Siz olsanız nasıl davranırsınız?

aybala_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
15
3
86
merhabalar buralarda yeniyim büyüklerimden fikir almak istiyorum 21 yaşındayım çalışıyorum memurluk için dershaneye gidiyorum orada biriyle tanıştım 28 yaşında kendisi o da çalışıyor, bu kişiyle bir kaç kere dışarıda görüştük gayet iyi vakit geçirdik fakat görüşmemiz harici hiç mesaj atmıyor aramıyor sormuyor yani en son ben mesaj attım konuşurken birden mesajıma cevap vermedi ve 1 hafta oldu aynı şekilde mesaj falan atmıyor şu an şehir dışında onu biliyorum sizce geldiğinde görüşmek isterse o da düşük olasılıkla ama nasıl bir tavır sergilemeliyim sizce

Bugünlerde ne çok konu açıldı . Mesaj atmamayla ilgili .

Bence atmalı . Ben şuan bile 5 yıllık eşme mesaj atmadan duramıyorum . Hergun gördüğüm halde.
Sevgiliyken tel düşmezdi elimizden hadi gençtik iş güç yoktu .
Şuan çalıştığımız ve evli oldugumuz halde günde çoğu kez mesajlaşırız , konusuruz.

Bir anormallik var ..

benimle ilgilenmese neden görüşmek istesin her fırsatta, ben de anlam veremiyorum

Bugünlerde ne çok konu açıldı . Mesaj atmamayla ilgili .

Bence atmalı . Ben şuan bile 5 yıllık eşme mesaj atmadan duramıyorum . Hergun gördüğüm halde.
Sevgiliyken tel düşmezdi elimizden hadi gençtik iş güç yoktu .
Şuan çalıştığımız ve evli oldugumuz halde günde çoğu kez mesajlaşırız , konusuruz.

Bir anormallik var ..
benimle ilgilenmese neden görüşmek istesin her fırsatta, ben de anlam veremiyorum

Sor bakalım acaba mesajlaşma olayıı mı sevmıyor .
Yaşlar kaç ?

ben 21 o 28

Bence 7 yaş biraz fazla sanki. Yani şu açıdan diyorum o 28 yaşına gelmiş. Artık bişeyler ciddi olsun ister.
Sen daha 21 yaşındasın. Ne düşünüyorsun bilmiyorum ama erken sanki evlilik için falan.
O yazana kadar yazma, görüşmek isterse de o an içinden görüşmek gelirse görüş. Ama yakın davranma, mesafeli ol.

Bence 7 yaş biraz fazla sanki. Yani şu açıdan diyorum o 28 yaşına gelmiş. Artık bişeyler ciddi olsun ister.
Sen daha 21 yaşındasın. Ne düşünüyorsun bilmiyorum ama erken sanki evlilik için falan.
O yazana kadar yazma, görüşmek isterse de o an içinden görüşmek gelirse görüş. Ama yakın davranma, mesafeli ol.

görüştüğümz zamanlarda arada evlilikle ilgili konuşuyo zaten ama ciddi olan biri merak eder en basitinden bi mesaj atar dakika başı yazışalım demiyorum elbette
ben artık umursamaz biri olduğunu düşünmeye başladım :)

biz de eşimle evlenmeden önce öyle çok mesajlaşmazdık (ikimiz de sevmiyoruz mesaj işlerini) ama sizinki biraz abartmış sanki. 1 haftadır arayıp sormayan mesaj atmayan merak etmeyen erkeğin benimle ilgilendiğini düşünmezdim sanırım.

biz de eşimle evlenmeden önce öyle çok mesajlaşmazdık (ikimiz de sevmiyoruz mesaj işlerini) ama sizinki biraz abartmış sanki. 1 haftadır arayıp sormayan mesaj atmayan merak etmeyen erkeğin benimle ilgilendiğini düşünmezdim sanırım.

Bende ilgilendiğini düşünmüyorum bu erkekleri anlayamadım zaten

Ben de 21 yaşındayım. Çevremdeki erkeklerden, daha önceki buluşmalarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki seninle ilgilenen ve seninle işi ilerletmek isteyen biri sürekli mesaj atar. Mesajlaşmayı sevmese bile yapar bunu. Bence bu çocuk seninle arkadaşça vakit geçirmeyi seviyor ya da halihazırda zaten biri var ve seni yedekte tutuyor. Ben olsam görüşmem bi daha böyle biriyle

Back
X