siz olsanız ne yapardınız akıl verin?

eftalya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
2.087
5
156
38
mrb arkadaslar kafamı kurcalayan sorunlar var akıl verirseniz cok sevinicem.
eşimin erkek kardeşi üniversitey kazanadı bizim oturdugumuz sehirde kendileri 2saatlik uzakta baska bir sehirde oturuyorlar yurt basvurusu falan yaptılar ama cıkmamıs pansiyonlar full dolu yurta önbasvuru yaptık dşiye arastırmadılar gerci, üniversite 2tercihte cıktı ilk tercihleri cıkmamsıtı simdi bu cocuk gelse kalsa benim evime 1 ay degil 2 ay degil 4 bilemedin 5 sene okucak ve esimde vardiyalı calısıo ve bende bu cocukla aynı evde yasmak istemiyorum acıkcası zaten bi basımız sıkıstı yeri geldi maddi anlamda esim ailesinden destek istedi inanın destek mestek yok durumları oldugu halde bu okucak ogullarını öne sürdüler hep okucak diye evlendik esime takılan bütün takıları paraların hepsini aldılar ses cıkarmadım simdi bende diyorum herkes cocugunu nasıl okutursa okutsunn beni düşünmeyeni benmi düşüncem cokmu bencilce davranıyorum ama yapamam gibi gelio bi zman sonra illaki sorunlar olur diyorum ve bastan eşimede söledim sen sabah gidiyorsun aksam geliyorsun gece gidipsun sabah geliyorsun ben senin kardesinlemi oturcam kız kardesi olsa belli ses etmezdim ama erkek kardesi ve yasıda küçük degil yanlısmı düşünüyroum bir akıl verin lütfen?

bence çok doğru düşünüyosun şahsen bende aynı evi paylaşmak istemezdim evin içinde rahat edemezsin eşinle özel anlarınızda olucak ya da evde istediğin gibi giyinp dolaşıcaksın o varken rahat edemezsin durumları iyiyse ev tutsunlar ona

bence haklısın ben olsam bende istemezdim kız olsa da istemezdim. ama belki çocukta sizle yaşamak istemez. bunu eşinle sakin sakin konuş. 1-2 ay değil bu diye altını da bol bol çiz. ben evimde rahat gezmek isterim de yeri gelir pijamamla şortumla gezmek isterim o varken nasıl rahat edicem, şöyle bir yayılıp yatamam bile de. eşinde anlayışlı biriyse anlar zaten seni.

Eşiniz vardiyalı çalışıyormuş, pek uygun düşmez bence de.
Eşiniz ne düşünüyor bu konuda, kız kardeşi olsa neyse de.
Eşiniz kalsın mı diyor?

kardeşiyle aranızdaki yaş farkı nedir.
bide oturduğunuz semt nasıl biyer. eşiniz gece çalıştığı kardeşinin evde kaldığı günler oturduğunuz yerdeki insanların gözüne batar mı?

yurt yoksa ev açsınlar çocuğa, madem durumları iyi, iyilik karşılıklı olur onlar sizin zor zamanınızda arazi olucaklar ama sen cici gelin olacaksın, bide dediğin gibi erkek evinde sere serpe gezemiceksin, onun içinde sevimsiz bi durum aslında, çocuğunuz falan varsa sınavlarına çalışmasına falan engel olacaktır ister istemez, bide üniversite hayatını sığıntı gibi geçirmesin gezsin tozsun çocuk yahu, düzenli bi eve belli saatlerde girilir çıkılır ama bekar evi olursa daha rahat eder diye düşünüyorum, okula başlayınca eve arkadaşıda alır kirada bölünür

zamanında destek olmamışlar sıkıntı çekmişsiniz felan onları geçiyorum siz bir iyilik yaparsınız büyüklüğünüzü koyarsınız ama budurum çok farklı 1.si yaş büyük ve erkek 2.si herkesin özel hayatı var ne bileyim ben yapamazdım hadi 1 ay felan belki ama 5 senede çok fazla bence tavrınızı koruyun kabul etmeyin

