Siz olsaniz nasil davranirdiniz?

Nekoysambilemedimki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
30
24
3
32
Hayrili geceler KK uyeleri,

Esim kayinvalidm ben oturduk telvyzn izliyorduk. Konu biri hakkinda acildi esim onun icin 'cok uyusuk biri' dedi. Kayinvalidem ise 'nekoysambilemedimkide cok uyusuk. Evde iki kadiniz baklava bile yapamadik Millet iki uc tepsi baklava yapiyor' feln dedi. 'Nekoysambilemedimki anca telefonuyla vakit geciriyor' diye konustu. Ben birsey demedim. Pekte takilmadim soylediklerine. Kayinvalidem boyle konustuktan sonra esim yuzume bile bakmadi, konusmadida benimle. Yapacak islerim vardi ben islerimi halledyim dedim. 'Cik git yaa' diye cevp verdi. Yatmaya giderken iyi geceler felan demedide. Yarin bayram diyerktn alttanmi alsam? Siz neyspardiniz? Cok bozuldum. Kalbine giden yol annesindenmi geciyormusssss:KK11:

Yani ne diye cevap vermediğini anlamadım.
Gerçekten öyle olduğundan mı, yoksa çok mu sakin birisin diye mi?

Beraber mi yaşıyorsunuz?

Yarın bayram evet. Siz 3-5 tepsi baklava yapmak zorunda değilsiniz. Ama beraber yaşıyorsanız, gereklikleri de yerine getirmeniz gerekir. O iş güç yaparken hakkaten telefonla uğraştıysan hoş olmamıştır ve o da şikayet mahiyetinde demiştir eşine. Eşin de gereken mesajı almış.

Bence yarın bayram diye üstünü kapatma. Tüm gerçekliğiyle konuş. Eşin de tanıyordur seni zaten. Ona göre ilerler konu.

aklımdan kotu kotu cınayet planları gectı suu annnnnnnnn !!! Gece gece tovbe estagfurullah .. Bakma suratına .. Ne kv nede esının .

insan nasıl gelinine öyle ulu orta derki çok tuhaf
kocanda ayrı tuhaf, savunacağına annesinin yanında tavır yapıyor.
sizin aile ilişkinizi bilmiyorum ama anne baklava açmak mı kaldı oğluna söylerim yarın alır 3 tepsi 5 tepsi deyip umursamazdım. hiçte mecbur değilim bu sıcakta bilmem kaç kat baklava açmaya

İşte laf söylemen gereken yerde susmakla hata yapıyorsun.
Yapalım dedin de yapmadık mı kv deseydin. Az yiyelim de bi hizmetçi tutalım deseydin. Deseydin birşeyler suscağına.
Bayram üstü tatsızlık olmasın diye o düşünüyor mu ki?
Sabah kahvaltıya baklava yapcaktım da yetişmedi de.

Yok artık. Şuncacık şeyden mi:KK57::KK57::KK57::KK57:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hayır yahu. Işin latifesi o.

Biri telefonla uğraşmış, öteki uyuşuk demiş, bir diğeri de çık git demiş. Biri de susmuş, iyi geceler dilemesini beklemiş garibim. Konu sahibi alınmasın komik geldi bana tutamadım kendimi.

Tobe estağfirullah.
Bayram akşamı konuşulan muhabbete bak.
Kaynanan dengesiz eşin ondan da dengesiz.
Nedemek uyuşuk.
Tatlı dil diye bişey var. Baklava değil onun derdi. Kimbilir ne.
Eşin niye sana tavır yapıyor ki. Ne alaka yani

Biri telefonla uğraşmış, öteki uyuşuk demiş, bir diğeri de çık git demiş. Biri de susmuş, iyi geceler dilemesini beklemiş garibim. Konu sahibi alınmasın komik geldi bana tutamadım kendimi.
:dondurma::dondurma:
Her konuya girip dan dan yok boşan yok olay çıkar diyenler var ya.
Ondan sandım.
Malum bi de ilk mesaj :D

:dondurma::dondurma:
Her konuya girip dan dan yok boşan yok olay çıkar diyenler var ya.
Ondan sandım.
Malum bi de ilk mesaj :KK70:

Hayır öyle bir naiflikle anlatılmış ki ben de ifade kullanmayınca öyle oldu herhalde.

