siz olsanız ararmıydınız?

halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
Ben olsam arardim ona derdimki sen bassagligina bile layık değilsin ama ölenlerin hatırı var

Yurtdışında annem ve babam olunca çocukken annem ve babam beni halama 1 yıllığına bırakmışlarda çünkü ev bulamamışlarda evde küçük olunca beni almalarına izin çıkmamıştı o zamanlar ben 2 sınıfa gidiyordum ki halamında 2 çocuğu vardı ama bana karşı tavırları inanılmaz acımasız kendiside dul du ve işçi olarak çalışıyordu tabağın en küçüğü bana verirdi sabah içtiğimin bardağıda en küçük benimdi hiç karnımın doyduğunu bilmezdim ama bunlarıda anlatmadım küçükkene ki hastalandı beni doktora götüren yine dedem oldu ayakkabım eskidi alan dedem oldu o beni kolluyordu iyi bakıyordu o zaman iş bankasının kumbaraları vardı kumbaramda epey para biriktirmiştim burdaki paralarımı halam çaldı o kadar kötü davranışlara maruz kaldım ki
öldüğündede babama gelmiyeceğimi anlattım ve yaptıklarınıda anladım babam anlayışla karşıladı gelme kızım dedi halam ise beni sormuş ve acılarla öldü (rahim kanserinden)

halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
arama tabiki de.

Kesinlikle arama adam yüz bulup peşine düşerse. Ben korkarım , temkinli olmakta fayda var.

normalde görüşmüyorsanız aramamanız gayet normal algılanmalı.
arayıp başsağlığı dileseniz ne olacak, aramasanız ne...

Seni taciz eden bi pisliği arayıp acısını paylaştığını belirtip baş sağlığı mı dileyeceksin bunu sakın yapma

ya biz birileri ölünce nie herşeyi unutan bi toplum olduk..Yaşadıgınız olayda belki ne kdr zorlandınız atlatmak için eniştem öldü tacizcime baş sağlığı dilesem mi die sormak ne kdr mantıklı..
Babanıza da aradım deyin geçin..

Back
X