Siz olsanız ne tepki verirdiniz ??

Kahvemm55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
6
1
1
29
Merhaba hanımlar hergün evden işe yürüme gidiyorum yolumun üstünde bir esnaf var işi gücü olan takım elbise giyen biri sürekli bana bakiyor süzüyor ve bugün pardon diyip çok utangaç bir şekilde mahsuru yoksa tanışabilir miyiz dedi ben o an afalladim hiçbir şey demeden yoluma devam ettim ama ikilemde kaldım malum devir değişti kimseye guvenemiyorsun heleki bu zamanda siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yorumlarınıza çok ihtiyacım var..

Benim eşimde böyle yolumu kesip numarasını vermek istedi, bende tersleyip yoluma devam ettim. Sonra evlendik işte :KK200: niyetinin ciddi olup olmadığını öğrenip, hayatında biri olmasını istiyosan şans verebilirsin
Yeri yurdu belli yolda gördüğüm biri değil ama bana tuhaf geliyor bu şekilde tanışma vs ama hakta veriyorum ortak arkadaş vs birşey yok dahil olsun hayatima hiç bir şey söylemeden gittim acaba bir daha diyaloğa girermiki benle

Benim bi arkadaşım eşiyle şöyle tanışmış
Kız avmde bi mağaza kabininde bişi deniyomuş
Aynaya bakmak için çıkmış, arkadaşta o an bişi deniyomuş kızı beğenmiş çok güzel olmuşsunuz çok yakışmış demiş.
Öylelikle tanışıp evlenmişler.
Yani bu kadar ön yargıyla bakmayın
Devir kötü evet ama sizinde hoşunuza gittiyse tedbirli olarak biraz kapı aralayabilirsiniz

Yeri yurdu belli yolda gördüğüm biri değil ama bana tuhaf geliyor bu şekilde tanışma vs ama hakta veriyorum ortak arkadaş vs birşey yok dahil olsun hayatima hiç bir şey söylemeden gittim acaba bir daha diyaloğa girermiki benle
Eşim gibi inatçıysa tekrar konuşmanın bi yolunu bulur . Ortak tanıdığınız yoksa kendi halletmeye çalışıyo. Dediğin gibi yolda gördüğün biri olsaydı dalga geçme ihtimali yüksek diyebilirdik. Seni süzdüğünün farkındasın belki uzun zamandır konuşmak istiyodu anca cesaret edebildi. Utangaç olmasıda iyi bişey gibi

Merhaba hanımlar hergün evden işe yürüme gidiyorum yolumun üstünde bir esnaf var işi gücü olan takım elbise giyen biri sürekli bana bakiyor süzüyor ve bugün pardon diyip çok utangaç bir şekilde mahsuru yoksa tanışabilir miyiz dedi ben o an afalladim hiçbir şey demeden yoluma devam ettim ama ikilemde kaldım malum devir değişti kimseye guvenemiyorsun heleki bu zamanda siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yorumlarınıza çok ihtiyacım var..
Tanımak, tanışmak tehlikeli değildir aslında. Tehlikeli olan bu aşamada ortaya koyduğumuz seviye. Sizin belirlediğiniz mesafede sizi tanıyabilmesi belki kaderinizi şekillendirir. Sizin yerinizde olsam sanrım ben de aynı fikirde olurdum. “Bu nasıl tanışma böyle, şimdi fırsat versem hakkımda ne düşünür, tanımakta isterdim oysa” gibi şeyler dolanıp duruyordur kafanızda. Şu tavırla yaklaşabilirsiniz. “Öncelikle cesaretinizden dolayı tebrik ederim, buna nasıl karar verdiniz, tam olarak niyetiniz ne merak ettim?” diye bi adım atabilirsiniz. Bu adımdan sonrası karşı tarafın kendisni ifade şekliyle ilerler ya da. Ben sizden rahatsız oldum. Görüşmek istemiyorumla kapanır...

Ben de cesaret edemem açıkcası. Ama aklınızda kalacaksa bir kere kalabalık bir yerde oturur konuşursunuz olursa olur. Kafanıza yatarsa devam edersiniz.

Ön yargılı olmayın ama dikkatli de olun bence

Çekim var mı çekim?
Yani tanımaya değer mi?
Öyleyse biraz gözlemleyin.
Siz de bakın geçerken, hatta tanışmak istiyorsanız bir sonraki görüşte
siz selamlayın merhaba, günaydın falan yeter.
O zaten mesajı alır.

Yeri yurdu belli, işi gücü belli. Anlattığından esnaf gibi algıladım. Ekmek yediği yerde uygunsuz davranmaya tenezzül etmez diye düşündüm. Tanışmak için fırsat verebilirsiniz

sizde beğeniyorsanız bir şans verin bence.

İlk etapta hemen atlamadığınız iyi olmuş. sizin de tanışmaya niyetiniz var anladığım kadarıyla, bir kere daha konuşmak isterse şans verin bence.

Back
X