• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bu durumda affeder miydiniz? Gerçekten fikre ihtiyacım var

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.276
15.300
448
bugün çok basit bi sebepten tartıştık. telefonunu açmadığı için onu kışkırtmak amaçlı bikaç mesaj attım "nerdesin sen?" , "evde değilsin dimi yalan söylüyosun" bana tarzında.

bunun üzerine aradı ve "bu ne ya, sürekli paranoya halindesin" den başladı ve son olarak " bi de şarjın neden bitiyor diyorsun ya, ananın a...ında bitiyor" dedi bana.

sen ne diyosun diye bağırdım ve deyim gibi bi şey o, herkes kullanır bunu falan dedi. terbiyesiz dedim ve kapattım telefonu. sizce ne yapmalıyım? bitirmeli miyim? ben bu tarz şeylerden gerçekten nefret ederim. lütfen fikrinizi esirgemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
gercekten terbiyesizmiş canım k bkma ama..bir aylık ilişki birde ne haddine sana o lafı soylemek ilerde ewlenceğinizi hesapla en ufak tartışmada sana ettiği bu ahlaksız küfürü sindirebilecekmisin.geç herşeyi dünyadaki en değerli warlığın annene laf atmış:20:.ben olsam affetmezdim acıkcası:45:

cok teşekkür ederim cevabın icin... ben de affetmemeyi düşünüyorum ama ağzından bi anda çıktı diye... böyle biriyle evlilik fln düsünülmez haklısın.

yani bilmiyorum düsünürmüsünde ama boyle bırıyle degil ewlenmek muattap bile olma bence canım:34:

oof naptın canım ya.saygısızlığa bak!!

şimdi affedersen bidaha asla dur demezsin.benim bi ilişkimde 6 ay adımı bile kullanmazdı canım cicim derdi,bi kere hafif bi küfür etti,affettim tepeme bindi.babasının oğluyum sanki hiç çekinmeden küfürler etmeye başlayınca ben onun on katı küfrettim bi gün sinir krizi geçirdim anne bacı babanne sülale bırakmadım,korktu kendi ayrıldı benden ben bile bu kadar küfür bilmiyorum diye:37:

ilişkide saygı en önemli şey,saygısızlık küfür evliliklerin bile katili,iyi düşün karar ver derim.ama küfür var küfür var cidden.anneye küfretmek ne demek ya bu ne saygısızlık?

dışarda kendilerine o.ç dediler diye adamı kesip biçiyolar,ama yeri gelince sevgililerine karşı kullanmayı da biliyorlar...

kusura bakma gaza geldim ağır konuştum ama böyle şeyleri hiç sevmiyorum,bana yapılmış gibi celallendim bi an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir aylık bir ilişkiyi çok ciddiye almışsınız...

Erkeklere de kadınlara da yakışmıyor "Neredeydin, niye telefonu açmadın?" tarzı sorgulamalar...

Siz "Affetsem mi?" diyorsunuz ya, aslında devam etseniz bu hallerinizden sıkılıp o bırakacak sizi...

Hatta şimdiden sıkıldığı için o kadar ağır konuşabilmiş size...

Kısacası sözler uygunsuz, çift uyumsuz...

cnm en başta 1 aylık daha ilişkin. tam biribiriniz tanıma zamanı. eğer senin hoşuna gitmeyen davranışları olursa söle ona baktın değişmem diyo yolla direk. ilerde başın çok ağrır. şunuda söyliyim bende çok kavga ediyorum sevgilimle bu " nerdesin" sorusu yüzünden ama bana hiçbir zaman böle bir laf etmedi 3 yıldır. yani demek istediğim bu adam böle davrancak sana sürekli demek ki. huylu huyundan vazgeçmez derler ya aynen öle. karar senin. genede bi konuş kararlı bir tavırla.baktın yok ben böleyim muhabbeti çekiyo hadi yoluna dersin.

daha önce ilişki bile denmeyecek bişi yaşamıştım... her yönü eğriydi yaşadığımızın...o da ben de biliyorduk... belki her şey yanlıştı... ama bana asla küfür etmezdi... patavatsızlık yaptığı olurdu... ama kötü laf çıkmazdı hiç ağzından... ona kötü davrandığım dönemde bile yapmadı bunu... yani demek istediğim bazı şeylere dokunulmaması lazım hiç... hiçbir şey sana küfrettirmesini gerekmez..onu haklı çıkarmaz... affetme

Bir aylık bir ilişkiyi çok ciddiye almışsınız...

