrarla benim yanımda durmaya devam ediyordu ara sıra da dans etmek istiyordu. En son çocuğu yine uyarmak için kenara çektim. Bu arada arkadaşımda sürekli kendini bana karşı kurmuş ve ben anlamadım bile. Çocuğa git onun yanına seni çağıran o dedim. bunu söylerken arkadaşım hızla gelip bana saldırdı birden. Ve ağır sözler söylemeye başladı. Bende orayı hemen terk ettim. Çocuk ben gidince yine peşimden geldi. Diğer kız arkadaşımda benimle geldi. çocuğu geri gönderdik O gece birlikte kalmışlar. Ertesi gün kız arkadaşım olanları hatırlamadığını ve benden özür dilediğini söyleyip durdu. ben inanmıyorum ayakta durabilecek kafaya sahip olan bir insan sarhoşken yaptıklarını nasıl hatırlamaz. Bir daha asla görüşmeyeceğimi söyledim ve hiç görüşmedim, affetmedim de. Söylediği sözler çok ağırdı. Bu olaydan 4 ay sonra düğünü oldu. Davetiye getirmiş iş yerime. Sen gelmezsin biliyorum ama ailene verir misin dedi. Bende aldım hayırlı olsun evet gelmem dedim. Bir daha da hiç konuşmadım zaten. Şimdi iş yerim değişti arada bir onu iş yerimin önünden geçerken görüyorum evlenince burada bir yerde oturuyormuş. Bazen selam versem mi yada affetsem mi diye düşünüyorum. En son çok mahcup davranmıştı bana karşı çünkü. Emin olun özet geçtim ama öyle atladığım ince detay falan yok. Siz ne yapardınız?

Olayın üzerinden zaman geçmiş, tamam ozaman özür dilemiş ama şuan sizden af bekliyor mu acaba?

uzatmazdım galiba ama ne söylediğine de bağlı. bazen içkiliyken içinde birikmişleri söyler ya insanlar hani hissedersin. eğer öyleyse tekrar görüşmeye falan gerek yok diye düşünüyorum

Affederdim ama boyle seylere kafami yormaz, samimi olup vakit de kaybetmezdim. Arkadas cevrene format atman hos olabilir.

Hiç gerek yok. Affetmezdim. Mecbur kaldığım ortamda da merhaba dan öteye gitmezdi.

Ickili olmasa affetmem. Ama hem kendinde degilmis hem de pisman.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Söylediği şeyleri yedirememiştim ben. Öyle biri olmadığımı kendiside biliyor. Hala öfke duyuyorum ama affetmek konusunda kararsızım. Bu arada hala af beklediğini sanmıyorum Eunike Eunike . Arkadaş çevreme ciddi anlamda format attım :) iyikide yapmışım Kirpicik Kirpicik . Hepsi ilkokul ve çok eski arkadaşlarımdı ama hepsinin içinde kıskançlık duygusu çok varmış onu anladım.

Merhabalar. Yakın bir arkadaşımla uzun zamandır konuşmuyorum. Olayı özetlemeye çalışacağım. Lise zamanımda en yakın arkadaşım araya üni. falan girdiğinden yakın seviyesine düştü. Kendisi nişanlandı 1 yıl önce. arada bir görüşüyorduk dışarıya çıkıp eğleniyorduk ara sıra. Bir akşam (yaklaşık 9 ay önce) 3 kız dışarıya çıktık. Arkadaşlarım 2 tane de tanıdığı erkek çağırmışlar. Her neyse eğlendik kafamızda hafiften güzel oldu. Daha sonra bu kızın (yani konuşmadığım) çağırdığı çocuk bana asılmaya başladı. Bende benimle ilgilenmemesini söyledim. Çocuk ısrarla benim yanımda durmaya devam ediyordu ara sıra da dans etmek istiyordu. En son çocuğu yine uyarmak için kenara çektim. Bu arada arkadaşımda sürekli kendini bana karşı kurmuş ve ben anlamadım bile. Çocuğa git onun yanına seni çağıran o dedim. bunu söylerken arkadaşım hızla gelip bana saldırdı birden. Ve ağır sözler söylemeye başladı. Bende orayı hemen terk ettim. Çocuk ben gidince yine peşimden geldi. Diğer kız arkadaşımda benimle geldi. çocuğu geri gönderdik O gece birlikte kalmışlar. Ertesi gün kız arkadaşım olanları hatırlamadığını ve benden özür dilediğini söyleyip durdu. ben inanmıyorum ayakta durabilecek kafaya sahip olan bir insan sarhoşken yaptıklarını nasıl hatırlamaz. Bir daha asla görüşmeyeceğimi söyledim ve hiç görüşmedim, affetmedim de. Söylediği sözler çok ağırdı. Bu olaydan 4 ay sonra düğünü oldu. Davetiye getirmiş iş yerime. Sen gelmezsin biliyorum ama ailene verir misin dedi. Bende aldım hayırlı olsun evet gelmem dedim. Bir daha da hiç konuşmadım zaten. Şimdi iş yerim değişti arada bir onu iş yerimin önünden geçerken görüyorum evlenince burada bir yerde oturuyormuş. Bazen selam versem mi yada affetsem mi diye düşünüyorum. En son çok mahcup davranmıştı bana karşı çünkü. Emin olun özet geçtim ama öyle atladığım ince detay falan yok. Siz ne yapardınız?
ahh genclik ahh... biri diger arkadaşına bu kızı bana ayarlasana der. yada erkekler hemen yanında getirilen kış arkadaşna sarkar. sonra da kavga cıkar :D
sen o kızla ve diger oradaki erkekler de konuşma.

Hayatımdan çıkarttığım kimse için üzülmedim. Gördükçe işte insan acaba selam versem mi yada konuşsam mı diye çelişiyor. Sanırım konuşmamak daha iyi. :)

Aradan epey zaman geçmiş ve sözleri için pişman olmuş ben affederdim ama ki eskisi gibi can ciğer kuzu sarması da olmazdım. Hayat kısa.

O gece birlikte kalmışlar.

Sizin aranızdan çok ben buna takıldım.
Arkadaşınız başka biriyle nişanlıyken başka erkekle birlikte kaldı, 4 ay sonra da nişanlısıyla evlendi.

Ben senin yerinde olsam görüşmezdim. Kızın ahlakı ahlak değil. Zarar gelir böylesinde.

Bi an konuyu ben actim sandim. Cok benzer bisey yasadim kizla sarhosken sevdigi cocuk bana asilmisti kufur hakaret senle eglenmek istedi benle ciddi gibi varos kezban tavirlar. Affettim cok saftim eskiden sonra kiz bana yapmadigini birakmamisti. Olayin ustunden uzun zaman gecmis bosverin agziyla icseydi o da

Back
X