Siz olsanız ne düşünürsünüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
İşe başladığımdan beri benimle aynı anda baslayan bir cocuk var ve nedense beni yoksayıyor.. Basta belki kıskançlıktan dedim yada soguk duruyorumdur diye düşündüm ama yok yani gayet normal konusuyorum diğerlerine gelince gayet iyi konusuyor nedense benden adeta kacıyor. Kimse kimseyle zorla konusmak zorunda değil ama insan sinir oluyor yani.. Mesela bugün kimse gelmedi henüz ofise sigaraya cıkmış ben geldim içeri gitti o kadar gıcık ki. Konusmasın etmesin ama insan neden diye merak ediyor yani. Mesela durağa gideriz beraber otobüse giderken bi görüşürüz de dimi gerizekalı ya söyledim onu sende otobüs gelince kendini kaybediyorsun diye farkında değilmiş. Yani insanlara iyi davranıyorsun yaranılmıyor. Ağzına sıcsam degerli olurum kesin

İşe başladığımdan beri benimle aynı anda baslayan bir cocuk var ve nedense beni yoksayıyor.. Basta belki kıskançlıktan dedim yada soguk duruyorumdur diye düşündüm ama yok yani gayet normal konusuyorum diğerlerine gelince gayet iyi konusuyor nedense benden adeta kacıyor. Kimse kimseyle zorla konusmak zorunda değil ama insan sinir oluyor yani.. Mesela bugün kimse gelmedi henüz ofise sigaraya cıkmış ben geldim içeri gitti o kadar gıcık ki. Konusmasın etmesin ama insan neden diye merak ediyor yani. Mesela durağa gideriz beraber otobüse giderken bi görüşürüz de dimi gerizekalı ya söyledim onu sende otobüs gelince kendini kaybediyorsun diye farkında değilmiş. Yani insanlara iyi davranıyorsun yaranılmıyor. Ağzına sıcsam degerli olurum kesin

yani çok klasik bir cevap olacak ama
arkadaşınız değil, tanıdığınız değil
bırakın nasıl davranırsa davransın, nesini merak edeceksiniz
bence olayı olduğu gibi kabullenin, beyninizi böyle bir şeyle meşgul etmeyin
görüşürüz dese ne olur, demese ne olur
ayrıca sizinle hiç konuşmayan birine neden "otobüs gelince kendini kaybediyorsun" diyorsunuz ki, bu cümle için biraz samimiyet gerekir, samimi olmadığım biri bana böyle söylese direkt terslerim
bence nötr kalın, ayna gibi olun, nasıl davranırsa öyle davranın, aldığınız kadarını verin, gerisini de umursamayın

Yıldızınız barışmıyordur.
Ne var yanı .
Kimse kimsyle anlaşmak zorunda değil .
Bende mesela çok samımı değilsem buz gibiyimdir insanlara .
Yaradılış bu

Bu çocuk hangisi gay olan mı ?

Sizi görmezden gelmesi tabiki sinirlerinizi bozar haklısınız fakat o da sizinle muhattap olmak zorunda değil ki onu da suçlamak yanlış olur. Yıldızı barismamistir konuşmak istemiyordur hepsi normal şeyler. Siz de onu görmezden gelin olsun bitsin. Hayatınızda önem arz eden bir yerde değil zaten. Olmasa da olur insanlar için çok beyninizi yormayın bence.

umursamayın valla... size işi öğreten biri değil sonuçta :KK52:

Belki tavırlarınız vs hoşuna gitmemiştir neden bu kadar taktınız ki, sizde onu umursamayın

Belki kız arkadaşı var uzak durmaya çalışıyor.kıskanc sevgilisi olanlar böyle yapabilir.sizden hoşlanmamış olabilir.çekingen olabilir.diğer çalışanlar sizden büyükse onlara daha rahat davranabilir

Belki kız arkadaşı var uzak durmaya çalışıyor.kıskanc sevgilisi olanlar böyle yapabilir.sizden hoşlanmamış olabilir.çekingen olabilir.diğer çalışanlar sizden büyükse onlara daha rahat davranabilir

Yok be canım sevgilisi yok ben 25 o 22 yasında. Diğerlerine karsı gayet normal davranıyor. Hiç anlam veremiyorum ben bu hareketlerine ama bende onu umursamıcam artık. Menfaati olanlara iyi davranıyor galiba diğerleri eski eleman diye

Yok be canım sevgilisi yok ben 25 o 22 yasında. Diğerlerine karsı gayet normal davranıyor. Hiç anlam veremiyorum ben bu hareketlerine ama bende onu umursamıcam artık. Menfaati olanlara iyi davranıyor galiba diğerleri eski eleman diye
O zaman söylediğiniz ihtimal daha yüksek.görmezden gelin sizde.çok da önemli bir insan değildir senin hayatında.usteledikce daha da bişey zannedecek kendisini

İşe başladığımdan beri benimle aynı anda baslayan bir cocuk var ve nedense beni yoksayıyor.. Basta belki kıskançlıktan dedim yada soguk duruyorumdur diye düşündüm ama yok yani gayet normal konusuyorum diğerlerine gelince gayet iyi konusuyor nedense benden adeta kacıyor. Kimse kimseyle zorla konusmak zorunda değil ama insan sinir oluyor yani.. Mesela bugün kimse gelmedi henüz ofise sigaraya cıkmış ben geldim içeri gitti o kadar gıcık ki. Konusmasın etmesin ama insan neden diye merak ediyor yani. Mesela durağa gideriz beraber otobüse giderken bi görüşürüz de dimi gerizekalı ya söyledim onu sende otobüs gelince kendini kaybediyorsun diye farkında değilmiş. Yani insanlara iyi davranıyorsun yaranılmıyor kötü davransam degerli olurum kesin
tanımadığın biri ile konuşmamak neden dert olsun birde hakaretli küfürlü konuşmuşsun tanımadığın birisi için sizin tavrınızı uslubunuzu beğenmemiş

kız olsa kıskanıyor diycem de erkek. sorunlu bir tip demekki. siz de onu görmezden gelin. konuşmaya çalışmayın bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X