- Konu Sahibi minikmeleklerim
kızlar eşim restaurantta usta . sadece ramazan ayında tatil ve her ramazan kafamın etini yer tatil tatil diye üstüne üstelik birde maddi durumumuz yok tatile gidince ordan kıs burdan kıs burnumuzdan geliyor bide haliyle oruç tutamıoruz bu bana çok koyuyo gidincede bir hafta kalıoruz ev kiralayıp evler deseniz pismi temiz mi anlayamıoruz mersin alanya antalya o taraflara gidiyoruz ben zaten tesettürlüyüm denize falan giremıorum zaten yüzmede bilmiorum bir oğlumuz vardı onunda sıkıntısı oluyordu haliyle.bu sene bir oğlumuz daha var artık
7. ayının içinde ikisiyle benm gitmem imkansızoldu artık ben bizim adamda gitmez diyordum kı bide maddi durumlar bayaa sıkıştırmıştı bu sene,adam ben gidecem sizide kendi annemlerin yanına bırakıcam 10 gün falan gidecem dedi ben tabi şarteller attı asla dedim gitsen bile ben orda kalmam çok sıkılıorum dedim eşimede kıyamıorum bi aytatili var kvdemler 40 dakkalık bi ilçedeler kendi annemler bize 15dakka aynı şehirdeyiz sizce ne yapmalıyım bu arda adama güvenıorum ama ramazanda onu şeytan dürtüo sankı çok isteklı oluo bazı konularda hani...
ne yapsam içim içimi yiyor akıl verin banaaaaaaaaaaaaa:26: