siz olsaniz cagirirmiydiniz????

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
A=herşeye rağmen bir şans daha verirdim.ve doğum gününe seslerdim.
B=hayır seslemezdim...
kızlar gece gece aklıma takıldı.
kaynimda çok büyük bir kavgamız sonucu konuşmuyorum.
ve bu şahıs benim karşı dairemde.malesef sürekli yüzünü görmek zorundayim...

bana söylediği çok büyük bir laf sonucu neredeyse katil olacaktım.
gerçekten elimden zor aldılar.lütfen kimse kınaması yadirgamasin.

bu ahlak yoksunu.adi şeref..z.bana o...pu demişti evet yanlış duymadınız.
ben sinir krizleri geçirip onu paramparça edecekken.elimden aldılar.
caninin acisindan o...pu senin karın demiştim.ama kızlar o an gerçekten ben ben değildim.
hatta büyük eltimin kızı "anne yengem aklini kaçırdı.hastaneye falan götürelim"demiş.

herkese kadının bir suçu yoktu ama canım çok acımıştı.söylemeseydim iyiydi ama söyledim işte.
ama ben ilk fırsatta kızdan özür dileyip.beni anlamasını isteyecektim.zaten kendisi de kocasina kizmis ama bana küstü.

neredeyse 5ay konuşmadık.gorumcem bizi barıştırdi.4aydır konuşuyoruz.ilk baristigimiz gün bütün eltilerim gorumcemm falan bizdeydi onuda sesledim çay içmeye.gelmedi.bir iki gün sonra yine herkes bizdeydi onuda sesledim yine gelmedi.sonra baktım o beni seslemiyor.meğer kocası izin vermiyormus konuşun ama evimede gelmesin evinede gitme demiş.

terbiyesize bak.kız benim eşimle konuşuyor.aralarında hiç bir problem yok.ee benimle de konuşuyor.
asıl benim kocam onun evine beni bırakmıyor.çünkü kardeşi gerçekten tam bir AHLAK YOKSUNU:47:

şimdi sorum şu.suan biz eltime konuşuyoruz.aramız gayet iyi.benim kızım arada onlara gider.özellikle o terbiyesiz evde yokken gonderiyorum.
hatta gayet samimiyiz de.haftaya kızımın doğum günü var.ve aile içinde kutlayacağız.eltimi cagirayimmi??!

hafta sonuna denk geliyor.
o terbiyesizde evde olacak.
binada bütün amcalar yengeler (onun karısı da) bizde olunca tek kalmamayi belki hazmedemez.
eşinide koymazsa kendimi kötü hissederim.

çünkü haklıyım.ve karısını sırf bana inada göndermezse daha çok sinirlerim yipranacak...

not=lütfen o terbiyesiz cümle için çok detaya girmeyelim.sabah olur ben yine de o insanın nasıl bir mikrop olduğunu yinede anlatamam.
ve bu kelimeyi iki büyük yengesine daha kullanmış bir mikrop.ama onlar benim kadar tepki vermedi.ve yüzsüzlugu ile kendini affettirdigi için.diğer eltimlerle çok bir yağlı ballı :47:

Cagirin o utansin ben boyle boyle bi ahlaksizlik yaptim ama bak yinede cagiriyo deyip kendinden utansin o lafi ona inşallah yedirmissinizdir o ahlaksizligi olağan birşey gibi algilasada siz tepki vermekte en iyi etmissiniz o etlerini parcalasaydiniz neyse insanlik sizde kalsin

Kesinlikle çağırmalısın. Senin sorunun kaynınla sonucta.

Eltinle değil. Gelmezse de kendi bilir..

B=hayır seslemezdim...

caninin acisindan o...pu senin karın demiştim.ama kızlar o an gerçekten ben ben değildim.
hatta büyük eltimin kızı "anne yengem aklini kaçırdı.hastaneye falan götürelim"demiş.

herkese kadının bir suçu yoktu ama canım çok acımıştı.söylemeseydim iyiydi ama söyledim işte.
ama ben ilk fırsatta kızdan özür dileyip.beni anlamasını isteyecektim.zaten kendisi de kocasina kizmis ama bana küstü.

