• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?

sinbap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
21
0
86
Ankara
merhaba hanımlar ben bebeğimi kendim büyütmek istediğimden 2 senedir mesleğime ara verdim. Bu süre zarfında ailemden(annem babam eşim ve oğlum) başka hiç kimse ile görüşemedim.Eşim de 4-5 ay öncesinde çalışmıyordu ve maddi manevi yıpranma dönemi geçirdik . Benim şu an bulunduğum şehirde sosyal iletişimde bulunabileceğim kimse yok bu sebeplede evde çok sıkılıyorum. Eşim de bana iyilik yaparak iş yerindeki 2 bayanı benimle tanıştırıp arkadaş olmamız için aracılık yaptı. hep beraber görüştük tanıştık vesaire.. 2.görüşmeden sonra eşim bana kıyafetlerin oğlan çocuğu gibi bi giydiğini hep giyiyosun kızların yanına giderken iki seferde de aynı tayt kotu giydin git kendine bişeyler al dedi. sizce bu lafları neden söylemiş olabilir? Beni beğenmediğinden mi? Kızların yanında onu utandırdığımı mı düşünüyor. Çok canım sıkıldı ağlaya ağlaya bi hal oldum abartıyomuyum lütfen yardım edin

O kızlar çok bakımlıysa,senin onların yanında sönük kalmanı istememiştir belki ama her ne sebepten olursa olsun bence yanlış bir üslup.Çok mu önemliymiş ne giydiğin? Kıyaslaması hoş olmamış.Üstelik herkes süslü olacak diye bir kural mı var?

bence o kızlar bunun lafını yapmıştır ona. karına bişey almıyormusun hep aynısını giyiyor gibilerinden. bende işyerimde aynı kıyafetleri giyerim dışarıda başkadır evde başka. sende al kız çık güzel bir alışveriş yap madem öyle ödesin eşinde görsün gününü çeşit çeşit al giyin.

kocanın parası ona batmaya başlamış canım harca dibine kadar ohhh:64: hiç acıma bence madem seni ağlattı

tayt giyen erkek de görmemiştim hiç :37:
ağlayacak ne var bunda,koşş alışverişe.
o kadınlar belli ki bakımlı sende öyle ol istiyor adam kötü birşey dememiş ki

kim olsa üzülür sanırım ama normal bi süreç seninkisi ama kapanmak üzere bu devre, yani bebek 2 yaşına gelene kadar insan kendini unutabiliyo
şimdi aaa hiç olur mu öyle iki bebeğim vardı hem süper bakımlıydım, hem ev işlerini süper yapardım, hem kocamam asla kusur etmezdim, hayır demezdim bla bla bla diyenler çıkabilir
ama her kadının maddi manevi tahammülü buna yetecek diye bişey yok
sen artık o zor dönemi atlatmak üzeresin, madem eşin açık çek gibi konuştu, git alışverişe güzel bişeyler al

Sadece biraz daha özenli olmanızı istemiş eşiniz!Kimse sen karına birşey almıyor musun diye eşinizi uyarıcak kadar kendini bilmez değildir sanırım.

Eşin yanlış bi şekilde söylemiş anlatmak istediğini.Daha güzel bi yolla söyleyebilirdi.

"Hadi gel hanım sana bu hafta bişeyler alalım alışveriş yapalım" falan diyebilirdi yani.

Madem kendi istedi,al kartlarını elinden doğru alışverişe ordan kuaföre.
Valla evde oturup ağlayarak bu fırsatı kaçırma derim ben

Eşin yanlış bi şekilde söylemiş anlatmak istediğini.Daha güzel bi yolla söyleyebilirdi.

"Hadi gel hanım sana bu hafta bişeyler alalım alışveriş yapalım" falan diyebilirdi yani.

Madem kendi istedi,al kartlarını elinden doğru alışverişe ordan kuaföre.
Valla evde oturup ağlayarak bu fırsatı kaçırma derim ben

:1: :1: :1:
Bence de kaçırma, ben olsam çoktan koşmuştum alışverişe, kredi kartının da canına okumuştum :37:

