siz olsanız ne düşünürsünüz?

Sevgi emek ve fedakarlık ister. Ben bunları sevgilinde göremedim.
Ciddi bir ilişki içinde olduğunuza eminmisin?
Sen de artık gitme ve gözlemle. Bana herkesin dediği gibi bahaneler üretiyor gibi geldi.
Hatta gelme sana da bulaşır demesi çok tuhaf.
Biraz ilişkinizi gözlemlemeni öneririm.

Sevgi emek ve fedakarlık ister. Ben bunları sevgilinde göremedim.
Ciddi bir ilişki içinde olduğunuza eminmisin?
Sen de artık gitme ve gözlemle. Bana herkesin dediği gibi bahaneler üretiyor gibi geldi.
Hatta gelme sana da bulaşır demesi çok tuhaf.
Biraz ilişkinizi gözlemlemeni öneririm.

aynen cok tuhaf

aradım sımdı nasıl oldun dıe evdeyım dedı umarım evdedır .. bole bekledım arkadaslarla dsardayım desın bende sinirimi çıkarayım die ama olmadı zaten olsa da solemez.

aynen tatlım bı sure gozlemleyıp o zaman karar vercem artık..

yanı cıddı dusunuyoruz ama bu durumlarda garip işte...

benım annem tesettürlüdür annesi tesettürlü kişilere karşı onyargısı varmıs bunu asmamız gerekıomus falan fılan of off :(

bı cok ıı gıdıo hersey bı bole aksılıkler cıkıo ben karamsarlıga kapılıyorum napcam bılmıorum emın degılım fasla :S:S:S zaten kafada soru ısaretı varsa bı kaç dusunmek gerekıo :(

sen alıştırmışsın sevgilini.

onun öne sürdüğü gibi sen de bahane bul, ama çok önemli bi nokta var, bunu sinir olduğunu belirterek yapma.

'canım ya bi işim çıktı ertelesek olmaz mı? ' gibi şirin şirin, ona belli etmeden gitmeyi bırak...

bakalım ne yapacak

sen alıştırmışsın sevgilini.

onun öne sürdüğü gibi sen de bahane bul, ama çok önemli bi nokta var, bunu sinir olduğunu belirterek yapma.

'canım ya bi işim çıktı ertelesek olmaz mı? ' gibi şirin şirin, ona belli etmeden gitmeyi bırak...

bakalım ne yapacak

evet baştan taviz vermişim ne yazık ki. :44:

aynen cok tuhaf

aradım sımdı nasıl oldun dıe evdeyım dedı umarım evdedır .. bole bekledım arkadaslarla dsardayım desın bende sinirimi çıkarayım die ama olmadı zaten olsa da solemez.

aynen tatlım bı sure gozlemleyıp o zaman karar vercem artık..

yanı cıddı dusunuyoruz ama bu durumlarda garip işte...

benım annem tesettürlüdür annesi tesettürlü kişilere karşı onyargısı varmıs bunu asmamız gerekıomus falan fılan of off :(

bı cok ıı gıdıo hersey bı bole aksılıkler cıkıo ben karamsarlıga kapılıyorum napcam bılmıorum emın degılım fasla :S:S:S zaten kafada soru ısaretı varsa bı kaç dusunmek gerekıo :(

ayrıca bu kısmı sana yansıtmadan kendi halletmeli. neden sana söylemiş anlamadım. senin bu konuda yapacağın birşey yok ki. annenin saçını açamayacağın gibi onun annesine gidip de annemi böyle kabul edin de demezsin.

ayrıca bu kısmı sana yansıtmadan kendi halletmeli. neden sana söylemiş anlamadım. senin bu konuda yapacağın birşey yok ki. annenin saçını açamayacağın gibi onun annesine gidip de annemi böyle kabul edin de demezsin.

Evet bana söylemesı de doğru değil.
bir de annesı bıraz sorunlu biri anladığım kadrı ıle ömür boyu cektırır sanbkı bana despot biri gibi .

hem sanane annemın tesettüründen yani ne saçma bi bakış açısı :41:

Evet bana söylemesı de doğru değil.
bir de annesı bıraz sorunlu biri anladığım kadrı ıle ömür boyu cektırır sanbkı bana despot biri gibi .

hem sanane annemın tesettüründen yani ne saçma bi bakış açısı :41:

evet işte insanın gururuna dokunur böyle şeyler ama neyse, söyleyivermiş çok takılma artık.

ama dediğim gibi herşeyi sen yapma canım, karşılıklı olacak fedakarlık olacaksa.