cok doğru düsünüyorsunuz. ben olsam ben de istemezdim. 1 ay degil 2 ay degil

yemegi var banyosu var.. var da var. kardesi kız olsa bile zor ki. :19:

ben de istemezdim. belki arkadaş bulup ayrı eve çıkar maddi durumu da iyiymiş

belki birkaç ay idare ederseniz o arada alışır okuluna birkaç arkadaş edinir eve çıkarlar ya da yurt çıkar zaten siz eşinize bu dönemde birkaç ay idare ederim ama düzenim bozulsun istemiyorum diyerek anlatırsanız bence anlayışla karşılayacaktır, hiç istemiyorum demek biraz ters tepki yaratabilir diye düşünüyorum

Kesinlikle karşı çıkar açıkça belirtirdim eşime istemediğimi ve de nedenlerini...

bi ev bulana kadar kalabilir ama kısıtlı bir süre, düşünceleriniz çok doğru eşinizin kardeşi de olsa size yabancı

bence de dağlar kadar haklısın canım.doğru bişey değil.ve bunu eşinde nasıl kabul edebiliyor anlamadım.eşinle güzel ce konuş olayları kendi açısından değil senin açından düşünsün kendide ne kadar yanlış olduğunu anlayacak.

mrb arkadaslar kafamı kurcalayan sorunlar var akıl verirseniz cok sevinicem.
eşimin erkek kardeşi üniversitey kazanadı bizim oturdugumuz sehirde kendileri 2saatlik uzakta baska bir sehirde oturuyorlar yurt basvurusu falan yaptılar ama cıkmamıs pansiyonlar full dolu yurta önbasvuru yaptık dşiye arastırmadılar gerci, üniversite 2tercihte cıktı ilk tercihleri cıkmamsıtı simdi bu cocuk gelse kalsa benim evime 1 ay degil 2 ay degil 4 bilemedin 5 sene okucak ve esimde vardiyalı calısıo ve bende bu cocukla aynı evde yasmak istemiyorum acıkcası zaten bi basımız sıkıstı yeri geldi maddi anlamda esim ailesinden destek istedi inanın destek mestek yok durumları oldugu halde bu okucak ogullarını öne sürdüler hep okucak diye evlendik esime takılan bütün takıları paraların hepsini aldılar ses cıkarmadım simdi bende diyorum herkes cocugunu nasıl okutursa okutsunn beni düşünmeyeni benmi düşüncem cokmu bencilce davranıyorum ama yapamam gibi gelio bi zman sonra illaki sorunlar olur diyorum ve bastan eşimede söledim sen sabah gidiyorsun aksam geliyorsun gece gidipsun sabah geliyorsun ben senin kardesinlemi oturcam kız kardesi olsa belli ses etmezdim ama erkek kardesi ve yasıda küçük degil yanlısmı düşünüyroum bir akıl verin lütfen?

Gayet normal dusunuyorsun. O cocuga ev acsinlar annesi gelebiliyorsa gelsin yaninda kalsin. Zaten arkadaslariyla eve cikmaya karar verir ilerde.
Ben olsam ben de kabul etmezdim ve esim de kabul etmezdi. Esin ne diyor bu duruma?

bence çok doğru düşünüyosun şahsen bende aynı evi paylaşmak istemezdim evin içinde rahat edemezsin eşinle özel anlarınızda olucak ya da evde istediğin gibi giyinp dolaşıcaksın o varken rahat edemezsin durumları iyiyse ev tutsunlar ona
walla ne yapıcaklar bilmiyorum kaynatam idare edersiniz gibisinden bi söz etti ama bilemicem ben hiç oralı olmadı bakalım zman neyi göstericek...

