Siz Olsanız Napardınız ?

Çoook haklısın valla bncede bundan snra böyle yapmalıyım :)

Canim benim oncelikle Rabbim sag salim mutlulukla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllah. Esin gorumcene bu zemini hazirlamasaydi gorumce boyle olmazdi.

Eşim zaten artk anlatmıyor evliliğin en baslarında akıl almak adına tecrübesizliğinden ona danısmak için falan anlatıyordu. Suan öyle bir sorun yok. Ama gçrümcem hep kendini bir övme çabasında

Balımm takma kafana ya amannn. Öyledir evet de geç ama eşin aranızda olan biteni ablasına anlatmasın
Ya yanlış ifade etmişim sanırım . Eşim sadece baslarda bir kaç kez anlattı ama suan anlatmıyor ben uyardıktan snra son verdi. Görümcem kendini övme çabasında bni küçük düşürme çabasında hep

Canim benim oncelikle Rabbim sag salim mutlulukla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllah. Esin gorumcene bu zemini hazirlamasaydi gorumce boyle olmazdi.
Gmrümcem nişanlılık zamanındada böyleydi eşimle çokda alakalı değil aslında çünkü eşim beni şikayetlenerek anlatmıyor akıl danısarak dertleserek anlatıyordu ama bn uyardıktan snra asla bişy anlatmadı.

aman dert ettiğin şeye bak

herkes mükemmeldir zaten de geç kendince övünüyor hem midesi bulanmış hem çalışmış diye hava atıyor

bu arada yalan söyledi vs diye de büyütmemek lazım bahane uydurmuş işte

burada da diyoruz bahane uydur mesafeyi aç diye insanlara o da mesafeyi açmak istiyor demek ki gelmiyor çağırılan yerlere

siz de açın mesafeyi olsun bitsin

Aynen haklısınz. Yok aslında o bana diyor gidelim diye snra kendi gelmiyor sıkıntı orda işte

Yap kız valla amaaeaaan yani

Ayy bi de ben konunun düzenlenmiş halini okudum herkes eşi de kabahatli buluyor ama benim okuduğum metinde eşle ilgili bi kısım yok sonra biri alıntılamış sağolsun eşin dedikoducu olduğunu öğrendim,konusahibi üç kuruşluk aklımı bulandırıyorsun dedektif gecıtlık yaptırıyorsun bana aaaa,kocişkona laf söylemeyelim görümceye saydıralım istiyorsun da bunlar aynı kan işte çekmişler birbirlerine napalım Peri Tozuu

D Deve tabani sen süpersin,yapiciim

Yok canm hani eşimin hatası olsa yazardım. İlk başlarda evet anlatıyordu eşim bişyleri ama bayadr böyle bir sorunumuz yok. Anlatmıyor artk :)

sinirinizi bunlar mı bozuyor cidden .......
bu arada hastaneye giderken görümceniz yanınızda neden geliyor ne alaka yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…