Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Merkez tabiki... ama merkezde sizin evinize uzak gibi... o kadar aktarma zor olmayacak mi? ben de izmirin ilcesindeyim merkezde hastaneye gitmek iskence geliyor ( 3 aktarma yaklaşık 2 saat)... işiniz iyiyse bi an evvel araba almaya bakin :KK66:
Işte aktarmalarin gözü kör olsun yarım saatlik yolu 3 vesaite çıkardı. Otobüsün ilkinde 3 durak gideceğim. İkincisine binince otobüs direk çevre yoluna girecek ve 10 dakikada izban duragina varmış olacağım. Otobüste geçirdigim süre çok değil ancak in bin yapılması gerekiyor maalesef.

kimsenin işi 4x4 lük değil

bunun kışı da var
kışınızı da düşünerek hareket edin
en önemlisi de trafik hangi yönde daha uygunsa bu da önemli (istanbulda heryerde trafiğe yakalanmış biri olarak 15dakkalık yolu 2 saatte giden biri olarak yazıyorum trafik önemli)

Işte aktarmalarin gözü kör olsun yarım saatlik yolu 3 vesaite çıkardı. Otobüsün ilkinde 3 durak gideceğim. İkincisine binince otobüs direk çevre yoluna girecek ve 10 dakikada izban duragina varmış olacağım. Otobüste geçirdigim süre çok değil ancak in bin yapılması gerekiyor maalesef.
in bin olayi da insanin nevrini döndürüyor... Allah yardimciniz olsun

Kendisi buraya gelsin der miydi acaba çaylak bir icra memuru için :)
kendisi il merkezinde hakimken ilçeye tayin istedi sen düşün artık. ayrıca küçük yerler iş öğrenmek açısındna daha iyidir. benim büyük şehirde yaşama takıntım yok açıkçası onun için sen bütün artılarını ve eksilerini bir yere yaz öyle karar ver. ben olsam kesinlikle ilçe tercih ederdim ya ilçeden bir ev tutardım ya da hemen kredi çekip ikinci el bir araba alırdım. maaşlar iyi krediyi kolaylıkla ödeyebilirsiniz. ayrıca ben şunu da düşünüyorum. kesin izmir merkezden torbalıya hergün git gel yapan memurlar vardır. onlar kesin servis ya da araba gibi bişey ayarlamışlardır. bence onu araştırın. onlarla gidip gelebilirsiniz bence. icra işi zor ve pis iş onun için bence ilçe daha iyi olur.

MissMoonTwilight MissMoonTwilight , Öncelikle hayırlı olsuunnnn :KK66: Ama ben olsam ilçeyi seçerdim. Fakat ilçeden de ev tutardım. Havalar güzelken o yol çekilebilir ama kışın havalar kötü olduğu zamanlarda yol için pişman olacağını düşünüyorum. Artık saatler de alınmıyor. Çok zorluk çekersin. Ayrıca merkezde icra memuru olmak canına okur, sen de az çok tahmin ediyorsundur zaten. En güzeli ilçe... Kafan rahat olur. Ama ilçeden ev tutmanı öneririm :KK66: Karar verdiğinde burdan da paylaş lütfen :KK66:

MissMoonTwilight MissMoonTwilight , Öncelikle hayırlı olsuunnnn :KK66: Ama ben olsam ilçeyi seçerdim. Fakat ilçeden de ev tutardım. Havalar güzelken o yol çekilebilir ama kışın havalar kötü olduğu zamanlarda yol için pişman olacağını düşünüyorum. Artık saatler de alınmıyor. Çok zorluk çekersin. Ayrıca merkezde icra memuru olmak canına okur, sen de az çok tahmin ediyorsundur zaten. En güzeli ilçe... Kafan rahat olur. Ama ilçeden ev tutmanı öneririm :KK66: Karar verdiğinde burdan da paylaş lütfen :KK66:

Ev tutma imkanım olsa Ben de hiç düşünmeden ilçe diyeceğim ancak maalesef ailevi sebeplerle şimdilik Yok gözüküyor.

Tabi kura çekilip zorunlu olarak ilçeye gidersem Nasıl olur bilmiyorum.
Tabi buradan paylasirim.

Back
X