• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız izin verir misiniz??

parkona aynen katılıyorum.

Evli bir erkek neden tek başına tatile gitmek istesin?

Hadi onu geçtim anlam veremediğim;
Pek çok kişi eşinizi yalnız göndermeyin siz de gidin demiş.
Niye kadın adama uysun ki?

Bayan istemiyorsa, erkek istiyorsa önce bir konuşulur, ortak bir karar alınır.

Kendi açımdan düşündüm;
Ben istemediğimi belirtmeme ragmen, kendi düşüncesinden ödün vermeyip,
beni 2 çocukla annemlere bırakıp ben tek giderim diyen erkek de
kusura bakmayın ama benim eşim olamaz!!!

Size deger verseydi, kendi keyfinden en azından bu yıl için ödün verirdi!
Tavrınızı kesin ve net bir biçimde koyun lütfen.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama ben biraz sizi suçlu buldum.. Adam gezmek istiyor belki eşiyle? Sizde eşinize uyun yani. Kendi elinizle itmeyin kocanızı.

Ne münasebet eşin tatlie gidecek siz 2 çocuğunuzla annenize gideceksiniz,
Ben olsam asla izin vermem gerçi benim esim bana bu teklifi yapamaz bile,

kızlar beni anneme değil kendi annesigile bırakıomuş ben istesem seve seve gidecek biliorum açıkçası şu anda o beni denıo bende onu ama ben diorum kı ah keşke hiçbirimiz gitmesek ben eger tmm sen kendin git desem biliorum oda bi duracak şöyle afallayacak ama ben bunu asla söylemek istemıorum ben normalde tatilden daha rahat yaşıorum kı zaten ne gerek var :D

ya seni de çözemedim hem kocama kıyamıyorum gitsin diyorum diyorsun.hem ben gitmek istemiyorum diyorsun.hemde bizsiz gidiyor diyorsun ...
bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu diyesim geldi...:53:

ay canım ya akşam akşam çok güldrdün beni özellikle bu son surat ifadesini görünce kahkaha atmışım oğlum sordu ne oluo diye :DD valla sen ordan anla işte kafamın ne kadar karışık olduunu açıkçası ben onun bizsiz gitmesini hazmedemem burnundan gelir giderse .ben gitmeyi hiç istemıorum ama kesın gidecek olursa büük iht. bende yanında olacam gibi .

En sevmedğim şey evli erkeklerin kendi başına tatil yapması. Kadın da çocuklarıyla annesine gitsin ya da evde otursun. Parası yoksa gitmesin madem kimse ölmüyor yani tatile gitmeyince denize havuza girmeyince ramazan boyunca otursun evinde dinlensin ne biliyim çocuklarıyla filan ilgilensin.

böyle bir durumda anca beraber kanca beraber.
kusura bakmayacak kimse aileysek hep beraber aynı yerde bulunmak zorundayız.
nasıl size çocukları bırakıp gidebilir? siz ne zaman tatil yapabiliyorsunuz?
bence izin vermeyin.
onun 30 günlük tatili varsa sizin belki yıl içinde hiç yok. fırsattan istifade sizde gidin.

eşin senin tek basına tatile gitmene izin verir miydi?
eger esin sana izin veririse sende bırak gitsin adam.
ama eşin seni hayatta tek basına bir yere göndermiyorsa o da gidemez.
hersey karşılıklı bence evlilikte.
o ne haklara sahipse sen de aynı haklara sahip olmalısın.

İyide siz neden hızmetcılık mısyonu yukledınız kendınıze??
sızın gıttıgınız yanı tuttugunuz evler pis mi temız mı dıye oturup dip köşe ev temızlemıyorsunuz herhalde?
tatili eglencelı hale getırın. normal evınızde gıbı davranmayın. bıraz serbestleyın. cocuklar kac yasında bılmıyorum ama onlarda degısıklık ıster bence. sız ıstemıyorsunuz dıye cocuklarda esınızde evde mı otursun?
sızde gıdın denız kıyısında esınız denıze gırsın. cocuklarınız gunes gorsun kumda oynasın.
bence cok eglenceli olabılır. elbet yorucudur 2 cocukla ama cocuklar evdede aynı cocuklar.

tamam ortak karar alınsında,adamın yorucu bır ısı varsa degısıklık ve tatıl onun hakkı.
sıze gelme demıyor ki, siz gitmek ıstemıyorsunuz. ee neden otursun? sız nasıl gıtmek ıstemıyorsanız o da gıtmek ıstıyor.
ıkı tarafın dedıgı olsun 1 aylık tatılse 15 gun gıdın sızde o da fedakarlık edın madem.
ılla gıtmemde gıtmem dersenız, ızın versem mi diye dusunmenız bıle mantıksız benım fıkrım tabı.

kendisi gezmelerde.hanım anneye park edilmiş durumda emniyette
tövbe yarabbim ya
sen gitmek istememekte haklısın elbette iki çocukla çok zor geçer
bide hijyen falan sorun demişsinki daha karışık
aile babası dediğin karısının evlatlarının yanında olmalı

Bence de anca beraber kanca beraber.

