• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız izin verir misiniz??

minikmeleklerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
210
0
116
Nevşehir
kızlar eşim restaurantta usta . sadece ramazan ayında tatil ve her ramazan kafamın etini yer tatil tatil diye üstüne üstelik birde maddi durumumuz yok tatile gidince ordan kıs burdan kıs burnumuzdan geliyor bide haliyle oruç tutamıoruz bu bana çok koyuyo gidincede bir hafta kalıoruz ev kiralayıp evler deseniz pismi temiz mi anlayamıoruz mersin alanya antalya o taraflara gidiyoruz ben zaten tesettürlüyüm denize falan giremıorum zaten yüzmede bilmiorum bir oğlumuz vardı onunda sıkıntısı oluyordu haliyle.bu sene bir oğlumuz daha var artık:17: 7. ayının içinde ikisiyle benm gitmem imkansızoldu artık ben bizim adamda gitmez diyordum kı bide maddi durumlar bayaa sıkıştırmıştı bu sene,adam ben gidecem sizide kendi annemlerin yanına bırakıcam 10 gün falan gidecem dedi ben tabi şarteller attı asla dedim gitsen bile ben orda kalmam çok sıkılıorum dedim eşimede kıyamıorum bi aytatili var kvdemler 40 dakkalık bi ilçedeler kendi annemler bize 15dakka aynı şehirdeyiz sizce ne yapmalıyım bu arda adama güvenıorum ama ramazanda onu şeytan dürtüo sankı çok isteklı oluo bazı konularda hani... :D ne yapsam içim içimi yiyor akıl verin banaaaaaaaaaaaaa:26:

Ben olsam izin vermem. Kendi tatile giderken sizi kayınvalidenize bırakmak saçma, sizsiz tatile gitmesi apayrı saçma :19:

Ben olsam izin vermem. Kendi tatile giderken sizi kayınvalidenize bırakmak saçma, sizsiz tatile gitmesi apayrı saçma :19:

canım ben istesem götürür ama ben zaten her sene ite kaka gidiyordum birde maddi olarak zaten masraf ikiye katlıo biz gelince. şimdi bide çocuk olunca ben artık gitmenin lafını bile etmek istemıorum ama onu gönderme konusunda kararsızım çünkü psikolojik olarakda fiziksel olarakda çok zor bi iş ve sene boyunca hiç sosyalliii yok yani...

canım ben istesem götürür ama ben zaten her sene ite kaka gidiyordum birde maddi olarak zaten masraf ikiye katlıo biz gelince. şimdi bide çocuk olunca ben artık gitmenin lafını bile etmek istemıorum ama onu gönderme konusunda kararsızım çünkü psikolojik olarakda fiziksel olarakda çok zor bi iş ve sene boyunca hiç sosyalliii yok yani...

Canım o zaman benim tavsiyem esinle beraber gitmen yönünde. Belki biraz sikisacaksiniz maddi olarak ama, eşini yalnız tatile göndermekten iyidir. Bir de söyle birşey geldi aklıma ama, hani Ramazan ya, tatili adet dönemine denk getirme sansin yok mu? Zaten denize girmiyormuşsun, bir öneri olarak geldi aklıma :26:

Evli bir erkek yanında ailesi olmadan tatile niye gider,çokmu elzem birşey denize girmesi.Tek derdi yüzmekse ramazan ayı boyunca bir havuza üye olsun çok daha az masraflı olur.

