siz olsanız ne düşünürdünüz ?

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.887
7.079
haftasonu aılemın yanındaydım, esım evde kaldı yorgunum dınlenecem dıye zaten cmtesı de yarım gün calısıyordu, sonrada oglunu almıs onunla takılmıslar ..aradım bırkaç kez hep evdeydıler..

dun aksam dondum eve, arada bırbırımızın telefonlarına bakarız, face e falan gırerız....

bırde baktım bır kadın resmı oyle acık secık bısı degıl normal bır fotograf-gunes gozlugu vardı o nedenle yuzunu secemedım, cmtesı saat 16:18 de sılınmıs ( ıphone kullanan bılır, sılsende resımlerı sılınen klasorune atıyor ve oraya gırınce sılınme saatıde yazıyor), bende dedım bu kım ?

baktı baktı tanımıyorum dedı..

ya dedım tanımıyorsan elın kadınlarının resmı ne gezıyor burada, bellıkı bu fotograf bu telden cekılmıs yada bı sekılde tele gelmıs ve sılınmıs, acaba whats uptan mı geldı dedı ,baktı msjlara yok oyle bır resım, ıs ıcın otelde kalıyo gecen resepsıyonıst bunun telınden bır resım cekmıs belkı o cekmıstır dedı ya dedım ne verıyon telefonunu ne cekecegını bılmeden, hem artık herkeste kameralı telefon var.

bak dedım emın mısın tanımadıgına , emınım dıyor sonrada sıldı resmı o klasorden de..

valla bır halt cıkarsa bunun altından bana nıye cadılık yapıyosun deme dedım ama takıpteyım su an sızce ne olmus olabılır?

Not: Aldatma gıbı bırsey oldugunu sanmıyorum cunku tepkılerı farklıydı yanı yalan soylese, benden bırsey saklasa falan hemen sınırlenır oyle cevap verır -çok sakındı ve şaşkındı -ama ben işkillendim .....

Birşeyler dönse bile artık adam o klasörü de temizler.
Bana pek yalan söylüyormuş gibi gelmedi.

Evet herkeste kameralı telefon var ama mesela benim de iş nedeniyle senin telden foto çek şu programdan at dedikleri oluyor. telefonumda o uygulama yüklü olduğu için. Belki bu tarz birşey olmuştur.

Aldatma yatmiyorsa bunun altında bence deşme.. Eşini tanıyorsun işte olsaydı hal ve hareketinden anlardin

Birşeyler dönse bile artık adam o klasörü de temizler.
Bana pek yalan söylüyormuş gibi gelmedi.

Evet herkeste kameralı telefon var ama mesela benim de iş nedeniyle senin telden foto çek şu programdan at dedikleri oluyor. telefonumda o uygulama yüklü olduğu için. Belki bu tarz birşey olmuştur.
Tamam da ne bileyim, otelin resepsiyonisti istemiş fotoğraf çekmek için telefonunu, ben olsam vermem yani iş için değilki...

Bu kadar kurcalamayın eşlerinizin yaptıklarını yahu.
Belki yanlışlıkla kaydedildi. Ben bazen yapıyorum onu, istemeden ekran fotosu falan çekiyorum, sonra siliyorum. Belki oğlu oynarken bişi yaptı. Belki dediğiniz gibi bir başkası çekti, sonra sildi.

Bir fotoğraf yüzünden bu kadar geriliyor ve şüphe duyuyorsanız evliliğinizde güven sıkıntısı var demektir. Güven olmadan sağlıklı bir evlilik olmaz.

Bu kadar kurcalamayın eşlerinizin yaptıklarını yahu.
Belki yanlışlıkla kaydedildi. Ben bazen yapıyorum onu, istemeden ekran fotosu falan çekiyorum, sonra siliyorum. Belki oğlu oynarken bişi yaptı. Belki dediğiniz gibi bir başkası çekti, sonra sildi.