bu kadar bahane normal deyil bence .inadırıcıda gelmiyor.. aynı ertelemeleri makul bir bahane bulup sizde ona yapın . yani kendinizi biraz agırdan satın .
bakalım tepkisi ne olacak ...?

dün gelecekti gelemediğini söyledi sonra akşam arkadaşları ile birlikteydi benımde aklıma şimdi gelmıyor değil yanı bana geleceğini soledı sonra arkadasları plan yaptı benı iptal ettı dıe dusundum.. bugun de umudum vardı ama daha sabahtan hastagım deyıp ayagına yer etti gelemeyceğini belirtti die dusunuorum :5:

dün gelemeyeceğini söyledi ve arkadaşlarıyla çıktı nasıl bir çelişkidir bu, hesap sormadın mı. Neden benimle görüşmeyip arkadaşlarınla çıktın demedin mi. benim başıma öyle bişey gelse başının etini yerdim. Her buluşmada da sen gitme ayağına, kız olan sensin eve dönüşün zor olur onun senin yanına gelmesi lazım. Sen çok kötü alıştırmışsın arkadaşım restini çek artık, değer verdiğini çok belli etme, o görüşelim demezse görüşmeyin ne yapmaya çalıştığını ancak böyle anlayabilirsin

bakalım elbet ızınlerımız denk gelecek buluscaz o zaman sen gel dıyecem bakalım ne dıyecek.
bı ıkı olur anlarımda her bana senın yanına gelcem gormye dedıgınde bişimi cıkar yanı.

benı bırak dedıgımde bnmle gelmedı ama arkadasları ıle cıktı aksam dısarı :S

sanırım benım gozden gecırmem gerekn seyler var.

Benim de takıldığım nokta niye senle görüşmüyoda arkadaşlarıyla görüşüyo o gün onlarlada görüşmesin o zaman ben olsam burnundan getirirdim tavır yapardım sen bişey yapmadın mı o öyle yapınca?:44:

Alışmışmış valla sevgilin ayağına gelmene. Baştan çok fazla taviz vermişsin şimdi önüne geçemiyorsun.
Olsun canım geç değil, sende gitmeyi kes 2 buluşmada seninde işin çıksın.
Bakalım onun tavrı nasıl olacak?:26:

Valla iki yaka arasında ilişki hiç de zor değil. İnsanlar senecelerce farklı şehirlerden mis gibi yürütebiliyorken hele...

Ben Anadolu yakasındayım, erkek arkadaşım Avrupa'da. Karşıya geçmenin kaç çeşit yolu var. Metrobüs sevmiyosa paşa torunu vapura binsin mis gibi deniz havası da alır hem. O da olmadı otobüse binsin boğazı öyle geçsin vs vs. Hep sen gitme arkadaşım öyle ilişkide rahata düşkünlük olacaksa iki tarafında eşit olsun ki dengeli olsun.

Biz pek Anadolu yakasında buluşmuyoruz mesela tanıdık vs rahat olmuyor diye ben geçiyorum karşıya. Ama noluyo geliyo beni Beşiktaş'tan ve ya nerden iniyorsam oradan alıyor akşamda vapura binene kadar bekliyor beni. Bazen vapurla benimle gelip geri dönmüşlüğü de var.

Yani diyeceğim şu;

"Bazen" insan hasta olabilir, hali olmayabilir, ogün cidden canı hiç istemiyor, gözü almıyordur. Bunların hiç biri aslında "beni sevmiyor" demek için yeterli değil. Çünkü çok sevmeme rağmen bizde erteliyoruz arada. Ama metrobüsü sevmiyorum sen gel demek çok saçma.

Sanki sen bayılıyor musun o sıcakta o kalabalık metrobüsü çekmeye. Ya da onun gözü almıyor da senin hep mi gözün alıyor. Senin canın yok mu?

Bunun sen kızsın onun gelmesi lazımlarla alakası yok. İlişki demek fedakarlık demek 2 sen gittiysen 2de o gelecek, gelmeli de.

Ama sana öyle deyip arkadaşlarıyla çıkabiliyorsa bu çok başka bir boyut yazdıklarımla:19:

Benim de takıldığım nokta niye senle görüşmüyoda arkadaşlarıyla görüşüyo o gün onlarlada görüşmesin o zaman ben olsam burnundan getirirdim tavır yapardım sen bişey yapmadın mı o öyle yapınca?:44:

şimdi cumartesi günü isten çıkıp servisle gelecekti servise kaydını yaptırması gerekıomuş yaptırmadıgı ıcın servise bınemıcem dedı (sankı metrobusler cuvala girdi :9: ) bende tamam yarın (pazar) gelırsın dedım hastalıgı cıkardı.

o gun servise bınemedıgı ıcın gelemedıgınden cok tepkı vermek istemedim....

