• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız kardesinizin esinin evini temizlermiydiniz

İyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer

Yapmak istemediğiniz belli birini tutsunlar kimse kimsenin hizmetçisi değil

İyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
Annene hatta hayatındaki diğer insanlara yeri geldiğinde hayır demesini bileceksin.Diyemiyorsan yapacak bir şey yok kabulleneceksin.

Benim de yengem var kardeşten öteler, abimler için değil yengemler için yapardım.
Not=Kendi evime hizmetli almama rağmen =
Onlar isteyince akan sular durur,onlar da benim için öyle .
Ama tabiki ilişkiler önemli.
Ama içimden gelmiyorsa,ve kullanıldığımı hissediyorsam veya bana başkası buyurmuşsa 20 yıl konuşmayacağını bilsem yapmam !!!
lllllllll-gif.1318385

Kardesinizin eşi o evde yalniz yasamiyorsa orasi kardesinizin de evidir. Koskoca adam evini temizlemekten aciz olmamali, bir gununu ayirsa butun evi dip kose temizler.

Ben olsam yapmazdim aman canim alistirma ben yapttim hata sen yapma bizim ailemizde de var oyleleri ben yardima giderdim sonra bakttim hizmetci gibi kullaniyorlar bir defa gitmedim arkamdan konusmuslar

Hayir diyememwye bir son vermeniz gerek.
Kafinin annesi yok mu? Onlar yardim edebilir. Temizlikci tutabilirler. Iki kucuk cocukla zor.

Ben kardeşimin evini cok temizledim hele yatıli gittigimizde hic durmam hergün makine açar süpürürüm toz alırım.Gelinimiz hamileyken de her isini yaptım doğurduktan sonra da cocugunun çoğu şeyini ben yaptım hepsini de severek isteyerek yaptım.Bu sizin aranızin nasıl olduğuna bağli kardeşimle aram iyi değil ama gelinimizi severim bugün yardima ihtiyaci olsa hemen giderim

Back
X