öyle şey olmaz
benim kocam gelip bana böyle bişey dese; "hooooppp" derdim yani

beni anneme bırakacak kendisi gezip tozacak, sanki ben bütün sene gezip tozmuşum gibi

denize girmesen bile git kocanla birlikte, hem çocukların için de iyi olur,

bu bencilliği ona yaptırma, masrafı çok düşünüyosa kendi de gitmesin

kendisi için tatil bütçesi ayıramaz siz bir ailesiniz. Sizsiz plan yapamaz

Evli bir erkek yanında ailesi olmadan tatile niye gider,çokmu elzem birşey denize girmesi.Tek derdi yüzmekse ramazan ayı boyunca bir havuza üye olsun çok daha az masraflı olur.

ah canım ah bende diyorum kozaklıya falan gidelim hem çok yakınız hemde orda ramazan programları var rahat edriz diye ama yok tanışmadan öncede gidiyormuş da askerlii de zaten bodrumda yaptı oralara bi ayrı düşkünlüğü var ben mersinden girecem çanakkaleden çıkacam diyo dün tartıştık kavga etmemek için çok sıktı kendini ben konuştukça bozuuz şu anda ben hiç gitmek istemıorum ki adet dönemime gelse ne fayda iki çocukla sadece hizmetçilik yapmaya gidiyorum oraya bide ev alalım para biriktirelim diyorduk ohhooooo o:14:

öyle şey olmaz
benim kocam gelip bana böyle bişey dese; "hooooppp" derdim yani

beni anneme bırakacak kendisi gezip tozacak, sanki ben bütün sene gezip tozmuşum gibi

denize girmesen bile git kocanla birlikte, hem çocukların için de iyi olur,

bu bencilliği ona yaptırma, masrafı çok düşünüyosa kendi de gitmesin

kendisi için tatil bütçesi ayıramaz siz bir ailesiniz. Sizsiz plan yapamaz

bende hooooop dedim zaten ama işte şartlar onun işi çok düşündürüyor beni bide kendi annesine bırakacakmış canım benm anneme değil

bir kocanın yalnız başına tatil yaptığı nerde görülmüş? çok istiyorsa geçmiş yıllardaki gibi bir ev kiralayın kısa bir süreliğine, o da denize girmiş olur, size ve çocuklara da bir değişim olur hem.

bende hooooop dedim zaten ama işte şartlar onun işi çok düşündürüyor beni bide kendi annesine bırakacakmış canım benm anneme değil

sen eşin bütün sene yoruldugu için buna hakkı var diye düşünüyosun anladığım kadarıyla

ama bütün sene sen de ççocuklarla uğraşıyosun, onun verdiği hayat mücadelesini sen de veriyosun , dolayısıyla onun kadar sen de hakediyorsun bir tatili

ah canım ah bende diyorum kozaklıya falan gidelim hem çok yakınız hemde orda ramazan programları var rahat edriz diye ama yok tanışmadan öncede gidiyormuş da askerlii de zaten bodrumda yaptı oralara bi ayrı düşkünlüğü var ben mersinden girecem çanakkaleden çıkacam diyo dün tartıştık kavga etmemek için çok sıktı kendini ben konuştukça bozuuz şu anda ben hiç gitmek istemıorum ki adet dönemime gelse ne fayda iki çocukla sadece hizmetçilik yapmaya gidiyorum oraya bide ev alalım para biriktirelim diyorduk ohhooooo o:14:

yanlış düşünüyorsun. sen kimseye hizmetçilik etmiyorsun ki, eşin ve çocuklarınla olacaksın. ayrıca kendin için de gitmelisin. haşemalar var denize girmek için, al bir tane. yüzme bilmen şart değil, biraz suya girer çıkarsın, eşinden rica edersin biraz seninle birlikte yüzer derin olmayan yerde. çocuklarının da güneşe denize ihtiyacı var. evinin hanımı olarak ağırlığını koru ve unutma ki sen olmasan o adam sudan çıkmış balığa döner :63:

kendi başına gitmesine kesinlikle izin verme sende git onunla ....benim istediğim dışında eşimde beni annemlere bırakıp giitti ve sonuçları hiç iyi olmadı...(

