Ben böyle durumlarda sessiz kalmayı tercih ediyorum galiba. Ama yeri ve zamanı geldiğinde kırgınlığı mı belli ediyorum. Eşimin tavrı daha önce de tanıdık oldugum bir tavırdı. Para konusunda aynı düşünmüyoruz. Ben bir kere alınsın iyisi alınsın uzun yıllar kullanayim isterim ve isim geregi giyimime önem vermem gerekiyor. Eşim ise iyisi olmasına gerek yok ihtiyacımızı görsün yeter diye düşünür ve ben bu düşünceyle alınan şeyleri uzun süre kullanamayinca da eşyalarıni duzgun kullanmayan olurum. önceden bir yerden alışveriş yaptigimizda ya da yemek yediğimizde sorardım ne kadar tuttu ne kadar harcadık diye ama artık bunun beni rahatsız ettiğini düşündüğüm için sormuyorum.Mesela bana hediye alınsa ve sevgilim "çok para vermişler ne gerek vardi , daha ucuza satan yer biliyorum ben" dese, ben de " hadi ya, tüh boşuna paraları gitmiş, belki de aramaya çok vakitleri olmadı ama beni düşünmelerine sevindim doğrusu " derdim gülerek. " Inşallah ucuzuyla karşılaşmazlar, belki de durumları çok yoktur " diye de ekleyebilirdim.
Yani burda eşinizin tavrı mı kabaydi acaba bilemiyorum ki. Hani ses tonu, yüz ifadesi falan mi sizin yanlış anlamaniza yol açtı.
Ama uzmeyin kendinizi. Size hediyeler alıp, sizden özür diliyor çünkü eşiniz.![]()