Erkeklere de kadınlara da yakışmıyor "Neredeydin, niye telefonu açmadın?" tarzı sorgulamalar...

Siz "Affetsem mi?" diyorsunuz ya, aslında devam etseniz bu hallerinizden sıkılıp o bırakacak sizi...

Hatta şimdiden sıkıldığı için o kadar ağır konuşabilmiş size...

Kısacası sözler uygunsuz, çift uyumsuz...

Aynılarını düşünüyorum.

Malesef kızlarımız çok düşüyorlar üstüne erkeklerin. Biraz ağırdan almak lazım bazı şeyleri. Ona sık sık nerdeydin, ne yaptın gibi sorular sorman çok yanlış olmuş. O da zaten çok takmıyormuş seni belli, lafları da bu sebeple o kadar ağır olmuş. Bu işten bi cacık olmaz. :19::19:

teli açsın diye öyle gaza getreyim dedim yoksa kıskançlık yapmam yapmadımda. beraberiz 1 aydır ama öncesi vardı bu kadar acımasız olmasanız ilişkim konusunda ... :(

o lafı sana demedim o deyim gibi bişey öyle ağzımdan çıkıverdi dedi ama çok kırgınım.

teli açsın diye öyle gaza getreyim dedim yoksa kıskançlık yapmam yapmadımda. beraberiz 1 aydır ama öncesi vardı bu kadar acımasız olmasanız ilişkim konusunda ... :(

o lafı sana demedim o deyim gibi bişey öyle ağzımdan çıkıverdi dedi ama çok kırgınım.

İlişki?

Deyim?

Küfür ne zamandır deyim oldu?

Ağzından çıkan sözü sahiplenmeyip küfre deyim diyen, bunu normalleştirip özrünü dilemeyen adam size mi sahip çıkacak?

Her işte bir hayır var, bilmeden denemişsin onu :)) Kesinlikle yanına bile yaklaştırma beş para etmezin teki, gerçekten kadına ne kadar değer vericeğini göstermiş.

peki şimdi sizce ne yapayım. ayrıldık demedim hiç konuşmuyorum onunla. msnde falan ama yazmıyor. fotoğraflarıda silmemiş. ben mi silsem?

fazla muhabbet tez ayrilik getirir diye bosuna dememisler sanirim :)
kufurlu deyim de cok yaratici olmus bu arada :D

yuh lafa bak !!

affetmek hatanın tekrar yapılacagını gösterir

daha 1 ay olmuş sen şimdi affet 10 ay sonra neler söyler

afedersinde canım ben hiç böyle deyim duymadım...
başka deyim mi yokmuş denecek...
maşaAllah Türkçemizde deyim atasözü hayli miktarda mevcut,bula bula bunu mu buldu?
hadi bulduda dedi,sen neden kendini kandırıyorsun: 'ama o deyim' sözüne itibar ederek..
bence kesinlikle bitirmelisin,ama bunun için yeterince kararlı olman lazımki o da yok gibi..
zira yapılan her yorumda inceden inceye savunuyorsun onu...

Bence affetme, affetmeyi de düşünme erkekler bunu kendi arasında çok kullanıyor olabilir ama kız arkadaşına değil eşine bile söylemezler Deyimden ziyade bu laftan ötürü kavga çıkıyor bunun farkındadır heralde erkek arkadaşınız

bence sen o kadar yoruma rağmen barışacak gibi gözüküyorsun.kusura bakma ama burdaki söylenenler bir kulağından girmiş bir kulağından çıkmış.gerçi sende haklısın aşkın gözü kördür.ama biraz olaylara objektif bakmaya çalış,at gözlüğünü çıkar.senin iyiliğin için bütün bu yorumlar...

Bence de 1 aylık ilişkiyi fazla ciddiye alıp üstüne fazlaca gitmişsinizi bir şeylerin. :20:

Günün yarısını konuşarak geçirip hiçbir şeyi zamana bırakmayıp her şeyi alelacele bir anda yaşarsanız tabii karşınızdaki insanın da bu samimiyetten cesaret alıp sanki çok uzun süredir sevgiliymişsiniz gibi öyle bir cüme sarfetmesi doğal oluyor haliyle. (Gerçi 10 yıl da çıksan böyle cümleler kabul edilemezdir her zaman benim için).

Ayrılmanız en mantıklısı diyeceğim ama biliyorum ki siz de sırf küfretti diye onu bırakmayı istemiyorsunuz, cesaretiniz yok ve ilerde de pişman olacağınızdan korkuyorsunuz. O yüzden ne isterseniz onu yapın. İnşallah pişman olmazsınız.

Back
X