• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız izin verir misiniz??

nasıl emzirdiginiz halde oruc tutuyorsunuz ??????? ya allah bile buna razı olmaz siz ne yapıyorsunuz?? emzikli cocugunuz var siz oruc tutacam diyorsunuz ben bunu cok sacma buluyorum!!sizinki kalp ya da seker hastası olup da oruc tutmaya benziyor!!sizin olaganustu durumunuz var bunu allah hos gorur..saglıgınızı ve cocugunuzu dusunun biraz..ne olmus yani borcunu tuttarsınız..evli çiftlerin bile oruc tutmaması hos gorulurken (sonradan borcunu tutmak sartıyla) sişz cocuk emzirirken neden boyle dusunuyorsunuz anlamıs degilim:19:

ya zaten artık ek gıdaya başladı sütüm de fena değil duruma göre bakıcam yeterse tutarım yetmezse tutmam herhalde belli değil

kızlar bu konuya hiç olumlu yaklaşan olmamış şimdiye kadar .dün akşam eşim geldi bellı oda düşünmüşne yapıyorsun gidicn mi dedim tatile şaka yollıu.oda yok dedi beraber gidecez ben bişey anlamam siz olmadan tadı olmaz dedi bende bunu beklıodum ya zaten yani söylemesini:DD nasıl sevndim nasıl sevndm ama gitmek istemıom o ayrı eşimde diyo ki büyük oğlum 4 yaşında ve bayaa huysuz bi çocuk eğlenıo falan ama çabuk yoruluo gezmıo falan onu anneannesine bırakıp mı gitsek sadece küçüğü alıp dedi sizce mantıklı mı bu benm aklım oğlumda kalır gidemem dedim ama...:::::::???
seni en iyi ben anlarım. büyüğü 4 yaşında küçüğü 7 aylık benimde. ve ikisi ile hayat bazen o kadar zor oluyor ki. tesettürlüyüm ve o tarz yerlerden hoşlanmam tatile gideceksek bize uygun yerlere gidelim isterim. çözümüme gelince.
sen de büyüğü anneanneye mı bıraksak demişsin süper fikir. biz 10 gün önce babaanneye bıraktık. oğlum orda mutlu. kardeşi burda mutlu. eşim ve ben huzurluyuz. tabi insanın ara ara kalbi acıyor oğlumu özlüyoruz ama koca bir yılın yorgunluğu ile tatile gidip iyice yorulmaktansa bu daha iyi bir çözüm.

tatil yeri seçimini de eşine güzelce anlat ve sen ona ayak uydur bence. eşin sensiz bir tatile gitmemeli. o çalışıyorsa sen de çalışıyorsun. ikinizin hakkı bu tatil. şartları iyileştirirse eşiniz tatilden keyif alacağından eminim.

seni en iyi ben anlarım. büyüğü 4 yaşında küçüğü 7 aylık benimde. ve ikisi ile hayat bazen o kadar zor oluyor ki. tesettürlüyüm ve o tarz yerlerden hoşlanmam tatile gideceksek bize uygun yerlere gidelim isterim. çözümüme gelince.
sen de büyüğü anneanneye mı bıraksak demişsin süper fikir. biz 10 gün önce babaanneye bıraktık. oğlum orda mutlu. kardeşi burda mutlu. eşim ve ben huzurluyuz. tabi insanın ara ara kalbi acıyor oğlumu özlüyoruz ama koca bir yılın yorgunluğu ile tatile gidip iyice yorulmaktansa bu daha iyi bir çözüm.

tatil yeri seçimini de eşine güzelce anlat ve sen ona ayak uydur bence. eşin sensiz bir tatile gitmemeli. o çalışıyorsa sen de çalışıyorsun. ikinizin hakkı bu tatil. şartları iyileştirirse eşiniz tatilden keyif alacağından eminim.

ah canım valla işte hoca misal eşşekten düşen gelsin demişler ya aynen öyle:DD çocuklarla ne kadar keyif alsakta süreklı bi tedirginlik olacak bencede . oğlum ananesini çok sevia onada dün sordum kalıp kalmamak arasında gidip gelıo işte bizide istio ananeyide çok sevio bilmem kı ne yapsak bide sizce güneyde sakın ailecek tatil yapabileceğimiz denizede rahat rahat girebileceğimiz bende dahil nereler var önerileriniz yani??

Ben yerinizde olsam giderdim beraberinde. Tek başına niye gitsin ki. Bu sene eşimle tatillerimizi denkleştiremedik. Kendi isteği ile 3-4 gün şehir dışına annesini görmeye gidecek.

Hayatta bırakmam kocamı :21: Kalacağının yarısı kadar kalsın ama beni de alsın, benim de girebileceğim yerlere gitsin. Ben de madem mayo giymiyorum, giyerim haşemamı ohh miss...

ya hep beraber ya hıcbırımız derdm ben. esınız de 1 ramazan ayında tatılı varmıs sızınle zaman gecırsın. haftasonları da denıze havuza fılan gıdın

Bu ne rahatlık adam tatile gidio eşini annesine birakio yahu hatun istiomusun demek yok bende asla müsaade etmem gitmesine hele bu sekilde asla

Çocukla tatil tatil olmuyor malesef. geçen sene eşimin işi olduğundan annem teyzem kuzen ben ve o zaman 7 aylık kızımla gitmiştim. Çocuk tatilden anlamıyor. Yedirmesi, içirmesi, emzirmesi, yatması. Annende olsa devamlı bak diyemiyorsun.

Ama senin yerinde olsam tesettürlü bayanlar için termaller var. Orayı öner eşine. Hem konforlu hem fiyatlarıda uygun. Ama eşinde haklı adamın senede bir ay izni var. Oda evden uzak yerlere gidip tatil yapmak istiyor. ben olsam eşimle giderdim. Güven meselesi değil. Sonuçta eşimle vakit geçirmek isterdim.

Back
X