siz olsaniz napardiniz?

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
39
Arkadaslar ben esimin ailesiyle yaklasik 2 senedir gorusmuyorum oncesinde cok kavga edip baristik en sonki kavgamizda ayni apartmana oturuyoduk tasindik semt olarak uzaklastik hicbirsekilde ben gorusmedim esim ve cocuklar gorustuler simdi esim israr etmiyo illa gel de demiyo ama artik biyerden basla bayramda gel sende beraber gidelim diyo koydeler 7-8 saatlik mesafedeler (esim cocuklarla gitcek) kayinvalide ve gorumcemle cok buyuk kavga edip agza alinmicak seyler soylendi son kavgamizda asla barismam diyordum ama kafam cok karisti aklim ve kalbim savas halinde suanda esim onceki olaylarda hep sessiz kaldi napcagimi bilemiyorum siz olsaniz napardiniz?​

Arkadaslar ben esimin ailesiyle yaklasik 2 senedir gorusmuyorum oncesinde cok kavga edip baristik en sonki kavgamizda ayni apartmana oturuyoduk tasindik semt olarak uzaklastik hicbirsekilde ben gorusmedim esim ve cocuklar gorustuler simdi esim israr etmiyo illa gel de demiyo ama artik biyerden basla bayramda gel sende beraber gidelim diyo koydeler 7-8 saatlik mesafedeler (esim cocuklarla gitcek) kayinvalide ve gorumcemle cok buyuk kavga edip agza alinmicak seyler soylendi son kavgamizda asla barismam diyordum ama kafam cok karisti aklim ve kalbim savas halinde suanda esim onceki olaylarda hep sessiz kaldi napcagimi bilemiyorum siz olsaniz napardiniz?​

Bu noktaya durduk yere gelmediniz herhalde. Ağza alınmayacak laflar etmişler. Tam mesafenizi koymuşsunuz, kafanız rahat, eşiniz de baskı yapmıyor bence hiiiiç dengeleri bozmayın.

Aynı durumdayım.. 2 yıl ben de küstüm.. eşim gitti uzak kaldım ben.. valla elime bişey geçmedi.. ne kıymet bildiler, ne de vicdan azabı.. eşim üzüldü birtek.. arada kaldığı için..
Sonra bilmem içim yumuşadı affettim.. Farkettim ki sırtımda bir yükmüş kinim.. kendimden başkasına zararim olmamış..
Şimdi içim rahat.. hala önce kendimi düşünüyorum.. ama sürekli de onlarla görüşüyorum.. en azından kendi açımdan vicdanim temiz..

Böyle durumlarda çok yapıcı bir insan olamıyorum malesef. Eşiniz kendisini değil sizi düşünüyor olsa, bunu teklif etmezdi. Sizin vicdanınıza bırakır, sizden bir adım beklerdi. Artık bir yerlerden başla ne demek? Bu kadarı yetmedi biraz daha mı kavga edelim yani? Bir küçük laf bile yeri gelir ömür boyu unutulmaz. Kaldı ki ne laflardan bahsediyorsunuz siz.

2 yılda hiç bir kötü zamanınız olmadı mı eşinizle ya da kendinize ait herhangi bir hastalık? Bir geçmiş olsun demek için aradılar mı sizi? Ya da herhangi bir şey için hayırlı olsun demeye aradılar mı? Eşinizi aramışlardır ama sizi aradıklarını zannetmiyorum. Taviz vermeyin, vicdanınız rahat olsun.

Zamanla esini kaybetme noktasina gelirsin Allah korusun bence affet esinin hatirina bir sans ver git bakalim nolacak

Bence geçmişi geçmişte bırakın 2 günlük dünya küs kalmaya değmez. Sırtınızdan bu yükü indirin. Ben sizin gibi bu duruma kadar gelmedim ama bende çok zor günler geçirdim. Psikolojik tedavi gördüm. Psikologun dediği ilk şey affedeceksin yoksa tedavi edemem boşa uğraşmış oluruz. Zor olsada unuttum affettim şimdi bana karşı çok iyiler. Bir yerde duymuştum anne babanın kini çocuklarına miras kalıyormuş diye. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ben olsam giderdim galiba. Ne olursa olsun esimin anne babasi nihayetinde. Gerci ben bunu dusundugumden oncesinde öyle yuz goz olmazdim ne kadar tahrik edilirsem edileyim. Boyle seylerde serinkanli olmakta, geleceği dusunmekte fayda var. Ama bu bir yerden basla lafı esinizin sadece bayram ziyaretiyle yetinmeyecegini, onlarla giderek yakinlasmanizi bekledigini gösterir. Gitmeden önce bu konuda açık konusun esinizle. Bunu onun hatiri icin yaptiginizi ama daha ileri gitmek istemediğinizi bilsin, beklentiye girmesin. Bu bir baslangic degil benim gidebilecegim son nokta mesajini iyice kavratmadan gitmeyin.

bir kere git bakalım eşininde gönlünü yaparsın..sonuçta ailesiyle konuşmuyorsun dşye sana sırtını dönmemiş..şimdi sende eşinin bu isteğini kırma..

