siz olsanız gidermiydiniz ?

bekarım :KK49:evli olsam gelmezki böyle teklifler eminim:kahve:
Ben yerinde olsam iki işte de çalışırım
Eve gücüm yetmez belki ama bi arsa alırım bekarken şöyle kendi adıma
İlerde bebelerime bahçe der hayal kurarım puhaha hayalim bile çocuk üstüne, eskiden böyle değildim kızım var şimdi ondan yani
Sen kendince hayaller üretebilirsin
İyi akşamlar

7 yıldır cumartesi günleri 08:00-15:00 arası çalışan ve bundan nefret eden biri olarak önerim; şu an ki maaşın seni tatmin ediyorsa hiç bulaşma. Bırak haftanın 2 günü senin olsun ;)

Tercihi ya paradan yana yada keyfinden yana yapacaksın ihtiyacın varsa teklif iyi yoksa tatil cazip. Dene bence olmadı bırakma ihtimalinde var ömürlük değil ya...

Haftada 4 kere yarım gün çalışarak şuan aldığınız maaşın yarısını alacaksanız haftada bir gün tam çalışıp aynı parayı almayı teklif ederdim:confused:

7 yıldır cumartesi günleri 08:00-15:00 arası çalışan ve bundan nefret eden biri olarak önerim; şu an ki maaşın seni tatmin ediyorsa hiç bulaşma. Bırak haftanın 2 günü senin olsun :KK66:

Ben de çalıştım ama eğer ki bana her cumartesi ekstra para verelim deseler koymazdı yani. Hani biz aynı maaşa ekstra çalıştık o yüzden zulümdü ama bu durumda ise bayağı bayağı yarım maaş alacak arkadaş.

Bekar olduğunu belirtmişsin, yani evliyim ama bir süre birikim için çalışırdım.

Ama bu paraya dokunmayıp biriktir, yatırım yap, araban yoksa o ek parayla araba falan al.

Baktın bunaldın bırakırsın.

4 gün için alacağın para iyi yani, ne bileyim bana iyi bir fırsat gibi geldi.

• Beğen
Reactions: hrm
Ben de çalıştım ama eğer ki bana her cumartesi ekstra para verelim deseler koymazdı yani. Hani biz aynı maaşa ekstra çalıştık o yüzden zulümdü ama bu durumda ise bayağı bayağı yarım maaş alacak arkadaş.

Bekar olduğunu belirtmişsin, yani evliyim ama bir süre birikim için çalışırdım.

Ama bu paraya dokunmayıp biriktir, yatırım yap, araban yoksa o ek parayla araba falan al.

Baktın bunaldın bırakırsın.

4 gün için alacağın para iyi yani, ne bileyim bana iyi bir fırsat gibi geldi.

ben az önce , yarın (19 Mayıs resmi tatil! ) 15:00' a kadar çalışacağımız mailini almıştım. Detaylı düşünmemiş olabilirim ama olabilirim de :D bekarsa deneyebilir bence de. Ekstra gelirin zararı olmaz tabii

Ben yerinde olsam iki işte de çalışırım
Eve gücüm yetmez belki ama bi arsa alırım bekarken şöyle kendi adıma
İlerde bebelerime bahçe der hayal kurarım puhaha hayalim bile çocuk üstüne, eskiden böyle değildim kızım var şimdi ondan yani
Sen kendince hayaller üretebilirsin
İyi akşamlar
:) valla hi benimde hayalimdi arsa almak çok şükür iki ay önce aldım
birazda ondan aslında gelecekle ilgili iyi kötü bir yatırım yaptın birazda hayatın tadını çıkar diye gazlıyorum kendimi:KK53:

Haftada 4 kere yarım gün çalışarak şuan aldığınız maaşın yarısını alacaksanız haftada bir gün tam çalışıp aynı parayı almayı teklif ederdim:confused:
yarım günde bitirirsin diyor teklifi sunan, ama patronları bilirsiniz çoğuna göre bir saatlik işi işçi iki saatte yapıyor savsaklıyor diye düşünürler:KK53:yani ona göre yarım gün belkide tüm günü bulacak

Son düzenleme:
ben az önce , yarın (19 Mayıs resmi tatil! ) 15:00' a kadar çalışacağımız mailini almıştım. Detaylı düşünmemiş olabilirim ama olabilirim de :KK70: bekarsa deneyebilir bence de. Ekstra gelirin zararı olmaz tabii

Ufffffs aynısını yaşadım hep, özel sektör tatil falan mı sallıyor, özellikle az para veren yerler hepten insan sömürme düzenini benimsiyor. Toplu halde sesini çıkarsan ya da 15-20 kişi gelmese bak bakalım yapabiliyorlar mı? Hani işten de atamazlar çünkü yasal olmayan bir şey resmi tatil de çalışmak.

Cidden Allah kolaylık versin diyebilirim sadece...

• Beğen
Reactions: hrm
Bence kaçırma, teklif müthiş. Tabi paraya ne kadar ihtiyaç var o ayrı konu. Paradan zarar gelmez ki. :)

Yerinizde olsam bu teklifi kabul ederdim daha iyi sartlarda yasamak adina.

Back
X