Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melisa daha tatlı geldı bana canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı saglıkla büyüt inşallahhanımlar merhaba
Bir kız bebeğim olacak inşallah,isim konusunda kararsız kaldım.Bir kızım daha var ismi Elif.Siz olsanız bebeğinize hangi ismi koyardınız Elis mi Melisa mı yoksa Melis mi?
İlk başta bende sadece Melisa düşünüyordum:).Bence Melisa
Öneri ve iyi dilekleriniz teşekkür ederimElis güzel. Eliz de olabilir söylenişi daha kolay sanki. Sağlıkla gelsin kuzucuk![]()
Çok teşekkürler ilk kızımın isminden hiç pişman değilim ,bundada öyle olsun istiyorum.Melisa daha tatlı geldı bana canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı saglıkla büyüt inşallah
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasib etsin ..
Melis güzel olurdu :)
Melis te çok hoş evet, teşekkürler cnm.Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasib etsin ..
Melis güzel olurdu :)
İnşaallah olmazsın canım bundada. Benim ablamın kızının ismide elifada 2. Ekin smdiki kızda yolda gelıyoÇok teşekkürler ilk kızımın isminden hiç pişman değilim ,bundada öyle olsun istiyorum.
Şeyma subaşındqn sonra melisa isminden nefret ettim melis in de bi farkı yok gerçi. Diğeri de elisa falan olsa bari elif le elis çok benziyo.[/
Elisa da iyimiş, inşallah daha kafam karışmaz.Yurtdışında yaşıyoruz hem okunuşu hem seslenişi burada kolay bir isim olması lazım.