siz olsanız bebeği kv'e baktırırmıydınız?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb siz olsanız kv niz temiz olmamasına rağmen ona bebeğinizi baktırırmıydınız? El yıkadığını pek görmem meyveleri soyarak her tarafına elleyerek yedirir. Yapma anne demene rrağmen el kadar bebeğe krem şantili pasta yedirir. Çocuğu şımartır dağıt kuzum şurayıda dağıt der.dağıtması dan zevk alır.emziğimi yıkamaz ağzına sokar öyle verir...

Son düzenleme:
Bu şartlarda tabii ki bırakmam, ama sağolsun pırıl pırıl bakar ve annemin işi olduğu zamanlar ona bırakırım.

Mrb siz olsanız kv niz temiz olmamasına rağmen ona bebeğinizi baktırırmıydınız? El yıkadığını pek görmem meyveleri soyarak her tarafına elleyerek yedirir. Yapma anne demene rrağmen el kadar bebeğe krem şantili pasta yedirir. Çocuğu şımartır dağıt kuzum şurayıda dağıt der.dağıtması dan zevk alır.emziğimi yıkamaz ağzına sokar öyle verir...

kendiniz calısıyor musnuz?kayınvalidenize bırakmayın rahatsızlık duyuyosanız :15::15:

Kesinlikle Hayır. ..

hayırrr :50::50: kv gözüm arkada kalmayacak temiz dikkatli özenli biri olursa baktırırdım ama :12::12:

Sizin şartlarınızda olursa baktırmazdım herhalde ama kayınvalidemin en iyi bakıcıdan bile daha iyi bakacağını düşünüyorum, sonuçta torunu.

Bu sartlarda mümkün degil.Cocugunuz sizin yapma dediginizi hiç dinlemez ki o zaman.Sizin yapma anne dediklerinizide yapıyorsa....Olmaz.Hiç dogru degil.

ben genel olarak anneme ya da kayınvalideme baktırma taraftarı değilim kv benden temizdir pamuk gibide bakar keza annem öyle ama ben prensip gereği karşıyım buna şartlarımı zorlayıp 2 sene ücretsiz izin alıcam sonrada kreş

kayınvalidem bebeği şimdiden çok istiyo hevesleniyo ama ben hem temizlik açısından hem dikkatsizlik açısından bırakmaktan yana değilim.
diğer torunlarına bakarken tırnak keserken etini kesmek,kolundan turup yürütürken kolunu çıkarmak gibi bayağı vukuatları var.

Kendi kayınvalidem pırılpırıl bakar eminim, biraz şımartır ama olacak o kadar
Ama bu anlattıklarınızdan sonra sizin yerinizde olsam asla çocuğumu bırakmam.
Kaldı ki hijyen kadar, davranış da önemli, çocuğun terbiyesi de ,kişiliği de küçük yaşta şekilleniyor. :31:

Anlattığınız profilde birine değil bebeğimi saksıdaki çiçeğimi bile bırakmam ben. Dağıtması felan bi yere kadar idare edilir ama pasaklılığa asla tahammülüm olmaz mevzu bebeğimse.

tam 5 yıl baktı kızıma babaannesi Allah razı olsun
ara sıra gitmek ister kızım bizden ayrı yine gönderirim
ama temizliğine titizliğine benden kat be kat temizdir
senin kv gibi olsa büyük konuşmayayım ama imkanlarımı zorlar bırakmazdım
hijyen çok önemli
eşini de bence hiç takmamalısın bu konuda...

Asla bırakmam zaten temiz değilmiş ondan sonra çocuğu hastahanelerden toplarsınız ne olursa olsun kesinlikle bırakmayın:20:

Kendi torunu sonucta dikkat edecektir belli seylere ama sizin yapma dediklerimizi yapiyor sallamiyorsa o zmn zor. Baska birsey dusunun bence hem kv ye minnet etmemis olursunuz. Ben sahsen 3 aybaktirdigima pismanim.

Asla asla asla baktırmazdım. Tuvaletten çıkıp el yıkamayan birine değil baktırmak eline bile vermem çocuğu...

Teşekkürler herkese.. benimde içime sinmiyo ona baktırmak. Üstü başı kokuyo (Rabbim beni affetsin bunu dediğim için ama siz nasılsa onu tanımıyosunuz) pırıl
L pırıl çocuklar yetiştirmiş hakkını yemeyim ama bazı şeyleri gözüme batıyo. Napca kara kara düşünüyorum

Önceki konularınızı da okudum ben ce problem yaşarsınız. Zaten önceden de bu gibi sorunlar yaşamışşsınız..Ben ce baktırmayın.. Ama bu kayınvalideyle ilgili değil sizinle ilgii zaten sinir oluyormuşsunuz kayınvalidenize.. Çocuğunuzu 3 aylıkken babaneye götürdü diye eşinizle kapı kırılacak kadar kavga olmuş ise baktırmamanız gerekir.. Ama ben olsam bırakırdım..En azından bakabildiği kadar.. En kötü babanne, en iyi bakıcıdan kat be kat iyidir. Çocuk için Candır can..

Ben bir huyu var o olmasa birakirdim. Nekadar anlasamasakta eminimki bebegime cok iyi ve guzel bakar cunki onun cani kani ve oglunun oglu.Benim daha bebegim yok ama ugrasiyoruz. KV bir huyu varki benim her dogru buldugum ona yanlis. Yani ben siyah dersem o beyaz diyorr. Ben eminim ben yasak koysam onu yemicek ,tv bakmicak, kucaga alismasin vs desem o kendi bildigini okucak. Onun icin birakmak istemem. Ama bu sirf kv degil benim annemde kendi bildigini okur. Aman bebisime rabbim nasip ederse kendim bakicam insallah.

Önceki konularınızı da okudum ben ce problem yaşarsınız. Zaten önceden de bu gibi sorunlar yaşamışşsınız..Ben ce baktırmayın.. Ama bu kayınvalideyle ilgili değil sizinle ilgii zaten sinir oluyormuşsunuz kayınvalidenize.. Çocuğunuzu 3 aylıkken babaneye götürdü diye eşinizle kapı kırılacak kadar kavga olmuş ise baktırmamanız gerekir.. Ama ben olsam bırakırdım..En azından bakabildiği kadar.. En kötü babanne, en iyi bakıcıdan kat be kat iyidir. Çocuk için Candır can..

Evt bazı sorunlar yaşadık bebeğimin çok küçük olması ve benimde lohusa depresyonunda olmamdan kaynaklandı.unutmaya çalışıyorum. Zaten artık bebeğim daha büyük o yüzden daha rahatım.bilmeyenler için özet geçeyim kv küçücük bebeğimi gözümün içine baka baka dudağından öpüyodu uyardık artık yağmıyo ama bebeüime bakarken tekrar öpmeyceğini nerden bilebilirim?bebeğimi kokan bağrına basıyodu. Offf.. kredi borcumuz olmasa alacam 2sene izin ama elimz kolumuz baülandı.

İmkanınız varsa kesinlikle kendiniz bakın , cocugunuz sizin fikirleriniz ile büyümeli hiç bir insan sizin gibi bakmaz çocuğuna ,

Back
X