Bir fotoğraf yüzünden bu kadar geriliyor ve şüphe duyuyorsanız evliliğinizde güven sıkıntısı var demektir. Güven olmadan sağlıklı bir evlilik olmaz.

güvensizlik var zaten cunku evlenmeden önce eşimin çok dengesizlikleri oldu, aldatma vs değil ama parasal anlamda sorumsuzluk, sosyal hesaplarını benden gizleme, hayati anlamda bazı kararlarını bana ve aılesıne yansıtmadan alması gibi şeyler...

birde ne amaçla o fotoğraf oraya konmuş olursa olsun, o telefonda yeri yok bence...

ben elin adamlarının fotograflarını cekmıyorum, kımseyede telefonumu odunc vermem, hadi yanlışlıkla oldu diyelim o zaman tamamen silip atması silinmiş klasöründede tutmaması gerekti , benım telefonumda görse tanımadıgı bir adamın resmini kıyamet kopar :KK66:

ben sordum-cevabımı aldım-kapadım konuyu ama yazdım bir köşeye yeri gelince ısıtıp sunmak için önüne :KK70:

Hayir anlamadigim sen niye adamin silinenler klasorune giriyorsun demekki bir guvensizlik var. Bazi hanimlarda resmen istiyor kavga gurultu olmasini...

Sosyal medyanın iyiden iyiye hayatımıza girmesi, eşleri iyice paranoyak yaptı.
Birbirinin hesabına bakmalar, mesajlarını okumalar, silinmiş fotoğraf var mı diye silinmişler klasörünü kontrol etmeler, e-mail hacklemeye çalışmalar v.s..

Öncelikli olarak eşinizin hiçbir benzer vakası olmadığını söyleyip, yine de silinmişler klasörünü kontrol etmeniz garip geldi bana.. Özellikle bakmadığınız halde hooop diye önünüze mi çıktı, nedir?

Eşiniz sizi aldatacak olsa,
500 TL'ye bir akıllı telefon, 30 TL'ye yeni hat alır; sosyal medya hesaplarında sahte profiller oluşturur, istediğini yapar, sizin yine de ruhunuz duymaz.. O yüzden dedektifçilik yapmayın; ilişkinize değer verin, eşinize güvenin ya da güvenmeye çalışın..

Sizinle evlenmeden önce yaptığı şeyler, henüz evliliğin ne olduğunu bile bilmeden önce yaptığı şeylerdi..
Evliliğin sorumluluğuna, 2-3 yılda ancak alışıyor erkekler.. Ondan önce kafa Leyla oluyor, pek ne yaptıklarının bilincinde olmuyor. Sadece kendileri varmış gibi karar alabiliyorlar..

Sosyal medya hesaplarını gizlemesi kadar da normal bir şey olamaz..
Belki adamın sadece takıldığı hatunlar vardı, onlarla olan iletişimini görmenizi arzu etmedi, sizi kırmak istemedi v.s.

Ben şahsen eşlerin sosyal medya hesaplarına varıncaya kadar mahremlerini açması taraftarı değilim. Sizin de eşinizin de bir mahremi olmalı..
Annemle ne yazıştığımdan eşime ne?
Abime söylediğim bir şeyi neden okusun?
Eşim benim telefonumu neden kurcalasın?
Arkadaşlarımla whatsapp konuşmamı neden görsün?

Kesinlikle karşıyım.. Yapanların da eşlerine ve/veya kendilerine güvenmediklerini düşünüyorum.
Eşinizi laboratuvar faresi gibi sürekli göz hapsinde tutmaya çalışmayın lütfen..
İlişkinizi bu şekilde yıpratmak size zarar verir..

Birbirinin hesabına bakmalar, mesajlarını okumalar, silinmiş fotoğraf var mı diye silinmişler klasörünü kontrol etmeler, e-mail hacklemeye çalışmalar v.s..

Öncelikli olarak eşinizin hiçbir benzer vakası olmadığını söyleyip, yine de silinmişler klasörünü kontrol etmeniz garip geldi bana.. Özellikle bakmadığınız halde hooop diye önünüze mi çıktı, nedir?

500 TL'ye bir akıllı telefon, 30 TL'ye yeni hat alır; sosyal medya hesaplarında sahte profiller oluşturur, istediğini yapar, sizin yine de ruhunuz duymaz.. O yüzden dedektifçilik yapmayın; ilişkinize değer verin, eşinize güvenin ya da güvenmeye çalışın..

Sizinle evlenmeden önce yaptığı şeyler, henüz evliliğin ne olduğunu bile bilmeden önce yaptığı şeylerdi..
Evliliğin sorumluluğuna, 2-3 yılda ancak alışıyor erkekler.. Ondan önce kafa Leyla oluyor, pek ne yaptıklarının bilincinde olmuyor. Sadece kendileri varmış gibi karar alabiliyorlar..

Belki adamın sadece takıldığı hatunlar vardı, onlarla olan iletişimini görmenizi arzu etmedi, sizi kırmak istemedi v.s.

Ben şahsen eşlerin sosyal medya hesaplarına varıncaya kadar mahremlerini açması taraftarı değilim. Sizin de eşinizin de bir mahremi olmalı..

