• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız napardınız ?

Relug004

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
174
26
18
Ben kayın validem kayın pederim ve eşim beraber yaşıyoruz ilk geldiğimde cok tuhafima gidiyordu kayın pederimin banyoya girip çıkması daha sonra bi gün telinde bi kadin sesi geldi ilk anlamadim hemen kapatti daha sonra gün geçtikce fark ettim ki kadınlarla konusuyor evinin adresini ver oraya geliyim ? Aşk mı istersin ne istersen onu yapalım . Adamdan midem bulanmaya basladi kocaman kocaman cocuklari var dede olmus aile babası ama karı kız pesinde eşine hep sevgi dolu konuşuyor eşi yüz vermiyor tuhafima godiyordu acaba biliyormu bu yönünü siz olsanız eşinize söylermiydiniz ?

Karışmazdim herkes sıyrılıp çıkar söylediğinl kalırsın. Senin fark ettiğini başkaları da fark eder

Ne yapardim oncelikle evleri ayirirdim. Senin duyabildigin tel konusmasini mutlaka onlarda duymustur zaten. Evden ayrilma gibi planiniz yoksa kimseye söyleme bilseler bile kabak sende patlayabilir 😃

Ben de olsam karışmazdım. Bu kadar şeye siz şahit olduysanız evdeki diğer bireyler de emin olun bazı şeylerin farkındadır. Siz açığa çıkardınız diye siz kötü olursunuz.

O evde siz daha yeni yaşıyorsunuz sizden önce böyle muhabbetleri olmuyormuydu ve diğerleri duymuyormuydu sanıyorsunuz
Ben yerinizde olsam kp den iğrendiğim kadar eşimdende iğrenirdim, o babasının bu durumlarını bildiği halde sizi o eve getirdiği için.

Emin olun o evdeki herkes biliyordur. Sizin evin gelini olarak fark ettiğinizi kaç yıllık karısı, oğlu anlamıyor mudur? Yılışık yılışık iyi davranıp karısının yüz vermemesinin sebebi odur.
Siz bu olayı onlara anlatsanız “valla mı, ciddi olamazsın.” diyeceklerdir 🙈😆

Söylemezdim ama fark etmeleri için elimden geleni yapardım, böyle insanlara göz yummamak gerek diye düşünüyorum.

Esinizle diyalogunuz nasıl bilmiyorum ama ben eşimle paylasir bu sebebi kullanarak evleri ayirirdim,eşin babama iftira atıyorsun o öyle şey yapmaz diyecek biri mi ? Benim eşim bana inanırdi böyle bir durumda ama sizi bilemem...eşimden başkasına da soylemezdim, kv farkindadir soylemeyin

Ben kayın validem kayın pederim ve eşim beraber yaşıyoruz ilk geldiğimde cok tuhafima gidiyordu kayın pederimin banyoya girip çıkması daha sonra bi gün telinde bi kadin sesi geldi ilk anlamadim hemen kapatti daha sonra gün geçtikce fark ettim ki kadınlarla konusuyor evinin adresini ver oraya geliyim ? Aşk mı istersin ne istersen onu yapalım . Adamdan midem bulanmaya basladi kocaman kocaman cocuklari var dede olmus aile babası ama karı kız pesinde eşine hep sevgi dolu konuşuyor eşi yüz vermiyor tuhafima godiyordu acaba biliyormu bu yönünü siz olsanız eşinize söylermiydiniz ?
Ay o durum gerçekten tiksindirir insanı ya eşi de biliyordur muhtemelen yoksa neden yüz vermesin

Karışma ama uzak dur.

Evi ayırın, neden aynı evi kabul ediyorsunuz? Veya neden kadının ailesiyle yaşanmaz da hep erkeğin. Hayat kuracak ev bakacak durumda değilseniz neden evlenirsiniz. Diğer sıkıntı da şu, böyle bir adamla aynı evde yaşamayı kim ister?

Asla.

Back
X