Siz olsaniz nasil bir cevap verirdiniz?

emrivaki bunun neresinde
Soyle ki bana gore yardim bu sekilde istenmez
Samimiyizdir yazar yardim topluyoruz senin de corbada tuzun olsun. Ya da sosyal medyada paylasir orda gorurum ok. Ya da ne bileyim bi seyi satmaya calisirlar ya da oncesinde valilikten vs alinan izni paylasirlar ona da tamam. Gecenin korunde yalnızca bana reddetmeye musait alan birakmamak adina bu dille atilan mesaj konunun basinda da yazdığım gibi "BIR NEVI" emrivakidir. Rahatsiz oldugum yeri yazdim ama kimi arkadaslar demek istediğimi dilekdikleri gibi anladilar. Cimri bie canavar degilim yahu tamam emrivaki ne demek onu da bilmiyorum :)
Cevap veren herkese tesekkurler.

Ben emrivaki göremedim sizi samimi görmüş belki vakitsiz bi zamanda ricada bulunmus. Yardm yap el ativer dememis. Yardım etmek istersen öyle biri olduğunu görmem lazım yanlış anlama prensip olarak dersn görur gerekeni yapar yada yapmazsn orasi size kalms

Geç saatlerde atılan mesajlara cevap vermiyorum. Yardım yaptığım başka kuruluşlar var. Yazabilirsin
Gereksiz bi samimiyet çabası gördüm hiç hoşlanmam

mesela sana derki 150 lira eksiğimiz var, onuda sen ver. ben senin adına makbuzu doldurdum bile derse o zaman emrivaki olur :) böyle bi zorunluluk yok ama, sormuş sadece yardımcı olurmusun diye

Bence de 2. Kez sorup, cevap vermedin derken birden fazla soru işareti koyması emir vakinin alasi.
Vereceğim varsa bile bu şekilde isteyenin samimiyetine inanmam ben.
Benzer yardımlar yapıyorum zaten diyin yeter

Gıcık olsanız bile sonuçta engelli bir öğrenci söz konusu. Yardım konusunda titiz davrandığınızı söyleyip öğrencinin kimliği ve ne kadar sürede ne kadar yardım toplandığı ile ilgili resmi belge isteyebilirsiniz. Madem zaten engelli derneği, yazılı imzalıdır her işleri.

Ben de yardım topluyoruz deyip para isteyenlere yardım etmem. Gözümle görmem lazım ki öyle yardım edeyim. Bu ülkede yardım dernekleri tarafından toplanan yardımların da nerelere gittiği geçmiş yıllarda ortaya çıktı. Eğer gözümle görmüşsem ve ihtiyacı olduğuna eminsem seve seve yardım ederim diğer türlü asla tek kuruş vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…