Kesinlikle karşıyım.. Yapanların da eşlerine ve/veya kendilerine güvenmediklerini düşünüyorum.
Eşinizi laboratuvar faresi gibi sürekli göz hapsinde tutmaya çalışmayın lütfen..
Yaaa herkes o kadar zeki değil işte. Benim babam şirket mailinden sahte face açmış. şifresini bilmiyordum ama maili bildiğim içim şifreyi değiştirip girdim. Sonra olaylar olaylar. Yani demek istediğim aldatacak insan her zaman akıllı olamıyor. Bazen Pür salak gibi hareket edebiliyorlar.

valla ben şeffaflıktan yanayım, bir ilişki yaşanıyorsa herşey şeffaf olmalı, evlenmeden önce yaptıkları da evliliğin ne olduğunu bilmeden yapılan şeyler değildi çünkü zaten bir evlilik yapmıştı benden önce... yaşı da var bunun bilincinde olan bir adam.

takıldığı hatunlar vardı ne demek??? bu aldatmaktır..!! bir kişi bir kişi ile takılır o da sevgilisi ya da eşidir. ikinci bir kişiye benim lügatımda yer yoktur.

güvenmediğimi zaten söyledim bazı nedenlerden ötürü..

beni aldattı demiyorum ama gerçekleri farklı yansıtma ihtimali beni işkillendiriyor.

yoksa telini alır kurcalarım, face ıne-whatsup ına yada fotolarına bakar gerı koyarım ama onun dısında çok kasmam, haftanın 3 gunu sehır dısında gezer-ıcer-orda arkadasları var onlarla takılır napıyosun demem yani...ki o da benim herseyımı kurcalar , kurcalama olayını da o baslattı etkıye tepkıde oldu bır bakıma zamanla...

Yaaa herkes o kadar zeki değil işte. Benim babam şirket mailinden sahte face açmış. şifresini bilmiyordum ama maili bildiğim içim şifreyi değiştirip girdim. Sonra olaylar olaylar. Yani demek istediğim aldatacak insan her zaman akıllı olamıyor. Bazen Pür salak gibi hareket edebiliyorlar.
aldatan her şekilde yakalanır zaten..!!

Neden bir bayanın fotosunu çekmek için tlfn istesin ki .dur ben bi gözlüklü bayanın fotosunu çekip geri vereyim tlfnu mu demiş. Bariz bir is var bu isin içinde. Bence takipte kalın zaten birseyler sakliyorsa bundan sonra daha temkinli davranacaktir.

Neden bir bayanın fotosunu çekmek için tlfn istesin ki .dur ben bi gözlüklü bayanın fotosunu çekip geri vereyim tlfnu mu demiş. Bariz bir is var bu isin içinde. Bence takipte kalın zaten birseyler sakliyorsa bundan sonra daha temkinli davranacaktir.
bende takipteyim :KK70:

benim birde lanet bir huyum var , ne zaman benden birşey saklasa ne konuda olursa olsun hep önüme bir şey çıkar -birazda kendim bulurum ve öğrenirim-altıncı his midir -fazla eşelemek mi orasını bilemeyeceğim ama bazen korkar sen nerden öğrendin şunu bunu olur :KK70:

içimde kötü his yok ama işkillendim işte ...

Hem yalan söylese anlarim diyosun , hemde süphelendim diyosun ..
tepkılerı dogru soyluyor gıbı ıdı ama mantıken o fotografın o telefonda ne işi var ???

olmaması gereken yerde olmaması gereken bir fotograf bu da beni işkillendirdi...

yalan söylemese de gerçekleri olduğu gibi anlatmamış olabilir, resepsiyonist kısmı mesela palavra gibime geldi ...

Soylediginiz herseyin altina imzami atarim da bu soylediginizi pek anlamadim. "Sadece takilmak" altinda siz ne anliyorsunuz?

bu olayı bılmem,ama geçen cep operatoru dukkana gittim,akıllı tel,bişeyi ayarlayamadık,neyse ıkı genç görevli kendı tellerınde benı aradılar fılan,yapmak için,görüntülü arama falan,neyse aradan bı zaman sonra o görüntülü aramadan kım aradı sneı fılan dıye sordu,düşünüyorum,düşünüyorum,kımse aramadı,ama numara var,konulşulmuş dk var,çokk sonra aklıma geldi,mağazada çocukların yaptığı,bazen cıdden yanlış anlaşılmalar oluyor

X