siz olsanız ailenizden ayrı bir şehirde üniversiteye gidermiydiniz?

ben gittim dışarda okudum ama keşke ailem göndermeseymişte yanlarında dursaymışım,,
inşallah benim çocuğum olurda o gitmek duurmunda kalmaz yamacımda okur inşallah

TATLIM kesinlikle gözümü bile kırpmaz giderdim beailem amasyada yaşıyo ve ben karsı kazanmıştım hemde ikinci öğretim hemde 2 yıllık üniversite tıbbi laboratuvar bölümünü herkes 2 yıllık die küçümsedi karmı o nerde falan diolardı bide ikinci öğretim kimse beni takmadı herkes sanki okula diilde eğlenmeye gidiomuşum boş yere para yiycekmişim gibi davrandıgittim çok zordu karda kışta eksilerde okumak hele alışık olmyaan bi insan için kyk da kaldım tanımadım kültürleri farklı olan 6 insanla kavga gürültü aynı odada kaldım çok zor bi o kadarda eğlenceli günlerdi derken okulu bititrdim oturudum evde kpss ye hazırlandım çok iyi bi puan aldım şu an 1 yıllık kadrolu devlet memuruyum:) ve yaşımda henüz 22 bu herkese nasip olmaz ve her ay 1.900 maaş alıorum şu an diorumki iyiki gitmişim :) allah önüme bi fırsat çıkardı bende değerlendirdim benimde annem var hemde tek babamız yok ikide kardaşim var ama mecburum dedim ve gittim:)

sen geleceğini dusunerek ne kadar guzel bır secım yapmıssın aslında :) ben ise resmen dusunmuyorum okudugumda elıme gececek fırsatları kımı zaman hıc gıtmemek bıle aklımdan gecmıyor degıl, ama sonu ne olur butun gun evde oturan bır kız.. ınsallah bende senın gıbı cesaretlı olabılırım:2:

TATLIM kesinlikle gözümü bile kırpmaz giderdim beailem amasyada yaşıyo ve ben karsı kazanmıştım hemde ikinci öğretim hemde 2 yıllık üniversite tıbbi laboratuvar bölümünü herkes 2 yıllık die küçümsedi karmı o nerde falan diolardı bide ikinci öğretim kimse beni takmadı herkes sanki okula diilde eğlenmeye gidiomuşum boş yere para yiycekmişim gibi davrandıgittim çok zordu karda kışta eksilerde okumak hele alışık olmyaan bi insan için kyk da kaldım tanımadım kültürleri farklı olan 6 insanla kavga gürültü aynı odada kaldım çok zor bi o kadarda eğlenceli günlerdi derken okulu bititrdim oturudum evde kpss ye hazırlandım çok iyi bi puan aldım şu an 1 yıllık kadrolu devlet memuruyum:) ve yaşımda henüz 22 bu herkese nasip olmaz ve her ay 1.900 maaş alıorum şu an diorumki iyiki gitmişim :) allah önüme bi fırsat çıkardı bende değerlendirdim benimde annem var hemde tek babamız yok ikide kardaşim var ama mecburum dedim ve gittim:)

sen geleceğini dusunerek ne kadar guzel bır secım yapmıssın aslında :) ben ise resmen dusunmuyorum okudugumda elıme gececek fırsatları kımı zaman hıc gıtmemek bıle aklımdan gecmıyor degıl, ama sonu ne olur butun gun evde oturan bır kız.. ınsallah bende senın gıbı cesaretlı olabılırım:2:

ayy canım yaa bak benim de kardeşim 4 yaşındaydı ben giderken.evet sabah akşam yanında olmuyosun ama bi arkadaş daha söylemiş evleneceksin,o zaman da kardeşin büyümeye devam edecek.Sen o evden hiç mi ayrılmayacaksın?
Zaten evine de gidip geliceksin tatiller var,tatilden sonra 1 hafta kafa tatilleri var :1:
O zaman içinde zaten göreceksin kardeşini.
Ben eve her gidişimde kardeşim değişik tepkiler verirdi,konuşması lafları değişirdi.hep yanında olmadığım için bunlar beni çok şaşırtırdı.
Ama üzülmene gerek yok.Senin için hayırlısı olsun inşallah

insallah canımm

Yok canım ben ilk çocuğum birde kız kardeşrim var. Üniye ailem benle beraber geldi ilk hafta yurda bırakmaya. 3 gün beraber kaldık ve ben o 3 gün içinde anneme yalvardım beni geri götürün ben sizsiz yapamam istemiyorum yeniden sınava giricem diye. Ama anlatamam yani tam 3 gün iki gözüm iki çeşmeydi hasta olacaktım artık ağlamaktan. Neyse beni yurda teslim etme günü geldi ama ben sanki hayatım sona ermiş gibi mutsuzum yurtta annemden ayrılırken nasıl bana koydu anlatamam bak anlatırken bile gözlerim doldu. annemler beni odama bırakıp gitti işte en zor an o canım gerisi çok kolay o ilk kopma anı çok zor. Odamda saatlerce ağladım sonra yurttan kızlarla tanıştım orda tek değiliz sonuçta. 2 hafta içinde tamamen uyum sağladım. İlk haftalar çok zor oluyor ama sonrası inan çok keyifli. ünide 4. yılım bu ve okadar rahatımki herşeyimi kendim yapabiliyorum artık.Yaşayabilmeyi öğreniyorsun.Eve 1 2 gün gidiosun evet ilk başlarda özlem gideremiyorsun ama öyle zamanlarda oluyorki okul açılsada gitsem diyorsun.Çünkü o şehir senin yaşadığın yer oluyor artık

hep gözumde canlandırdıgım seylerı anlatmıssın aslında canım ya :) aynı seylerı yasamısız demek aslında ama devamı da aynı olur ınsallah bende senın gıbı alısırım :):26:

ben ailemle aynı şehirde okuyorum.okulla ilgili bi sorunum yok ama ailem şehir dışı hatta yurdışına git demesine rağmen gitmedim ve üni. hayatı yaşayamıyorum cidden.akşam en geç 10da dışardayım.çoğu arkadaşım sınıfta şehir dışından bi organizasyon olur sabaha kadar eğlenir evi olan bi arkadaşta kalırlar ama 9da başlayan organizasyonda 10da kalırım 12ye kadar özel izin alırım çok kötü bişey..

Back
X