• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız geri döner misiniz?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
işle ilgili arkadaşlarımla ilgili sorunlar yaşadım.haketmediğim muamelelere maruz kaldım.iyilik yaptığımdan kötülük gördüm.arkamdan konuşmalar,yüzüme gülüp iş çevirmeler falan filan.sorun değil herkes fıtratının gereğini yaptı.benim de hatalarım vardı ki bunları göremedim ya da ben çok zayıftım ki bana yapıldı güçlü duramadım.sonuçta ben lanet olsun deyip gittim.
Yeni bir hayat kurdum.yeni arkadaşlarım yeni bir işim yeni bir hayatım var.eskisinden iyiyim diyebilirim.her anlamda.
Önüme bir fırsat çıktı eski işime dönmek ya da eski bulunduğum muhite dönmek gibi bir imkanım oluştu.
Dönmek istiyorum çünkü kaybederek gittim.bakın gönderemediniz deme yolu gibi geliyor.ve artık daha sağlam psikolojim.bi yanfan deli misin hayatına bak niye o içleri kötü hırslı insankarla uğraşacaksın uzak dur diyorum.
Bi yandan artık çok şey biliyorum canlarına okuyabilme fırsatım var bir yandan yapma diyorum.
Her halukarda zararrlı çıkacaksın eiyorum bi yandan zarar da görsen savaşmadan yenilmektense savaş yenil diyorum.bilmiyorum

Hayır yapılanları hazmedemiyorum.ve sanırım bi şey yapmazsam hep içimde kalacak

iyi de yeni düzen kurmuşsunuz şimdi dönmek ne alaka? yapılanı hazmedemiyosanız o zaman sesiniz çıksaydı. şu iş ortamlarını bu kadar ciddiye almayın. adamlar sizi çoktan unutmuştur.kimsenin umrunda değilsiniz yani aslında.

Ben Egeliyim.

Zeytinyağına limon sıkar kekik döker, mis gibi ekmek banarım.

Kim ne diyecek demeden canım istiyorsa balığı her yerde elimle yerim.

Deniz kenarında bomboş oturup gözlerimi kapatıp kendimi dinlerim.

Ufak şeyler bana yeter, yılın ilk çağlasını yemek, pazarda istediğim enginarı bulmak mutluluk sebebi olur.

Beni kim sevmiş, kim sevmemiş hiç dönüp de bakmam, bana ne ki? Ben kendimle huzurluysam konu kapanmıştır.

Geçenlerde bir yol üstü mola yerinde yıllardır tadına bakamadığım susamlı helvayı bulup çocuklar gibi sevindim günlerce.

Neden?

Çünkü ölüm var. Bugün varım, belki yarın yok. Elimdekinin dibine kadar tadını çıkarmam lazım, hesap kitap intikam vs bunlara vaktim yok ki benim.

Siz de öleceksiniz.

Tadını çıkarsanıza yahu sayılı günümüz var, neticede hepimizi böcekler yiyecek.

Not: Eski konularınızı da biliyorum, şimdiye kadar hiç yorum yapmamıştım, hepsine genel fikrim budur.

iyi de yeni düzen kurmuşsunuz şimdi dönmek ne alaka? yapılanı hazmedemiyosanız o zaman sesiniz çıksaydı. şu iş ortamlarını bu kadar ciddiye almayın. adamlar sizi çoktan unutmuştur.kimsenin umrunda değilsiniz yani aslında.
Umurlarında değilim ama gidince olurum.sesim çıkamadı işte o zaman.çıksaydı şu an bu kadar üzgün olmazdım.neyimi anlamıyorsunuz hala etseydin yapsaydın diyorsunuz anlamıyorum.çıksaydı çıkamadı

Ben Egeliyim.

Zeytinyağına limon sıkar kekik döker, mis gibi ekmek banarım.

Kim ne diyecek demeden canım istiyorsa balığı her yerde elimle yerim.

Deniz kenarında bomboş oturup gözlerimi kapatıp kendimi dinlerim.

Ufak şeyler bana yeter, yılın ilk çağlasını yemek, pazarda istediğim enginarı bulmak mutluluk sebebi olur.

Beni kim sevmiş, kim sevmemiş hiç dönüp de bakmam, bana ne ki? Ben kendimle huzurluysam konu kapanmıştır.

Geçenlerde bir yol üstü mola yerinde yıllardır tadına bakamadığım susamlı helvayı bulup çocuklar gibi sevindim günlerce.

Neden?

Çünkü ölüm var. Bugün varım, belki yarın yok. Elimdekinin dibine kadar tadını çıkarmam lazım, hesap kitap intikam vs bunlara vaktim yok ki benim.

Siz de öleceksiniz.

Tadını çıkarsanıza yahu sayılı günümüz var, neticede hepimizi böcekler yiyecek.