şimdi cumartesi günü isten çıkıp servisle gelecekti servise kaydını yaptırması gerekıomuş yaptırmadıgı ıcın servise bınemıcem dedı (sankı metrobusler cuvala girdi :9: ) bende tamam yarın (pazar) gelırsın dedım hastalıgı cıkardı.

o gun servise bınemedıgı ıcın gelemedıgınden cok tepkı vermek istemedim....

Ah şu erkekler ah biz olsak koşa koşa gideriz hemen ne olursa olsun ama onların hep bi bahnesi olur hepsi aynı bunların:77:

Son düzenleme:
bana bahane gibi geldi....
yani bu kadar tesadüf olamaz heralde..
bidahakine gelmesini söyle....

ask varsa geri kalan hersey teferruattir, insan sevdimi gozu hic birsey gormez sevdigini 10 dakka gormek icin 10 saat yolu goze alirsin.ben bunu bilir bunu soylerim.

farklı şehirlerden ilişki yürüten insanlar var, siz 2 yaka arasında ilişki zor olur diyorunuz ve ben buna gülüyorum... Neyse, ben olsam açık açık konuşurdum bu konuyu... Siz biraz mesafeli durun bakalım napacak

Yanlış anlama canım ama yazını okuyunca tatlı bir tebessüm oluştu yüzümde. 19-20 yaşında eğitim yılarımda benim de masum (!)yalanlarımdı bunlar. Kimle görüşmek istemesem hep hasta olurdum bir felaket olurdu:)) O zaman şimdiki gibi çatır çatır söyleyemezdim. Bunu dile getir ilişkisine sahip çıksın.Sende çalışıyorsun,sende yoruluyorsun.Böyle hazırcı alıştırma. İşine gelmiyorsa da yol ver gitsin.

Öncelikle yorumları okumadım.
Ama söyleyebileceğim şey şu ki; bir erkek gerçekten "erkek"se, karşısındaki kadından önce bazı şeylerden feragat eder. Sizin yerinize o yorulur, sizin yerinize o yol gelir.
Benim de 7 aylık bir ilişkim var. O kadar çok isterdim ki avrupa-anadolu olmayı. Ama maalesef Ankara-İstanbul'uz biz.
Sevgilim bazen ayda 1 bazen ayda 2 geliyor Ankara'ya. Geçen hafta gelmişti bu hafta sonu da gelecek mesela.
Seven erkek fedakarlık yapar. Bazı şeyleri oturup sizden beklemez.
Bunları konuşmalısınız bence. "Bu ilişkide kim erkek şaşırdım" diyebilirsiniz. Çünkü sizin değil, onun size gelmesi gerekiyor. Tabi ki gittiğiniz zamanlar da olur. Ama çoğunluk onda olmalı diye düşünüyorum.

benimde bir dönem böyle bir ilişkim olmuştu. ama ömrü çok uzun olamadı :) başlarda düzenli olarak haftada bir mutlaka görüşüyorken son zamanlarda seninki gibi bizimkinin de hastalıkları baş göstermeye başlamıştı. son noktayı koyan ise; bir pazar günü için saat 11 gibi gelip beni evden alacaktı. ben tabi erkenden kalkıp hazırlandım. sonra telefonla aramaya başladım ama telefona cevap veren yok :) hiç durmadan devamlı aradım. saat tam 15 de açtı telefonu. çok hastayım uyuyakalmışım demişti. haftaiçi sabahın 5 inde 6 sında kalkıp işe giden adam pazar günü bana söz verip saat 15 e kadar uyuyakalmışşş :) inanmadım tabi bir güzel canıca okuyup, ayrılmıştımmm.... sonra çok istedi ama asla affetmedim, en ufak yalana bile tahammülüm yok çünkü...

şimdiki ilişkimde ise sevgilim hasta olduğu halde "bak hastasın, gelme, evde dinlen, daha çok hasta olursun sonra" dediğim halde bir türlü ikna edemiyorum. 5 dakika için bile olsa beni görmek için geliyor. gerçi aramızda mesafe o kadar çok sayılmaz ama anlatmak istediğim gerçekten seven için hastalık bile engel olamıyor. kaldı ki senin arkadaşın üşendiğinden bence hastalık bahanesi arkasına sığınıyor. sana tavsiyem çok sevmiyorsan boşver gitsin, bu şekilde yıpranan sen olursun...

Back
X