• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız çocuklarınızı bırakırmıydınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi ki ailede kimse onaylamıyor böyle bi durumu. herkes yaptığından sorumludur diye düşünüyoeum. asla yapan dayım haklıdır da demedim. aksine hep kızdım ama bu konuda dayımla yüz göz olmak istemedim istemiyorumda.

ben en çok sizin gibi yengeme üzülüyorum. diğer kadınla anlaşmaları kolay değil zaten bizden uzakta yaşıyorlar çok ayrıntılı bilmiyorum. yazın gittim birbirleriyle konuşmuyorlar fakat iş yapacakları zaman sen şunu yap sende şunu falan şeklinde kısa konuşmalar geçiyor aralarında. dayımın 4 çocuğu var 3 erkek birkız iki erkek en büyük onlar sonradan gelen kadınla konuşmyorlar. diğerleri küçük zaten en küçüğü 3 yaşında olmalı sanırım. bmyle gidiyo. ben sadece yengeme üzülüyorum hepsi bu.

tabi ki ailede kimse onaylamıyor böyle bi durumu. herkes yaptığından sorumludur diye düşünüyoeum. asla yapan dayım haklıdır da demedim. aksine hep kızdım ama bu konuda dayımla yüz göz olmak istemedim istemiyorumda.

ben en çok sizin gibi yengeme üzülüyorum. diğer kadınla anlaşmaları kolay değil zaten bizden uzakta yaşıyorlar çok ayrıntılı bilmiyorum. yazın gittim birbirleriyle konuşmuyorlar fakat iş yapacakları zaman sen şunu yap sende şunu falan şeklinde kısa konuşmalar geçiyor aralarında. dayımın 4 çocuğu var 3 erkek birkız iki erkek en büyük onlar sonradan gelen kadınla konuşmyorlar. diğerleri küçük zaten en küçüğü 3 yaşında olmalı sanırım. bmyle gidiyo. ben sadece yengeme üzülüyorum hepsi bu.

evet ya.çocuklarla yengene olmuş olan....ne suçları var.ne büyük imtihan içim kıyıldı......

iyi de toplanıp yeni gelen kadına kota koymuyorlar mı.kadın da nasıl duruyor dört çocuk bir kadın.Allahım bunları bilerek üç çocuğu bırakıp nasıl gitmiş oraya.

kınamıyorum hayat bana kınamamayı öğretti....çok üzüldüm çooook

yazık olan çocuklara olmuştur:(yazık o kadınında yüzüne tükürmek gerekir

hangi kadin böyle birseye kalkisabilir ben anlamiyorum , nekadar seversen sev ama cocuklarindan fazla sevecekse neden oraya kadar götüüyorsun ....nede üc tane cocugu dogurup kenara birakiyorsun....
buradada böyle bir olay var kadin netten tanistigi bir adama kaciyor ve cocuklarini evde birakip gidiyor....adam zavalli bizim yakinimizda oturuyorlar....onlarinda üc tane cocuklari var...biri benim kücük kizimla 1 sene ayni krese gitti cocuk simdi 5 yasinda ve iki büyügü....ayyyy gördügümde icim gidiyor...adamin ehliyeti bile yokmus....perisan haldeler benim esim onlara yardim edelim diyor cocuklara aciyor...yemek pisirdigimizde onlarada göndermeye calisiyoruz cünkü adam yapamiyor.....aglanacak durum anliycaginiz...ama kadin ise yeni kocasiyla kimbilir nerede keyif sürüyordur....
tabiiki o cocuklar o annelere ne tür bir duada bulunacaklar, anneleri topragin altina girdikleri zaman....bunu hic akillarina getirmiyorlar.....
ya gideceksen cocuklari perisan bir sekilde anasiz birakma......
Allah yardimcilari olsun ......

Son düzenleme:
bu annelik deill....insanlıklada alakası yok bu bencillik remen

oh ne güzel keyfine çocuk yap...yıllar sonra eski sewgilisini bulunca at çocukları
kuma git başka bi adama ne bu beaaa:oklava:

Peki neden yengen kabullenmişki böyle bir şeyi. .
Elbette iki kadın bi koca olmaz. .
Yengenin ailesi yokmu. . .Göz göre göre öyle bi adamla hala nasıl kızlarını bir çatı altında görmeye tahammül ediyorlar !!! :delphin:

allahım kınamıyorum ama böyle kadınlara anne bile denmez anneyi bırak insan bile denmez:olmaz:
çocuk sahibi olmak bambaşka bir duygu:emir_bebek: hiç bir aşk sevgi çocuğun sevgisinin yerini alamaz eski sevgilide kim oluyor:1closedeyes:
allah böylelerini ıslah etsin

ya konu eski nereden bulup çıkarıyorsunuzyerimseniben
ama diyeceğim şu
yazıklar olsun o kadına

Back
X