Hayırlı günler hanımlar telefonda yazıyorum umarım anlatabilirim. Karmaşık yazar isem kusura bakmayın.
Ben uzun süredir kpss hazırlanıyorum, bu süreç zaten yaşayan bilir çok yıpratıcı bir süreç özel sektörde çalışıyordum çıkarıldım eşimin maaşı düşük maddi durumumuz oldukça kötü bu durumdan kurtulmak için cocugumun geleceği için atanmam şart çok şükür şu an herşey iyi gidiyor netlerim de iyi olacak inanıyorum.
Annem ben çalışırken bir süre torununa bakmştı. Kendisi 2. Evliliğini yaptı uzun süre önce pek öyle anlaşamıyorlar sanrm

benm kpss hazırlanmamı ilk başta istemedi atanamassn olmaz boşa çalışma ve diyerek , çünkü ben onun tek cocugym başka kardeşimz yok hani siz giderseniz üzülürüm dayanamam yapamam diye.
hep bunları söylüyor bana bende illa ki olumsuz etkileniyorum,
bende tabi diyorum. Hayat şartları geleceğimiz için diye hem daha nereye atanacağm olacak mı? hiç birşey belli değil iken kendisi bunları düşünmeye başladı.
Herneyse bugün yine sabh aradı beni konuşuyoruz Ordan burdan yine bu konuya değindi keşke atanda kurtar kendisi böyle çok zor diyerek. Ve devam etti bende çok zorlanacağm ama yapacak birşey yok alışırım illa ki en fazla hastalığa kalırım vs dedi bende öyle şeyler deme üzülyrm olumsuz etkilyorsn beni dedim

Daha sonra bana belki o zamana eşimle ayrılırız dedi bende senin Cocuğun olur bir daha ona bakmaya gelrm yanınıza felan dedi.. Yani daha ortada birşey yok neler düşünüyor. Çok tuaf yani
Benim anladım ise sanrm annem ben eğer Allah nasip ederse memur olursam oda bizimle gelmek istiyor yada eşim ile ayrlrm cocuklar beni yanlarına alır diye düşünüyor.
Lütfen yanlış anlamayın tabi o benim annem her zaman destek olacağım illa ki orası ayrı lakin öyle bir fikri var ve bu durumda bizimle yaşayamaz yani ev ev üstüne olmaz derler ya o hesap diyim size. Aynı evde anlaşmamız mümkün değil.
ve ben annemin böyle bir niyeti olduğunu çok net sezdim siz olsanız böyle bir durumda ne düşünür öyle birşey başınıza geldiği vakit ne yapardınız hanımlar.
KPSS çalışanlar bilir bu süreç zaten çok yıprattcı bir süreç çok zorlu bir süreç birde böyle şeyleri kafama takıyorum ve sürekli her defasında bunlar dile geliyor..