Siz olsanız bu durumda affeder miydiniz? Gerçekten fikre ihtiyacım var

günün yarısından fazlasını konuşarak geçirdğine göre başka işin yok herhalde.
saygıyı sen uyandırırsın, bunu nasıl dedirttim kendime diye de düşün bence.
tüm gün konuşarak dedirtmişsin gibi duruyor.

bu sözü de yutabiliyorsan zaten bir şey demem sana.

Son düzenleme:
canıım aynı sorun benim başımda var vede affedersen emin ol devamı gelicek bu küfür öyle illet bişey ki sinirlendiğinde hemen ağzından kaçıveriyo! benim sevgilimde aynı gerçi artık etmiyo ama çok yıpranırsın çok üzülürsün yol yakınken vazgeç derim ben

deyim gibi falan değil düpedüz küfür etmiş affedip affetmeme konusunda bişe diyemem hiç başıma gelmedi inş da gelmez ama affedersende bu konuyu yaşamamış gibi davranma haddini bildir saygısıza

1 aylık bir ilişki ve karşılıklı saygısızlık. tabii onun kullandığı kelime daha çirkin. üstelik uydurmasın herkes böyle kelimeler kullanmıyor.devam etse ne kadar sağlıklı olur sence? ne kadar saygısı olur sana karşı?

terbiyesiz hakkatten ne demek o öyle ... gönder gitsinn ilerde şiddet de uygular böyle tipler

bence sen bu lafı yutarsın ve ilişkine devam edersin..burada konu açıp sorduğuna göre..
zaten bu durum çok ağrına gitmiş olsa çooooooooooooktan anında ilişiğini keserdin o insanla..
ha şunu da bilki bu yaşayacaklarının daha başlangıcı bence devam edersen..
ama şimdi sana ''ayrıl,bırak,''gibi yorumlar yıkıcı geliyordur..
yani tecrübelerimizden faydalanıpta doğru karar vereceğini hiç sanmam..
bu işler böyledir,illa kendin yaşayıp öğreneceksin..

herkesin yorumunu okudum çok teşekkür ediyorum. herkes mantıklı şeyler yazmış kendine göre.

bugün onu aradım. soğuk konuştu benimle. ben de aynı şekilde. açmış facebookuna saçma sapan bi siteden tanıştığı bi kızı falan eklemiş. ben ona bi şeyler söyledim, yine de bi şans vermek adına konuştum. derdimi anlattım ama o esnada o "finallerim var, ben annemi babamı bile düşünmüyorum final dönemimde, öff" dedi, ben konuşurken şarkı söyledi. ben de tamam buğra bitti o zaman kendine iyi bak dedim. telefonu kapattım.

haklısınız, haklıydınız. bitti işte.

İyice görmüş oldun canım, böyleler işte. Azıcık iyi şeyler bile düşünme saflığına düşme onlar için..inan değmiyorlar. Her zaman dikkatli ol, ağırdan al. En az 2 sene ver tanımak için.

benm de "eski" erkek arkim da böyle idi. agza alinmiycak seyleri sölerdi, cok bozuktu agzi. ana avrad küfrederdi. dedigim gbi eski, ne olduguna aciklamaya gerek yok:))))

ailemn yaninda bile terbiesizdi ki ztn ben asktan ölsem dahi onlar istemedi

ayy nasıl iğrenç bir deyimmiş öyle yaa hiç duymadım
benim eski sevgilimde çok küfürler etti ama asla aileme karşı böyle şeyler söylemedi..
bana çok küfürler ederdi.. ağza alınmayacak şeyler. fa..hişe.. orus...u bunun gibi küfürler ederdi.. ama öyle bir deyim hiç duymadım yaaa..

daha bvirinci ayında bu kadar çok sık boğaz edersen adamı, adamda zaten seni sevmiyor basmış küfürü.. o seni bırakır ilerde, sen en iyisi şimdiden onu bırak...

Evlendikten sonra aşk bitiyor yerine sevgi,saygı kalıyor.Saygı bittiği zamanda çoğu evlilikler bitiyor neyazıkki.Sizin daha sevgiliyken aşktan sözetmeniz gerekirken bu dialoğa girmeniz can sıkıcı durum.İstersen affet ama o sinirlendiği anda yüzünü göstermiş sana zaten karar senin.Sanada tavsiyem erkeği merak etsende kıskandığını belli etme hem şımartırsın hemde uzaklaştırırsın kendinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…