Not: Eski konularınızı da biliyorum, şimdiye kadar hiç yorum yapmamıştım, hepsine genel fikrim budur.
Çok güzel yorumunuz teşekkür ederim.hayat kısa tadını çıkarmalı kesinlikle katılıyorum ama yapılanlar yanlarına kaldıkça ben üzülüyorum elimde değil

Umurlarında değilim ama gidince olurum.sesim çıkamadı işte o zaman.çıksaydı şu an bu kadar üzgün olmazdım.neyimi anlamıyorsunuz hala etseydin yapsaydın diyorsunuz anlamıyorum.çıksaydı çıkamadı

gidince de umrularında olmazsınız. ne yapmalarını umuyosunuz ki? ağlamalarını mı?

gidince de umrularında olmazsınız. ne yapmalarını umuyosunuz ki? ağlamalarını mı?
Daha neler ya hu.umurlarında olmak benim meselem değil zaten.ben söylemediklerimi söylemek istiyorum ama onların yaotığı gibi gizliden.ben kullanmadığım adamları kullanayım istiyorum.yapmadığım taviz vermediğim şeylerden pişmanım.iyi olmayı seçtim kendimce.ve bu beni pişman etti

Tbenim imkanım vardı.hala var ben şu an istesem istediğim pozisyondan onların aniri olarak oraya giderim.orada işe başlatım.hatta eski pozisyonumda da başlarım.ben şu an kullandıkları adamın telefonlarını açsam sadece yaptıklarını anlatsam yanımda olmdrsem o adam sadece çıkarına bakar ve onların gözünün yaşına bakmaz.ben yapmadım.yapmıyorum hala tutuyorum kendimi.buraya yazıyorum ki belki biri bi şey smyler de yapmam yine ya da yapar rahatlarım bilmiyorum.yanlış bi şey yapmak sonra kendimden nefret etmek de istemiyorum.

Sadece intikam almak için huzur bozmaya değer mi?
Hayır çok çektiğiniz eski sevgiliniz olsa ne bileyim duygusal bir bağ olsa; yardırın alın hıncınızı derim de iş arkadaşı yani. Ne kadar önemli olabilir ki?

Asla kendimi başkalarına bu şekilde kanıtlamaya çalışmak için uğraşamam düzenimi bozamam
Bana yapılan kötülüğe de onlar gibi cevap vermem kendime yakıştığı gibi davranırım sizin yerinizde olsam

Anlıyorum ben de aynısını yaşadim.Ama yeni yaşamını bozma ,ruh halini bozma.Hem bazılarıyla yarışılmaz cunku sere bulaşmışlardır.Yine zorlanabilirsin belki de.

Ama benim de başıma geldi içimde bir yaradir.Hatta suan görüştüğüm kisi o iş yerinden ve beni burdan vurdu gecen.Aramiz kotu belki buyuzden ayrılırız.

Anlıyorum ben de aynısını yaşadim.Ama yeni yaşamını bozma ,ruh halini bozma.Hem bazılarıyla yarışılmaz cunku sere bulaşmışlardır.Yine zorlanabilirsin belki de.

Ama benim de başıma geldi içimde bir yaradir.Hatta suan görüştüğüm kisi o iş yerinden ve beni burdan vurdu gecen.Aramiz kotu belki buyuzden ayrılırız.
Yanlarına kar mo kalsın peki

Valla daha iyi para kazanacak,ve gelir elde edeceksem dönerim..bu saatten sonra da onların ağzına mıç..rım

Yanlarına kar mo kalsın peki
Evet öyle düşünüyor insan.Ama Allaha birak.Ben oyle yapiyorum.Ama deneye de bilirsin.Ama onları önemsemiş olmak isin içine giriyor busefer.Bilemedim.Ben de buyuzden kavgalıyım görüştüğüm kişiyle.Beni o yaramdan vurdu ve bilmedigim arti seyler soyledi.3 gündür yemek yiyemiyorum buyuzden.Yeni kendime geliyorum.Sevgiliyle de aram bozuldu.Ona büyük tepki verdim diye kendini geri çekti insafsız.Onlarla is yemeğine gitmis dun.Halbuki ben görüşmeye cagirmıştım iyi olmak icin.Beni ekti onlarla görüştü.Evlenirsek görüşmem diyorum kabul etmiyor bir de.Buyuzden ayrılacaz galiba.

Son düzenleme:
Siz artık canlarına okuyacak kadar çok şeyde bilseniz,onlarda boş durmamış,fenalıkta level atlamışlardır illaki..kötü hep kötüdür..keyfiniz yerindeyse sallayın gitsin.

O kadinin oldugu is yerine mi doneceksin?

Bence o kadinla basedemesin( eski konularina gore soyluyorum)
Birkez daha deneme
Kadin her turlu uste cikar.( sen oyle demistin)

Yoluna bak bosver.

Ne kinmis senin ki be kardesim

Back
X