- 27 Şubat 2017
- 39
- 25
- 8
- 35
- Konu Sahibi yesilperi17
Merhabalar. Yakın bir arkadaşımla uzun zamandır konuşmuyorum. Olayı özetlemeye çalışacağım. Lise zamanımda en yakın arkadaşım araya üni. falan girdiğinden yakın seviyesine düştü. Kendisi nişanlandı 1 yıl önce. arada bir görüşüyorduk dışarıya çıkıp eğleniyorduk ara sıra. Bir akşam (yaklaşık 9 ay önce) 3 kız dışarıya çıktık. Arkadaşlarım 2 tane de tanıdığı erkek çağırmışlar. Her neyse eğlendik kafamızda hafiften güzel oldu. Daha sonra bu kızın (yani konuşmadığım) çağırdığı çocuk bana asılmaya başladı. Bende benimle ilgilenmemesini söyledim. Çocuk ısrarla benim yanımda durmaya devam ediyordu ara sıra da dans etmek istiyordu. En son çocuğu yine uyarmak için kenara çektim. Bu arada arkadaşımda sürekli kendini bana karşı kurmuş ve ben anlamadım bile. Çocuğa git onun yanına seni çağıran o dedim. bunu söylerken arkadaşım hızla gelip bana saldırdı birden. Ve ağır sözler söylemeye başladı. Bende orayı hemen terk ettim. Çocuk ben gidince yine peşimden geldi. Diğer kız arkadaşımda benimle geldi. çocuğu geri gönderdik O gece birlikte kalmışlar. Ertesi gün kız arkadaşım olanları hatırlamadığını ve benden özür dilediğini söyleyip durdu. ben inanmıyorum ayakta durabilecek kafaya sahip olan bir insan sarhoşken yaptıklarını nasıl hatırlamaz. Bir daha asla görüşmeyeceğimi söyledim ve hiç görüşmedim, affetmedim de. Söylediği sözler çok ağırdı. Bu olaydan 4 ay sonra düğünü oldu. Davetiye getirmiş iş yerime. Sen gelmezsin biliyorum ama ailene verir misin dedi. Bende aldım hayırlı olsun evet gelmem dedim. Bir daha da hiç konuşmadım zaten. Şimdi iş yerim değişti arada bir onu iş yerimin önünden geçerken görüyorum evlenince burada bir yerde oturuyormuş. Bazen selam versem mi yada affetsem mi diye düşünüyorum. En son çok mahcup davranmıştı bana karşı çünkü. Emin olun özet geçtim ama öyle atladığım ince detay falan yok. Siz ne yapardınız?