Amaç sadece cinsellik . Bunu istiyosann devam et yoksa bitirMerhabalar.
Tanıştığım kişiyle ben istanbulun ayrı iki ucunda yaşıyoruz.
Ortak noktada iki kere buluştuk.
Ben öğretmen olduğum için tatildeyim.O çalışmaya devam ediyor beşte çıkıuor işten.Tekrar buluşmak istiyor ama sen gel diyor.Benim isten çıkmam ,gelmem,trafik geç olur.Sen erkenden çıkarsan daha uzun vakit geçirirz diyor.Açıkçası aracı bırakıp bana yakın bir yere marmarayla gelmesi bir saat.
Ben zor olur ,haftasınu buluşalım,sende yorgunsun dediğimde de özlemiyor musun beni diyır.
Sen gelsen daha mı iyi olur dediğimde de bunları söyledi.
Yani neyse düşünelim dedim.
İkincisi sanırsam benle bir şeyler yaşamak istiyor.Aslında ben de isterim ama henüz erken.İlişkinin olgunlaştığınu düşünmüyorum.Masumane öpücüklere izin veriyorum ama kendimi çekiyorum.Triplere gidiyor.
Ayrılsam mı devam mı etsem kararsızım.çok kişi eledim,acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Ciddi bir konuşma yapmam gerek diye düşünüyorum.
Nasıl konuşsam bilmiyorum,
Yani ciddi bir ilişki amaçlı görüştük.Maddi manevi durumunu anlattı.Evliliğe hazır olduğunu söyledi.Ailesinden filan da bahsediyor.Bilmiyorum.Beni beğendiğinden de eminin.Amaç sadece cinsellik . Bunu istiyosann devam et yoksa bitir
Bir iki kere yakınlaşmaya çalıştı,izin vermek istemedim.Sınırlarım olduğunu,ilişkinin başında böyle bir durum içinde olmak istemediğimi söyledim.Amaç sadece cinsellik . Bunu istiyosann devam et yoksa bitir
Değil mi,anlatamıyorum işte.Ama o beni manüpüle edip kendisini benden daha çok hoşlandığını benim onu istemediğimi söylüyorBir de iki günden öpmedin diye neyin tribine giriyor? Nasıl davranıyor yani? Ne diyor?
Çok saçma değil mi epi topu iki kere görüşmüşken böyle davranması?
Yol yordam bilmeyen erkek hiç sevmem
Anlattıgın kadarıyla bana öyle geldi. Umarım ciddidir. Ama bana göre madem iki ayrı uçtasınız beylikdüzü pendik mesela. Ben neden gidicekmişim. Ya o gelir yada atyorum beşiktaşta bulusulur. Cok istisna tabı sende gidebilirsin deYani ciddi bir ilişki amaçlı görüştük.Maddi manevi durumunu anlattı.Evliliğe hazır olduğunu söyledi.Ailesinden filan da bahsediyor.Bilmiyorum.Beni beğendiğinden de eminin.
Değil mi,anlatamıyorum işte.Ama o beni manüpüle edip kendisini benden daha çok hoşlandığını benim onu istemediğimi düşünüyorBir de iki günden öpmedin diye neyin tribine giriyor? Nasıl davranıyor yani? Ne diyor?
Çok saçma değil mi epi topu iki kere görüşmüşken böyle davranması?
Yol yordam bilmeyen erkek hiç sevmem
Daha iki kere gorusmussunuz, bence ilerleyen zamanlarda kım müsaitse durumu mantıklı ama şu anda hsonlari kendisi gelebilir. İki görusmede öpücüklere trip ı-ı.Merhabalar.
Ben öğretmen olduğum için tatildeyim.O çalışmaya devam ediyor beşte çıkıuor işten.Tekrar buluşmak istiyor ama sen gel diyor.Benim isten çıkmam ,gelmem,trafik geç olur.Sen erkenden çıkarsan daha uzun vakit geçirirz diyor.Açıkçası aracı bırakıp bana yakın bir yere marmarayla gelmesi bir saat.
Ben zor olur ,haftasınu buluşalım,sende yorgunsun dediğimde de özlemiyor musun beni diyır.
İkincisi sanırsam benle bir şeyler yaşamak istiyor.Aslında ben de isterim ama henüz erken.İlişkinin olgunlaştığınu düşünmüyorum.Masumane öpücüklere izin veriyorum ama kendimi çekiyorum.Triplere gidiyor.
Ayrılsam mı devam mı etsem kararsızım.çok kişi eledim,acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Hafta sonu da gelecek zaten.İlla yarın da buluşalım diyor.İki gün önce de görüştük bu araaDaha iki kere gorusmussunuz, bence ilerleyen zamanlarda kım müsaitse durumu mantıklı ama şu anda hsonlari kendisi gelebilir. İki görusmede öpücüklere trip ı-ı.
Ben beğendim ya bu adamı
Yani ciddi bir ilişki amaçlı görüştük.Maddi manevi durumunu anlattı.Evliliğe hazır olduğunu söyledi.Ailesinden filan da bahsediyor.Bilmiyorum.Beni beğendiğinden de eminin.
Bir ihtimal daha geldi aklıma. Bunu da bir arkadaşım yasamisti. Adamın bulunduğu muhite gidiyor. Bu adam da ısrarla sen gel muhabbeti çeviriyor. Adam zaten kıvranıyor. 1 çay, 2 çay derken aslında çok yakında arkadaşım evi de var, sandalye hiç rahat değil. TV izlerdik vs vs diyor. Sonra öğreniyor ki çocuğun derdi başka. Oğlan kızı terk etmişti 2-3 haftada. Sevismeyeceksek neden sevgiliyiz diye?Hafta sonu da gelecek zaten.İlla yarın da buluşalım diyor.İki gün önce de görüştük bu araa
Kesinlikle ayrıl.Merhabalar.
Haklısınız.Ne diyeyim mesela?Şu an onu düşğnüyorum?Sizin su an tatil olusunuz onemli degil, en basta o siniri cizin. Uygun olan gider evet fakat ne kadar verirseniz o kadar alamazsiniz. Haftasonu bulusalim ikimiz de orta noktaya geliriz mantigi iyi. Surekli bir ton yol tepip ayagina gitmeyin. Sinir cizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?