- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.383
- 798
- Konu Sahibi eminent8787
Arama tabiiki de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam arardim ona derdimki sen bassagligina bile layık değilsin ama ölenlerin hatırı varhalamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
Yürü be kim tutar seni günün sözü bu olsa gerekArayıp inşallah annenle babanı çok bekletmez çabucak sende gidersin de.
arama tabiki de.halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)