Kayınvalidemi çöpe atsam, önce eşim beni boşar herhalde.

Ay şimdi bu da gözümün önünde canlandı. Ufacık tefecik minik kuş gibi kadın. :KK70::KK70::KK70:

Yani ne diye cevap vermediğini anlamadım.
Gerçekten öyle olduğundan mı, yoksa çok mu sakin birisin diye mi?

Beraber mi yaşıyorsunuz?

Yarın bayram evet. Siz 3-5 tepsi baklava yapmak zorunda değilsiniz. Ama beraber yaşıyorsanız, gereklikleri de yerine getirmeniz gerekir. O iş güç yaparken hakkaten telefonla uğraştıysan hoş olmamıştır ve o da şikayet mahiyetinde demiştir eşine. Eşin de gereken mesajı almış.

Bence yarın bayram diye üstünü kapatma. Tüm gerçekliğiyle konuş. Eşin de tanıyordur seni zaten. Ona göre ilerler konu.

Evt birlikte yasiyoruz. Tatli ve ikram edilecek seylerle ben hicc ilgilenmiyorum. Kayinvalidem missfir gelcgi vakit, bayramlarda olsun bana pek yemk yaptirmaz. Bende evin temizligi ile ilgilenirim, hicte orali olmam beni baglamaz.

Bazen olur kizartma gibi seyler yapildigi zaman bulasiklari kendi yikar. Ki ben gercekten cok dikkatliyimdir yag konusnda. Bulasiklari cok guzl biseklde yikarim ama kayinvalidmin elinden gecmesi lagzim. Yoksa rahat edemez. Hicte orali olmam, evet sakin biriyimdir. Ama kayinvalidem bu huyundan dolayi daraliyorum.

insan nasıl gelinine öyle ulu orta derki çok tuhaf
kocanda ayrı tuhaf, savunacağına annesinin yanında tavır yapıyor.
sizin aile ilişkinizi bilmiyorum ama anne baklava açmak mı kaldı oğluna söylerim yarın alır 3 tepsi 5 tepsi deyip umursamazdım. hiçte mecbur değilim bu sıcakta bilmem kaç kat baklava açmaya

Bunyem cok zayiftir benim. Haftada 5 gun calisiyorum ve 9 saat ayakta duruyorum. Bu beni cok yoruyor. Eve geldigmde oturmaktan baska bisy yapasim gelmiyor. Ee oturuncada telefonu aliyorum elime:110: aynen esimin tavir almasina sinirr oldum!!

Hadi kayınvalide menepoza girmiş de böyle konuşuyor ,peki kocan ? o da andropoza mı girmiş acaba?

:KK48: Ben bile guluyorumm hicc sorun degill :D ya ben iyi gecelr demesni beklmedim aslinda. Bir anlik sinir herhalde diye dusndum. Yuzume bakmadn yanimdan gecti gitti yatti. Normalde bensiz hic yatmaz. Anladimki baya bys bi sinirlenmis

Aynen boyle yapmayi dusunuyorum. Ama guzel olmayacgni biliyorum. Haytmda bir kere olsun baklava yapmisligim yok. Baklava istediniz yaptim diicem oldugu kwdariyla.
Bence tokat gibi en iyi cevap bu olur. Tabi sonrasında da tavrı siz yaparsınız.. Böyle cinsler alttan almaktan anlamaz :63:
Güzel olması önemli değil ki zaten maksat laflarını yutturmak :KK11:

Back
X