neredeyse 5ay konuşmadık.gorumcem bizi barıştırdi.4aydır konuşuyoruz.ilk baristigimiz gün bütün eltilerim gorumcemm falan bizdeydi onuda sesledim çay içmeye.gelmedi.bir iki gün sonra yine herkes bizdeydi onuda sesledim yine gelmedi.sonra baktım o beni seslemiyor.meğer kocası izin vermiyormus konuşun ama evimede gelmesin evinede gitme demiş.

terbiyesize bak.kız benim eşimle konuşuyor.aralarında hiç bir problem yok.ee benimle de konuşuyor.
asıl benim kocam onun evine beni bırakmıyor.çünkü kardeşi gerçekten tam bir AHLAK YOKSUNU:47:

şimdi sorum şu.suan biz eltime konuşuyoruz.aramız gayet iyi.benim kızım arada onlara gider.özellikle o terbiyesiz evde yokken gonderiyorum.
hatta gayet samimiyiz de.haftaya kızımın doğum günü var.ve aile içinde kutlayacağız.eltimi cagirayimmi??!

binada bütün amcalar yengeler (onun karısı da) bizde olunca tek kalmamayi belki hazmedemez.

çünkü haklıyım.ve karısını sırf bana inada göndermezse daha çok sinirlerim yipranacak...

not=lütfen o terbiyesiz cümle için çok detaya girmeyelim.sabah olur ben yine de o insanın nasıl bir mikrop olduğunu yinede anlatamam.
ve bu kelimeyi iki büyük yengesine daha kullanmış bir mikrop.ama onlar benim kadar tepki vermedi.ve yüzsüzlugu ile kendini affettirdigi için.diğer eltimlerle çok bir yağlı ballı :47:

haklısın ama onu da cagar belı yüzsüzün yüzü kızarır

Çağırırdım.
Gelmezse kendi bilir.

Eşinizin kardeşinde ar namus kalmamış herhalde, her önüne gelene o lafı söylediğine göre...

B=hayır seslemezdim...

Herkesin karisina soylemis kendi karisina soylenince küsmüş. Kelimenin cirkinliginin farkinda. Madem karina soylenince bu kadar buyuteceksin yengelerine neden soyluyorsun.ben olsam eltim yalnizken soyler cagirirdim gelirse gelir gelmzsebkendi bilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne cagircam, öyle rezille ayni ortamda asla bulunmszdim.
Tek size deyil, zamaninda öbür eltilerinede ayni seyi söylemis.
Pis agizli insanlar asla deyismez

Öyle az buz basit bir şey dememiş
Her gördüğünde aklına gelecek,hep bi gerginlik olacak o gün.
Ki kendin diyorsun terbiyesiz diye ne malum o gün bi huzursuzluk çıkarmayacağı.
Çağırmayın bence

Büyüklük sende kalsin derim ben..!! Affet bence..

bakalım...

Cagirin o utansin ben boyle boyle bi ahlaksizlik yaptim ama bak yinede cagiriyo deyip kendinden utansin o lafi ona inşallah yedirmissinizdir o ahlaksizligi olağan birşey gibi algilasada siz tepki vermekte en iyi etmissiniz o etlerini parcalasaydiniz neyse insanlik sizde kalsin
elacim ALLAH üstüne yemin ettim.ben onunla asla konuşmam.
ben eşini cagirayimmi diyorum.

Kesinlikle çağırmalısın. Senin sorunun kaynınla sonucta.

Eltinle değil. Gelmezse de kendi bilir..
evet ama kaç kez çağırdım gelmedi.
kocası benden bu şekilde intikam alıyor.aptal:47:ben seninlede karınla da konuşsam ne olur konusmasam ne olur.

haklısın ama onu da cagar belı yüzsüzün yüzü kızarır
helin onu da derken kaynimdan mi bahsediyorsun?
ölurumde konuşmam.ben eşime bile söyledim Senin öyle bir kardeşin yok.
onunla konuştuğunu görürsem bu evlilik biter.senin onunla konuşman benim o...pu lugumu doğrular...
Çağırırdım.
Gelmezse kendi bilir.

Eşinizin kardeşinde ar namus kalmamış herhalde, her önüne gelene o lafı söylediğine göre...
aynen kardeşim.ama Onu yüce kapıya havale ediyorum.

