• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne düsünürdünüz ?

Merhaba.Nişanlınızın twitter hesabı var. Profil remi, takipçisi, paylaşımı yok sizinde twitter hesabınızın olmadığını biliyor. Sadece 6 kişiyi takip ediyor 5 tanesi büyük hesap 1 kişi kız ve normal bir hesap yanlışlıkla size gösteriyor ve paylaşımlarını beğendiğini söylüyor sizde kızın takipçisi az ne alaka diyorsunuz ve burada kalmış geçmişten görmedim ben diye lafı çeviriyor. En sonunda da dışarıda birkaç kez gördüğünü ama hiç begenmedigini söylüyor kız arabasina eniştesiyle beraber daha önce binmis bir kez falan siz ne düşünürdünüz?
Yakalanmaya çalışmış.
Gizlememesinin hatta az az doğruyu söylemesinin sebebi de bu.

Siz olsaniz ne yaparsiniz.

Esimin takip ettigi kisi listesine bakmam, ilgilenmem. Ilgilenecek tonla sey varken bosuna kendimi böyle seylerle bubaltmam.

Adamin mayasi bozuksa zaten illa kendini belli eder. O yüzden karar alirken acele etmemek, en az 3 5 ay beklemek gerek bence. Yeterince birlikte vakit geçirilince böyle seylerden sherlockculuk oynamaya gerek kalmadan çözersiniz karsinizdaki kisiyi.

O zaman nisanliydim o yüzden beraberken yaşadığım bir durum o yuzden yazdim herkes demedim rahatsız olanlar saçma bulanlar okuyup geçebilir demiştim zaten taze illaki herkes gibi hayatıma bakicam istediğim şeyler değil sadece buraya yazdığım içi tepki verenler oldu o saçma geldi

İki soru sordunuz ve cevap vermek isteyenler verdi. Başınız niye ağrıdı? Siz ne düşünürdünüz demişsiniz ama yazılanlar hoşunuza gitmediği için atarlanıyorsunuz. Önceki konunuzdan bağımsız nasıl cevap verilsin sorunuza? Sizi memnun edelim diye sadece sizin istediğiniz cevaplar mı yazalım? Şu saatten sonra isterse 100 kız binmiş olsun arabasına, bırakın önünüze bakın. Ayrıca bu arabasına binme olayını biri bana açıklasın rica ederim. Ne oluyor bir kadın bir erkeğin arabasına binince?
Yahu niye istediğim cevabı alamayınca sinir yapıyım herkes istediğini yapabilir sadece bazıları sanki mecburmus gibi cevap yazmaya yok boş zamanımız yok falan diye boş zamanın yoksa yazma o şekilde konuşmuş mantıksız gelebilir oku geç diye o yüzden yazdım ne alaka istediğim cevapla kimseden zaten seni seviyor peşinden koş cevabını beklemedim ama isteyen yazar saçma bulan yazmaz mecburmus gibi tabiki kadın arabaya binebilir ama nisanliyken hala takip edip beğenmedim demek de saçmalık bana gore uzatmayalım herkese saygı duyuyorum

Siz olsaniz ne yaparsiniz.

Esimin takip ettigi kisi listesine bakmam, ilgilenmem. Ilgilenecek tonla sey varken bosuna kendimi böyle seylerle bubaltmam.

Adamin mayasi bozuksa zaten illa kendini belli eder. O yüzden karar alirken acele etmemek, en az 3 5 ay beklemek gerek bence. Yeterince birlikte vakit geçirilince böyle seylerden sherlockculuk oynamaya gerek kalmadan çözersiniz karsinizdaki kisiyi.
Özellikle takip etmemiştim tesadüfen denk geldi haklısınız hiçbir şey zaten gizli kalmaz 👍

Back
X