bizde böle bir sorun yaşadık gelinle,bir kaç yıl kadar görüşülmedi,sonra çocuklar oldu,şimdi maşallah 8 yıldır aramızdan suz sızmaz...bence git derim,zaten uzaklar,çocuklarıda göndermişin,helal sana,onlarda getırdı,ınan çok mutlu oluyoduk,tatlım ıonlarında kalbı yumuşamıştır,baktı oğullarıda dengede,zaten eskisi gibi olmaz,:)git eşinde mutlu olur

Bana kalırsa eşinin hatırına gitmelisin. Eger gitmessen bu kez sana karşı eşini doldurup evliliğinizi sabota edebilirler,eşiniz bu durumdan artık bıkabilir ve bi süre sonra seni haksız görmeye başlayabilir. Bence git,konuşmasan da öyle ortamda bulun. Ama oyle her zaman alıştırma bayram seyran zamanları git. Bence.

Dertsiz başına dert alirsin, ipleri koparmis kurtulmusken tekrar basa donme, ben asla gitmezdim cunku bu konuda tecrubeliyim :KK14: birak kafan rahat kalsin...

İnsanlara ikinci bir şans daha verilmeli, yine sorun çıkarsa yine görüşmezsiniz. Olup olacağı hepsi bu. Baktınız laf sokmalar var nasılsa aynı yerde değilsiniz, bitirirsiniz. Afetmek ve belki sizin de hatanız varsa affedilmek güzeldir.

Valla cnm bende buna benzer bir durum yaşadım fakat biz hala aynı bınadayız tasınmadık.bizde sözde barıstık ama devamllı kv ile birbirimize laf sokmalarımız var.o bana bırsey dıyo alttan alttan ben ona.hıç bırsey eskisi gibi olmuyor.ben aynı binada olsam konusmazdım.bir nevi mecbur kaldım.

Böyle durumlarda çok yapıcı bir insan olamıyorum malesef. Eşiniz kendisini değil sizi düşünüyor olsa, bunu teklif etmezdi. Sizin vicdanınıza bırakır, sizden bir adım beklerdi. Artık bir yerlerden başla ne demek? Bu kadarı yetmedi biraz daha mı kavga edelim yani? Bir küçük laf bile yeri gelir ömür boyu unutulmaz. Kaldı ki ne laflardan bahsediyorsunuz siz.

2 yılda hiç bir kötü zamanınız olmadı mı eşinizle ya da kendinize ait herhangi bir hastalık? Bir geçmiş olsun demek için aradılar mı sizi? Ya da herhangi bir şey için hayırlı olsun demeye aradılar mı? Eşinizi aramışlardır ama sizi aradıklarını zannetmiyorum. Taviz vermeyin, vicdanınız rahat olsun.

Cok sukur olmadi hastalik tebrik edilecek birseyde yasamadik inanin cocuklarim kucuk zaten ama sunnet ve benzeri durumlarda naparim bilmiyorum o bile kafami bulandiriyo

Buarada esim israr etmiyo hic bizamanda gelceksin yapcaksin o benim annem babam demedi koye gitmelerini istemiyorum oda istiyo ve gitcem diyo ozaman gel beraber gidelim artik uzagiz eskisi gibi olmaz bi yerden basla dedi ama gelceksin yapcaksin yapmazsan soyle olur falan yok

Ben olsam giderdim galiba. Ne olursa olsun esimin anne babasi nihayetinde. Gerci ben bunu dusundugumden oncesinde öyle yuz goz olmazdim ne kadar tahrik edilirsem edileyim. Boyle seylerde serinkanli olmakta, geleceği dusunmekte fayda var. Ama bu bir yerden basla lafı esinizin sadece bayram ziyaretiyle yetinmeyecegini, onlarla giderek yakinlasmanizi bekledigini gösterir. Gitmeden önce bu konuda açık konusun esinizle. Bunu onun hatiri icin yaptiginizi ama daha ileri gitmek istemediğinizi bilsin, beklentiye girmesin. Bu bir baslangic degil benim gidebilecegim son nokta mesajini iyice kavratmadan gitmeyin

Keske herkes sizin kadar serikanli olabilse gelecegi dusundum ama biyerden sonra sabir bitiyo bizde gorumce aileyi karistiriyo onunla basa cikmak zor zor ben esime dusuncem ama yaparsam bu senin ve evliligimiz icin yapabilecegim son nokta daha ustu yok dedim

Nereye kadar kus kalabilcem eger bu adamla evliysem diyorum bi yanimda sacmalama okadr sey yasadin sil diyo ama kafamda bunlarin sunneti olcak cagirmasak olcakmi? Yada onemli baska bisey benim ailem gelip gidiyo ama onun ailesi gelip gitmiyo bisey demiyo suan bana hak veriyo zaten ama diyoki nereye kadar boyle olcak annem babam bende tasvip etmiyorum ama napalim yapcak bisey yok ben cok kesindim asla barismam onlar gelsinler falan yapiodum ama dun gece konustuk icimde azcik asla derken yumusadi sebebini bilmiyorum ama bu kadar kesin kati konusurken neden icimde ufacik olsa yumusama var anlam veremedim kendime esime gelcem demedim dusuncem dedim ama bilmiyorum

X