siz olsanız ararmıydınız?

eminent8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
153
187
103
38
halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.

babanız çok ısrar etmiyorsa kesinlikle aramayın. zaten karşı tarafın sitem etmeye hakkı bile yok alacagı cevabı tahmın etmesı gerek!

halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.

Kesinlikle arama bence. Yine yapar böyleleri.

halam vefat ettigindede zaten kendisine hic bir sekilde baş sağlığı dileyemedim. arayamadim. benim icin travmaydi zaten.hic bir sekilde ne adını anmak ne de muhattap olmak istiyorum

Arayıp inşallah annenle babanı çok bekletmez çabucak sende gidersin de.

guldurdunuz beni. ilahi adalet tecelli etti. o yuzden ofkem bir nebze olsada dindi.Rabbim bu dunyada ona evliliginde huzur vermedi.maddi manevi çok yıprandı.

İnşallah daha da iyi olursunuz....
Evettt ilâhî adalet tecelli eder Rabbim çok büyük....

Arama ! Ölene rahmet dile Fatiha'nı oku kâfi .. Pis herif hem taciz etmiş hem de baş sağlığı beklemez dimi!! Baş sağlığı dilemedin diye de hayıflanmaz zaten biliyor zamanında ne pislik yaptığını !! Baban da çok ustune gelirse aradım de geç ama asla arama, belli mi olur belki bu aramandan cesaret toplar başına bela olurum Allah muhafaza !

halam vefat ettigindede zaten kendisine hic bir sekilde baş sağlığı dileyemedim. arayamadim. benim icin travmaydi zaten.hic bir sekilde ne adını anmak ne de muhattap olmak istiyorum
Arama tekrar aynı üzuntünü yaşamak gibi olur kendini üzme istersen vefat eden kißi icin kendin dua et ama bence arama

Back
X