Doğuma Hazırlık siz olsanız hangisini seçerdiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim daha iyi olur?

• mete yiğit

OY: 8 17,0%
  • çağan

OY: 17 36,2%
  • arda

OY: 9 19,1%
  • sarp

OY: 10 21,3%
  • berkay

OY: 3 6,4%

• Ankete Katılan
    47
ben çağan dedim çok güzel bi isim ben çok koymak istedim oğluma eşim istmedi ama içimde kaldı:

berkay dedim ama çaganda güzel yanliz anlamlarida çok önemli

ben sarp koyardım çünkü anlamı güzelmiş. ama çağanda güzel bi isim. Hayırlı bi evlat olması dileğiyle..

kızlar bencede mete yiğit en cok cagan denmiş ama onun hiç bi anlamı yok bayram demek oluyo anlamınında güzel olması lazım ve en anlamlı güsel olanı mete yiğit simdiden iyi dogumlar cnm

bende dogum yapalı 8 gün oldu oglumun adını çağan koyduk mutlu gün bayram şenlik demek oglumun dogdugu gün bize bayram oldu süper bi isim bence

aslını isterseniz biz ilk önce mete yiğit adını beğendik. ancak çevremizden beğenmedik tepkileri çok gelince alternatif isimler aramaya başladık. mete yiğitte kafiye yokmuş. birbirine uymuyormuş.
anketteki isimler bulduğumuz içimize sine bilecek başlıca isimler. ama sizin başka isim önerileriniz varsa onlarıda bekleriz. çünkü bu iş çok zormuş. modern isimleri seviyoruz eşimle.
ankete katılan ve yorum yapan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…