merhaba hanımlar ben bebeğimi kendim büyütmek istediğimden 2 senedir mesleğime ara verdim. Bu süre zarfında ailemden(annem babam eşim ve oğlum) başka hiç kimse ile görüşemedim.Eşim de 4-5 ay öncesinde çalışmıyordu ve maddi manevi yıpranma dönemi geçirdik . Benim şu an bulunduğum şehirde sosyal iletişimde bulunabileceğim kimse yok bu sebeplede evde çok sıkılıyorum. Eşim de bana iyilik yaparak iş yerindeki 2 bayanı benimle tanıştırıp arkadaş olmamız için aracılık yaptı. hep beraber görüştük tanıştık vesaire.. 2.görüşmeden sonra eşim bana kıyafetlerin oğlan çocuğu gibi bi giydiğini hep giyiyosun kızların yanına giderken iki seferde de aynı tayt kotu giydin git kendine bişeyler al dedi. sizce bu lafları neden söylemiş olabilir? Beni beğenmediğinden mi? Kızların yanında onu utandırdığımı mı düşünüyor. Çok canım sıkıldı ağlaya ağlaya bi hal oldum abartıyomuyum lütfen yardım edin
bence bunu dert etme her erkek kendi çirkin bakımsız bile olsa karısını güzel görmek ister.kim karşısında eski püskü giyinen bakımsız kadın ister.benim eşimde öyle biraz cimridir ama benim kıyafetlere verdiğim paraya acımaz al güzel giyin der.zaten o demese ben rahatsız olurum kendimi güzel şık görmek güven veriyo bana.hem başkasında görüp beğeneceğine bende görsün dimi ama......bence eşini yanlış anlama ben eşime aşığım ama güzel giyinsin diye müdahale ederim bu seni beğenmediğini sevmediğini göstermez

:1: :1: :1:
Bence de kaçırma, ben olsam çoktan koşmuştum alışverişe, kredi kartının da canına okumuştum :37:

aynen ne ağlıcam oturup yüzüm gözüm şişecek. giyinirim süslenirim havamı atarım. kocamda hatun görsün ayol :21::21::21:

bunda bişe yokki boşuna üzülmüşsünüz
bizde anneme çok karışırız kardeşimle onu giyme bunu giy ruj sür oje sür diye baskı yaparız kötü n,yetten deg,l yani

amann boşver bu fırsatı değerlendirip gönlünce alışveriş yap ,kuaföre git...
eşin biraz saçmalamış sen de bunun böyle olmadığını kanıtla senden utandığını felan da düşünme

Bence boş yere canını sıkmışsın.. Seni uyarmak istemiş, bu fırsatı değerlendirebilirsin ... Ters bir şey dememiş sonucta, güzel kıyafetler al işte ne güzel..

eşinin söylediği kötü birşey değil ama uslübu hoş olmamış
ne o öyle oğlan çocuğu gibi giyiniyorsun demeler daha güzel bir şekilde de kendini ifade edebilirdi.açıkcası bende olsam kırılırdım
sende hiç ağlayıp sızlanma canım kırıldığını söyle ama alışverişini de yap kuaförüne de git şık bir şekilde çık karşısına:34:madem o istiyor hiçde acımazdım açıkcası:9:

bence kafana takma insan sevdigi kiyafetleri,kendine yakistigini dusundugu seyleri surekli giymek ister bunu kendimiz farketmeyiz hosumuza gittigi icin.
esin daha hos bisekilde soyleyebilirdi ama sanmam seni kiyasladigini ya da is arkadaslarina benzetmeye calistigini.
ayrica is arkadaslari da esine "karina bisey almiyor musun?"gibi seyler soylememislerdir.
simdi de oyle bir dusunce kurma kafanda onlar hakkinda.

kafana takma demicem çünkü insan takıyo biliyorum senede 1-2kere benim eşimede gelir sen hep aynı şeyleri giyiyosun (aksine aynı şeyleri giymem)yakışmıyo yaşlı renkleri kıyafetleri v.s v.s önceleri çok üzülürdüm şimdi aa evet ya hadi alışverişe gidelim diyorum aldıkça alıyorum oh :9:
buarada eşinin arkadaşları bence bişey dememiştir sen al eşinin paracıklarını git yap alışverişini eşin görsün

bence o kızlar bunun lafını yapmıştır ona. karına bişey almıyormusun hep aynısını giyiyor gibilerinden. bende işyerimde aynı kıyafetleri giyerim dışarıda başkadır evde başka. sende al kız çık güzel bir alışveriş yap madem öyle ödesin eşinde görsün gününü çeşit çeşit al giyin.

bende aynen bu sekılde duusnmustum..
kıyafet al kendıne bide hep kuaföre filan git saclarına fön çektr bence ..

eşinin iş arkadaşlarının senin hakkında aynı şeyleri giyiyo demiş olabaileceğini sanmıyorum canım bide böyle düşünüp sıkma canını.eşinin uslubu güzel değil evet ama belki o kızların yanında sönük kalmanı istemiyor olabilir seni bakımlı görmek istiyordur bırak oğlunu annene önce kuaföre ordan alışverişe kocan kaşınmış çatır çatır harca sende moralin nasıl düzelicek bak

Back
X