yanlış düşünüyorsun. sen kimseye hizmetçilik etmiyorsun ki, eşin ve çocuklarınla olacaksın. ayrıca kendin için de gitmelisin. haşemalar var denize girmek için, al bir tane. yüzme bilmen şart değil, biraz suya girer çıkarsın, eşinden rica edersin biraz seninle birlikte yüzer derin olmayan yerde. çocuklarının da güneşe denize ihtiyacı var. evinin hanımı olarak ağırlığını koru ve unutma ki sen olmasan o adam sudan çıkmış balığa döner :63:

ah işte ben de onu diyorum ben kocamla vakıt geçiremıorum kı çocuklarla uğraşmaktan gittiğimiz bişey değil eziyet oluo ikimizede bir çocukla böyleydi iki olunca nasıl olacak bilemıorum tabe.anlayacaanız ben hem maddi hemde manevi olarak (ramazan dlysyla) gitmek istemıorum ama beni ezer de giderse sonuçlar bizimde hiç hoş oşmayacak gitmek konusunda (kendim) çok kararsızım şu anda:26:

sen eşin bütün sene yoruldugu için buna hakkı var diye düşünüyosun anladığım kadarıyla

ama bütün sene sen de ççocuklarla uğraşıyosun, onun verdiği hayat mücadelesini sen de veriyosun , dolayısıyla onun kadar sen de hakediyorsun bir tatili

evet canım ama ben zaten gitmek istemıorum kı yani tatil işi olmasa benm hiç umrumda değil

bir değişir herşey değişir.yok öyle 2 cocuk var bana zaten tatil olamayacak eziyet olacak demek.maddi manevi şartları ayarlayın tatile beraber gidin.

Esiniz bütün yil iste sizde bütün yil evde calisiyorsunuz. Esiniz gezmeyi seviyor anlasilan , bütün yil calisiyorum yillik iznini bu yönde kullanmak istiyorum diyor. Anladigim kadariyla siz oradaki ortamdan rahatsiz oluyorsunuz. Böyle bir sey söz konusu mu ?

Bazi hanimlar bu sayfada esim beni tatile gezmeye götürmüyor diye dert yaniyor. Gidecekse siz de gidin,cocuklariniz kac yasinda bilmiyorum ama cocuklara da iyi gelir. (deniz ve günes )

ah işte ben de onu diyorum ben kocamla vakıt geçiremıorum kı çocuklarla uğraşmaktan gittiğimiz bişey değil eziyet oluo ikimizede bir çocukla böyleydi iki olunca nasıl olacak bilemıorum tabe.anlayacaanız ben hem maddi hemde manevi olarak (ramazan dlysyla) gitmek istemıorum ama beni ezer de giderse sonuçlar bizimde hiç hoş oşmayacak gitmek konusunda (kendim) çok kararsızım şu anda:26:

çocuklu nice aileler tatile çıkıyor. evet küçük çocuk olunca onun peşinde dolanmak var yorulmak var ama o minik yürekler tatilde ne kadar mutlu oluyor. bir anne herşeyden evvel çocuklarını düşünerek de tatile gitmek istemeli. onlar sevinsin doya doya eğlensinler diye.:55:

ya seni de çözemedim hem kocama kıyamıyorum gitsin diyorum diyorsun.hem ben gitmek istemiyorum diyorsun.hemde bizsiz gidiyor diyorsun ...
bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu diyesim geldi...:53:

evet canım ama ben zaten gitmek istemıorum kı yani tatil işi olmasa benm hiç umrumda değil

Bakın burda önemli olan tatil değil zaten.Eşiniz anladığım kadarıyla hala evli olduğunun tam farkında değil,bekarken yaptığı şeyleri devam ettirmek niyetinde.Bir kere tek başına giderse her sene siz olmadan gitmek işine gelecektir.Neden masrafları yarıya indirmesin?Hiç zevk almasanızda beraber paylaşımda bulunmak için gitmelisiniz.Aile olduğunun bilincine varmak için tatiller çok önemlidir.

Back
X