2 aydir evi giderlerine bir kurus faydasi olmadi. Kontrat iptalini bu ayin sonundan once yapmassam 12i ayinkide odenmesi gerekecek. Eger bu ayin sonundan once iptal edersem, sadece 11inci ayinki odenecek. Parayi vereceki veya sonradan verecekmi bilmiyorum. Normalde borclu kalmamaya calisir elinden geldigince ve yuklu bi miktar para bekliyor. O geldiginde odermi yoksa gicikligina odemezmi bilemiyorum. Sen evden gitmden bende gitmiycem dedim ama bu sekilde dahada uzar gibi geliyor bilmiyorum. Evi terk etsem babam iptal isini halleder ve islere yardim ederler ama ben onlari uzmeden bulastirmadan yapmak istiyordum birazda. Kendime gelmem lagzim bu yasadiklarima ragmen ne isim var benim daha burda yaArtık dayanamıyor raddesine gelmenize gerek yok bu işleri tabii ki kendiniz yapacaksınız. Size küfürler eden saygı duymayan bir adamdan boşanmak için bile niye onun keyfini bekliyorsunuz? Açın davayı kontrat iptali gibi yine sonuçları size dokunacak işleri halledin kendiniz. Neyin suçluluğunu duyacaksınız size seri halde küfreden bir adamın kalacak yerini düşünmek ağrınıza gitmiyor mu. Yapmayın lütfen. Kontrat iptali boşanma davası ev taşımak iş değil bi kere hadi deyince hepsi tak tak hallolur. Geçen hayatınıza acıyın neyi bekliyorsunuz
Bende kendime inanamiyorum. Artik bisey yapmanin zamani geldi. Bir cok kez denedim ama her seferinde duzeldi en sonda yalvarmisti 2 ay once. Ama bu son sansiydi ve yine maf ettiBu lafı söyleyenlere kızardım ama siz yaşadığınız ve duyduğunuz herşeyi hakediyorsunuz. Eşiniz de sizin hiçbirşey yapamayacağınızı bildiği için bu kadar rahat.
Adam size neler diyor siz hala boş boş düşünceler içindesiniz. Sizin yerinize bir kadın olarak utandım. Azıcık gurur kimseye zarar vermez.
Mesajları silmeKizlar esim bosanma icin biyere basvurmustu onlar ariyacaklardi ama bir haftadir aramadilar. Mesajlari gordum dogru soyluyor. Simdide gelmis onlar aramassa ben aramam. Benim islerim yoluna girene kadar boyle devam ederiz yada kendin ayarlarsin bosanma islerini diyor. Birde evimiz kira ama babamin adina, onuda ben fes ettirmem lagzim. Ben bosanmayi ayarlarsam ileride bunun icin kendimi suclu hissedermiyim? Bide bana diyorki, sende evi contratini fes edecel g..t yok sIkIyosa yap hadi gorim felan diyo dalga gecerek. Ben ona kalacak biyer bulmadan evi verirsek sonradan beni sokakta biraktilar deme dedim. Bide islerim yoluna girene kadar beklemedin bilmem ne diye bana kendimi suclu hissetirmeye calisirsa diyede korkuyorum. Ben cok cabuk kendimi suclu hisseden biriyim malesef, bu hisse engel olamiyorum. Bugun biyere gezmeye gittik annemle ve arkadaslarla ve annelerle, suslenmistim giderken bi gun oncede saclarimi yapmistim. Takti kafaya normalde sen topuz yaparsin suslenmessin sen g..tunu si...tirmeye gittin demi o...pu felan dedi. Artik dayanamayip herseyi kendim halletmek istiyorum ama sonradan korku giriyor napicam ben. Nasil ev bosaltacam bu sureci nasil atlatacam. Bana yardim edin akil verin lutfen
Bu ailemi uzmek istemiyorum bahanelerine artık kimse inanmıyor haberiniz olsun2 aydir evi giderlerine bir kurus faydasi olmadi. Kontrat iptalini bu ayin sonundan once yapmassam 12i ayinkide odenmesi gerekecek. Eger bu ayin sonundan once iptal edersem, sadece 11inci ayinki odenecek. Parayi vereceki veya sonradan verecekmi bilmiyorum. Normalde borclu kalmamaya calisir elinden geldigince ve yuklu bi miktar para bekliyor. O geldiginde odermi yoksa gicikligina odemezmi bilemiyorum. Sen evden gitmden bende gitmiycem dedim ama bu sekilde dahada uzar gibi geliyor bilmiyorum. Evi terk etsem babam iptal isini halleder ve islere yardim ederler ama ben onlari uzmeden bulastirmadan yapmak istiyordum birazda. Kendime gelmem lagzim bu yasadiklarima ragmen ne isim var benim daha burda ya
Bunu gercekten yapmam gerek. 15 senedir beraberiz ve cok zorlaniyorum bu yuzdende biraz. Ve iyiyken cok iyi, buda beni herseferinde engellediBu adam evcil hayvan niyetine bile bakılmaz. Neden bunları çekiyorsunuz.
Silkelenip kendinize gelin atın adamı evden veya onun tabiriyle g*tü yiyorsa kalsın!
Gercekten iyi degilim bence kendimden nefret ediyorumMesajları silme
Ne iğrenç bi adam
Neyin pişmanlığı
Neye pişman olucaksınız
Siz iyimisiniz hanımefendi
Benim gorduklerım gercek mı
Bu adam sizden beslenen bir asalak ve siz de hayatınızı ona harcıyorsunuz. Ne kadar iyi olursa olsun hiçbir şey o son söylediği küfürleri kurtaramaz.Bunu gercekten yapmam gerek. 15 senedir beraberiz ve cok zorlaniyorum bu yuzdende biraz. Ve iyiyken cok iyi, buda beni herseferinde engelledi
Şimdi siz olurda boşanmayı becerirseniz, yıllarca emek verdim diye üzülüp ağlayacaksiniz birde.Bende kendime inanamiyorum. Artik bisey yapmanin zamani geldi. Bir cok kez denedim ama her seferinde duzeldi en sonda yalvarmisti 2 ay once. Ama bu son sansiydi ve yine maf etti
Evet biliyorum ve bile bile kendime bunu yapiyorum. Insallah hayirlisiyla yapmam gerekeni yapicamBu adam sizden beslenen bir asalak ve siz de hayatınızı ona harcıyorsunuz. Ne kadar iyi olursa olsun hiçbir şey o son söylediği küfürleri kurtaramaz.
Bahane yaratmayı bırakın, çözümü bal gibi biliyorsunuz!
Cidden omrumu curutuyorum boyle devam edersemŞimdi siz olurda boşanmayı becerirseniz, yıllarca emek verdim diye üzülüp ağlayacaksiniz birde.
Olmayacak bir evliliği sürdürmeye çalıştığınız için asıl suçlu sizken hâlbuki.
Umarım eşiniz açar davayı çünkü siz son şans diye diye bu adamla ömrünüzü çürütecek kafadasınız.
O zaman harekete geç, hayatın telafisi yok.Evet biliyorum ve bile bile kendime bunu yapiyorum. Insallah hayirlisiyla yapmam gerekeni yapicam
Keske yapabilseydim onada iyi bi hayat dersi olurdu belki. Davayi ben acarsam ucretide banaymis binlerce euro tutarmis ama omrumu yemesinden daha iyi tabiBen olsaydim koca olacak o canlının eşyalarını çöp torbalarına koyar kapının önüne bırakır ve evde değilken anahtarı değiştirirdim. Hemen boşanma dilekçemi verirdim. Ben bana or...pu dicek adamın alnını karışlardım ama siz ben değilsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?