Çok tuhaf bazıları konu sahibine temizlemek istemiyor diye yüklenmiş ve kalbinin nefretle filan dolduğundan bahsetmiş. Gerçekten tuhaf..
Temizlemek istemeyebilir, temizlik yapmaya enerjisi olmayabilir,temizlik yapmaya psikolojisi uygun olmayabilir ya da böyle durumlarda joker eleman olarak akla gelen ilk isim olmak rahatsız etmiş olabilir.. Ne var yani istemiyorsa..
Yeri geliyor insan kendi evini temizlemiyor canı istemiyor diye.
Ben olsam ben de istemem temizlemeyi, yardımcı kadın tutmak varken niye akla ben geleyim ki? Yardımcı kadın tutacak maddi durum yoksa da üstten bi temizlik yapılır hep birlikte olur biter. Kimseden böyle bir talebim de olmaz, kimseye bu konuda yardım da etmem ancak canım isterse yaparım.
Siz de yapmak istemiyorsanız yapmayın. Söyleyin; buaralar hiç enerjim yok, kendimi iyi hissetmiyorum bu konuda yardımcı olamicam, hep birlikte bi üstünden geçeriz uzun ve detaylı yapamam deyin.
İstemediğiniz birşeyi yapmayın, birileri kırılacak, ayıp olacak diye istemediğiniz birşeyin size dayatılmasına izin vermeyin. Muhtemelen simdiye kadar bunu yaptınız o yüzden akla gelen ilk isim oluyorsunuz. Yapılan iyilikler ve verilen ödünler belli bir süre sonra görev haline gelir çünkü...
Bunu ve daha baska şeyleri yapmadığınız için de birileri size kirilacaksa kırılsın sizin de duygularınız var.