siz olsanız destek olurmusunuz?

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye

birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var

hemen el ele verip boşatın diyeceklerdir. ben burayı hiç anlamadım, boşanmadan başka fikri olan yok

Muhtaç bir insana tabi yardım edilir ancak sizin onun arkasında durduğunuz gibi, o da sizin arkanızda duracak bir yapıdaysa, Üç gün sonra ben kocama döneceğim deyip, kocasına da dolduruşa geldim diyecekse uzak durun. Onu tanıyan sizsiniz aşağı yukarı bilirsiniz neler çıkabileceğini

cnm haklısın %100 işte ben kıza da güvenmiyorum. bir boşanıcam diyor bir kararsızki sorma kararını versede ne bileyim ya geri döncem derse

Karşınızdakinin karakter yapısına bağlı gerçekten kendinden eminse yarın sizi yüzüstü bırakmayacağına söz verirse tabi ki olun. Şiddet zaten var ortada.

benim bir akrabam eşinden ayrılmak istiyor. annesi yok babası ilgisiz. beni aradı çok çaresiz. ailecek görüşüyoruz eşinide severim. destek olurum sana dedim ama korktum şimdi adam demezmi yuvamı yıkıyor diye

birde akrabalar evimmm aklına girdi gaz verdi yuvasını yıktı derler. çevrem geniş maddi olmasa bile manevi avukat fln destek olabilecek güce sahibim. sizce ne yapmalıyım. şiddet de var
esinle konus once, birlikte hareket edin.. aslnda cok karismamak en iyisi, hassas konular; basina patlayabilir Allah korusun..

X