Herkesin karisina soylemis kendi karisina soylenince küsmüş. Kelimenin cirkinliginin farkinda. Madem karina soylenince bu kadar buyuteceksin yengelerine neden soyluyorsun.ben olsam eltim yalnizken soyler cagirirdim gelirse gelir gelmzsebkendi bilir.

onun yaptıklarını anlatmaya kalksam varya yemin ederim bütün kadınlar kulübü toplanıp bunu öldürmeye gelirsiniz.

Ne cagircam, öyle rezille ayni ortamda asla bulunmszdim.
Tek size deyil, zamaninda öbür eltilerinede ayni seyi söylemis.
Pis agizli insanlar asla deyismez

tutuklu kardeşim onu değil karısını cagirayimmi diyorum.
Allah korusun onunla konuşmam.
Öyle az buz basit bir şey dememiş
Her gördüğünde aklına gelecek,hep bi gerginlik olacak o gün.
Ki kendin diyorsun terbiyesiz diye ne malum o gün bi huzursuzluk çıkarmayacağı.
Çağırmayın bence
canım benim Allah korusun.onun ne işi var benim evimde.
eşini cagirayimmi?
evet kardeşim öyle yenilir yutulur bir laf değil.bu bana söyledi kufurlerin yanında hiç birşey.bana vurmaya bile kalkıştı.

benim eşim böyle birşey yapsa ben eltime kusmezdim.
canı yandigi.esiminde canını yakmak için soyledigini düşünürdüm.

birde eltime baristiktan sonra iki kez sesledim gelmedi.
o beni hiç seslemedi.eşinin sözünü tutuyor.şimdi yine seslersem gelmezse sanki ben suçluymusum da sürekli çağırıyormusum gibi olmazmı:26:

canım sen eltini çağır,gelirse gelir,gelmezse de can sıkacak bir durum değil:34:

arkadaslar eltısı ıcın demış arkadas cağırayım mı dıye.canım bellı kı gelmeyecek (gelemeyecek) ama sen genede cağır.çağırmazsan "bakbak çağırmadı"olursun.sen çağır boşver varsın kocası göndermesın hıçte takma salla gelmezse gelmesın

bak canım aklıma ne geldi.eltin gelmezse de ona bir tabak ayır,ertesi gün ver.aslında geleceğini biliyorum ama gelmeme sebebini de biliyorum de,kaynına inat:34:

Terbiyesiz adama bak ya, ben bile sinirlendim burda.
Elti ve çocuklarını çağırmalısın, gelmeyeceklerse bile..

tabii ki ,sen eltinle anlaşıyorsun,gelmezse sebebi kaynın.bunun için canını sıkma:34:

arkadaslar eltısı ıcın demış arkadas cağırayım mı dıye.canım bellı kı gelmeyecek (gelemeyecek) ama sen genede cağır.çağırmazsan "bakbak çağırmadı"olursun.sen çağır boşver varsın kocası göndermesın hıçte takma salla gelmezse gelmesın

sibelim,egem haklısınız.ama bi kaç kez çağırdım gelmeyince bu seferde gelmezse pisman olmayayım.:32:

bak canım aklıma ne geldi.eltin gelmezse de ona bir tabak ayır,ertesi gün ver.aslında geleceğini biliyorum ama gelmeme sebebini de biliyorum de,kaynına inat:34:
bi kaç kez misafirim vardı.ona da tabak gondermistim
o da bayramda annesinin gönderdiği tatlidan bana vermişti.

karşı karşıya oturuyoruz kapılarımızı açılınca konuşuyoruz gayet iyiyiz yani of ne biliyim.

Terbiyesiz adama bak ya, ben bile sinirlendim burda.
Elti ve çocuklarını çağırmalısın, gelmeyeceklerse bile..

cocugu yok duygucum.ama galiba kendini cagiracagim.

cocugu yok duygucum.ama galiba kendini cagiracagim.

Diğer türlü gelmeyecekse bile zoruna gider, laf olur.. Hem kocası izin vermiyormuş... Arkadaşların dediği gibi tabak hazırlar verirsin.
Kızının doğum günü de kutlu olsun şimdiden, Allah size bağışlasın :)

sibelim,egem haklısınız.ama bi kaç kez çağırdım gelmeyince bu seferde gelmezse pisman olmayayım.:32:

nıye pişman olasınkı...zaten gelmeyeceğini-gönderilmeyecegını tahmın edıyorsun.o onun ayıbı olsun.sen ustune duşenı yap.gelmeyenıde hıç takma cnm

Back
X