- Konu Sahibi GreenGreenEyes
kızlar ya üniversite mezunu olsanız bi kac tane sertifikanız olsa ama deneyiminiz olmasa. asgari ücret sabah 8:30 aksam patron ne zaman cık derse 7,30 gibi yok yemek yok bi ay sonra ssk baslatcak memnun kalırsa muhasebe elemanı olarak girdim ama yogun bi alısveris degil dekorasyon showroom u yani günde bi iki tane tahsilat yapılıyo ve siparis alınıyo.adeko diye bi mutfak cizim programı var onu gösterecekler cizim, satıs, günlük temizlik bulask falan ,muhasebe olarakta tahsilat makbuz kesme yapıcam bunun dısında sınırsız cay servisi günde 4demlik cay yapıyorum ve patron rahat 25bardak iciyo siz bu kosullarda calısır mıydınız daha bugün gittim. benim canımı sıkan sınırsız cay servsi hadi onu gectim bi yemegi olsa en azından 1saat izin versin paramı versin ama degil bunun da ötesinde basta bana 6,30da cıkılır ama müsteri varsa istisnai durumlarda 8e kadar olabilr demisti ama bugün bos bosuna 7,30a kadar bekledim tek bayan benim o kadar okuyupta cay temizlk bulasktan baska bi sey yapmamak kafamı karstrıyo offf napsamki ya siz olsanız bırakmak istemiyorum ama kosullarımı nasıl iyilestirebilirim bana biraz teselli verin arkadaslar(( izmir de yasıyorum 22yasındayım yerel yönetimler ve kamu yönetimi mezunuyum bilgisayarlı muhasebe ve bilgisayar işletmenligi sertifkası aldım ingilizce az cok biliyorum. ne yapayım arkadaslar bi akıl verin ya da pesin pesin kosulları konusayım mı ne diyeyim
([/B
]
Ne desem bilemedim... Kafamı toparlayıp cevap vereceğim bu konuya...
Ama sormak istediğim birşey var, sen ne elemanı olarak girdin bu işe?
Vasfın nedir?