siz olsanız napardiniz ???

TERCÜMEDİR

Çok sevdiğim ve daha önceki ilişkilerimden çok farklı olduğunu düşündüğüm bir adam ile nişanlıyım. Her şey çok güzel ve 8 ay sonra da düğünüm var.

Sizlere sormak istediğim konu şu : Eltim var ve bu eltim nişanlımın ailesinden , yani akrabalar. Aile yapılarımız da oldukça farklı, kıskanç insanlarla dolu ailesi.

Biz çok moderniz, Türkiye'nin en iyi markası İstikbal'den aldım tüm eşyalarımı, balayımız da kimsenin gidemediği İtalya'da olacak. Romanya da bu arada İtalya'nın başkenti. Roma'ya gitme gereği duymadık, farklılık istedik.

Eltim kıskançlıktan çatlar mı? Çatlamaz ise, çatlatmak için hangi ülkeyi tercih etmeliyim?

Aaayyyy :D :D :D :D kız Allah seni bildiği gibi yapsınnnn :D :D o kadarrrr canım sıkkındıki duvar gibi oturup kk'da takılıyordumki şu yorumla kahkalar attım Rabbimde seni güldürsün insallah en sıkıntılı zamanında :D:D:D:D fenasınnnn :D:D

TERCÜMEDİR

Çok sevdiğim ve daha önceki ilişkilerimden çok farklı olduğunu düşündüğüm bir adam ile nişanlıyım. Her şey çok güzel ve 8 ay sonra da düğünüm var.

Sizlere sormak istediğim konu şu : Eltim var ve bu eltim nişanlımın ailesinden , yani akrabalar. Aile yapılarımız da oldukça farklı, kıskanç insanlarla dolu ailesi.

Biz çok moderniz, Türkiye'nin en iyi markası İstikbal'den aldım tüm eşyalarımı, balayımız da kimsenin gidemediği İtalya'da olacak. Romanya da bu arada İtalya'nın başkenti. Roma'ya gitme gereği duymadık, farklılık istedik.

Eltim kıskançlıktan çatlar mı? Çatlamaz ise, çatlatmak için hangi ülkeyi tercih etmeliyim?

Sanki fatih kıral'dan almış:KK53: istikbal yani. İtalya'da 4gün zaten 500-1000€ arası. Atla deve değil.

He elti cahil, sen elitsin. Oldu canım.
İstikbal de hava atılacak bir marka değil bu arada, gayet orta segment bir marka, haberin olsun.
Eğer derdin gidip gitmemekse, git, kimseyi ilgilendirmez, eltin mi verecek parasını? Paraları olunca onlar da giderler.

Back
X