Sende de hata var gibi geldi.Sanıyorum tatili zevkten çok eziyet gibi görüyorsun.
Denize girmeyi sevmiyorsun,çocukla sıkıntı yaşıyorsun,kalacak yeri dert ediyorsun vs...
Ama eşinin çözümü yanlış.Çok kestirme bir yol bulmuş ve seni annesine bırakması şaka gibi.

Bence bir orta yol bulun.1 ay ev kiralayacağınıza 1 hafta güzel bir otele gidin mesela.
Böylece sen de en azından 1 hafta yemek ve temizlik yapmamış olursun,dinlenirsin.
Denize girmesen bile açık hava iyi gelir,gölgede dinlenirsin.Çocukların da açık hava ve güneşe ihtiyacı var zaten.

Veya denizden tamamen vazgeçip gezilecek-görülecek yerlere yönelin.

çocuklu nice aileler tatile çıkıyor. evet küçük çocuk olunca onun peşinde dolanmak var yorulmak var ama o minik yürekler tatilde ne kadar mutlu oluyor. bir anne herşeyden evvel çocuklarını düşünerek de tatile gitmek istemeli. onlar sevinsin doya doya eğlensinler diye.:55:

Katiliyorum. Esiniz degil sadece tatile ihtyaci olan. Deniz suyu, günes, kum. Cocuklariniz icin ne kadar faydali. Ben kapali olmadigim halde denize giremiyorum cocuklarin pesinde kosmakan. Sezlongda 10 dk uzandigimi hatirlamiyorum. Onun bezini kontrol et, digerinin islak mayosunu degistir, atistiracak biseyler ver ellerine. Bekci gibiyim tepelerinde.

Siz de gidin esinizle. Ev kiralyormussunuz tek eksta masraf bu olsa gerek. Evinizde de olsaniz yeme icme masrafi, temizlik, cocuk bakimi zaten var. Siz denize girmeseniz de cocuklarinizin gelisimini düsünün. Benim cocuklar tatilde inanilmaz yemek yiyorlar ama butun gun deniz kenarinda hareket halindeler. Anne babayla beraber tatil cocuklarinizi cok mutlu edecektir.

eşinizi yalnız tatil yapmaya alıştırmayın sonra her sene kendi gitmek isterse ne yapacaksınız:26:

kızlar eşim restaurantta usta . sadece ramazan ayında tatil ve her ramazan kafamın etini yer tatil tatil diye üstüne üstelik birde maddi durumumuz yok tatile gidince ordan kıs burdan kıs burnumuzdan geliyor bide haliyle oruç tutamıoruz bu bana çok koyuyo gidincede bir hafta kalıoruz ev kiralayıp evler deseniz pismi temiz mi anlayamıoruz mersin alanya antalya o taraflara gidiyoruz ben zaten tesettürlüyüm denize falan giremıorum zaten yüzmede bilmiorum bir oğlumuz vardı onunda sıkıntısı oluyordu haliyle.bu sene bir oğlumuz daha var artık:17: 7. ayının içinde ikisiyle benm gitmem imkansızoldu artık ben bizim adamda gitmez diyordum kı bide maddi durumlar bayaa sıkıştırmıştı bu sene,adam ben gidecem sizide kendi annemlerin yanına bırakıcam 10 gün falan gidecem dedi ben tabi şarteller attı asla dedim gitsen bile ben orda kalmam çok sıkılıorum dedim eşimede kıyamıorum bi aytatili var kvdemler 40 dakkalık bi ilçedeler kendi annemler bize 15dakka aynı şehirdeyiz sizce ne yapmalıyım bu arda adama güvenıorum ama ramazanda onu şeytan dürtüo sankı çok isteklı oluo bazı konularda hani... :D ne yapsam içim içimi yiyor akıl verin banaaaaaaaaaaaaa:26:

sıkılsamda çatlasamda patlasamda kocamla giderdim

Ben olsam ben de izin vermem. Hem ramazanı yaşayabileceğiniz hem de tail yapacağınız bir program yapılabilir elbette. Senin tatil yapma hakkın yok mu? iki çocukla kayınvalidenin evinde eşin yok bir de yazık günah değil mi? 2-3 gün belki derdim nefes alsın biraz ama öyle 10 gün tek başına tatil beni aşar :47:

Calisan insanlarin iple cektigi bir seydir tatil. Butun bir sene calisip o gunu bekler herkes.

Maddi yonu birakin esiniz dusunsun. Bebeginiz cok kucuk de degil, hem cocuklara da gunes sart. Onlara da yazik.

Hep beraber gidin, direnmeyin.

Kusura bakma arkadasim ama yillarca tatile gitmeyenler var, ya da omur boyu tatil nedir bilmeyenler var. Hani bunu neden abartiyorsunuz anlamadim. Bir ramazanda evde otursun dinlensin ne kaybederki esin?
Hem sirf tatil icin Ramazanda oruc tutmamak..bilemiyorum. hem sende evde bos durmuyorsun herhalde dimi? 2 tane cocugun varmis..esinin cani can da seninki patlican mi?

Back
X