bence haklısın ben olsam bende istemezdim kız olsa da istemezdim. ama belki çocukta sizle yaşamak istemez. bunu eşinle sakin sakin konuş. 1-2 ay değil bu diye altını da bol bol çiz. ben evimde rahat gezmek isterim de yeri gelir pijamamla şortumla gezmek isterim o varken nasıl rahat edicem, şöyle bir yayılıp yatamam bile de. eşinde anlayışlı biriyse anlar zaten seni.
eşimle konustum zaten cnm bu konuyu ilk kalır ya nolcak dedi sonra haklısın dedi devamlı sordugum için korktunmu kalcak diye dio kalmıcak tamam diyo cocugun isticegini sanmıyorum ama bilmiyorumda zaten ailesinden uzaklasmak için burayı...
Eşiniz vardiyalı çalışıyormuş, pek uygun düşmez bence de.
Eşiniz ne düşünüyor bu konuda, kız kardeşi olsa neyse de.
Eşiniz kalsın mı diyor?
ilk kalır dedi ama sonra bana hak verdi umarım beni anlar...

kardeşiyle aranızdaki yaş farkı nedir.
bide oturduğunuz semt nasıl biyer. eşiniz gece çalıştığı kardeşinin evde kaldığı günler oturduğunuz yerdeki insanların gözüne batar mı?
aramızda 5yas var oturdugum semtte cogunluk hep aile herkesin ne düşüncegini bilememki

yurt yoksa ev açsınlar çocuğa, madem durumları iyi, iyilik karşılıklı olur onlar sizin zor zamanınızda arazi olucaklar ama sen cici gelin olacaksın, bide dediğin gibi erkek evinde sere serpe gezemiceksin, onun içinde sevimsiz bi durum aslında, çocuğunuz falan varsa sınavlarına çalışmasına falan engel olacaktır ister istemez, bide üniversite hayatını sığıntı gibi geçirmesin gezsin tozsun çocuk yahu, düzenli bi eve belli saatlerde girilir çıkılır ama bekar evi olursa daha rahat eder diye düşünüyorum, okula başlayınca eve arkadaşıda alır kirada bölünür

evet bende öyle düşünüyorum hem daha yeni evli sayılırız benim kayınvalide oglucuna sana ev acıpta esya ayarlıyamam diyo bu kadar dengesiz malesef yani bende onu takipedemem ne zman gircek cıkcak diye eve yeri gelio içio bu cocuk asla kabul edemem asla....

cvplarınız için cok tesekkürler arkadaslar cokmu bencilce düşünüyrm demiştim ama dogru olanda bu sanırım evet nede olsa evde bir yabancı sonucta erkkek neler duymuyoruz ki su hayatta belki bir yer bulana kadar idare edebilirim yer bulasıya kadar ama bi yere kadar 2ay önce bu cocugu yolladıılar zaten buraya calstı 20gün kadar hastaydım hergün yatıyordum annem bakıyordu hamileydim ve düşük tehlikem vardı ama bebegimi kaybettim ne yazıkki zaten inanın hiçbirsey yokmus gibi ailesi geldi anneme kızın ölmemiş ya ona bak bu sözü tam 3kere duydum ve içimde bir kin oldu içim doluu moralim bozuk bide üstüne üstük ogullarını alıp götrüdüler 1 gün tatilini yaptı geldi gene benim basıma yoladılar bu kadın hasta annesi bakıyor o cocuk hergün tozlu geliyor düşünmediler bende düşünmücem artıkk herkes menfaatine gercekten

erkek olması,eşinizin vardiyalı çalışması ve sizin ev hanımı olmanız.
bence bunu siz değil eşinizin ve ailesinin düşünmesi gerekiyordu.

cvplarınız için cok tesekkürler arkadaslar cokmu bencilce düşünüyrm demiştim ama dogru olanda bu sanırım evet nede olsa evde bir yabancı sonucta erkkek neler duymuyoruz ki su hayatta belki bir yer bulana kadar idare edebilirim yer bulasıya kadar ama bi yere kadar 2ay önce bu cocugu yolladıılar zaten buraya calstı 20gün kadar hastaydım hergün yatıyordum annem bakıyordu hamileydim ve düşük tehlikem vardı ama bebegimi kaybettim ne yazıkki zaten inanın hiçbirsey yokmus gibi ailesi geldi anneme kızın ölmemiş ya ona bak bu sözü tam 3kere duydum ve içimde bir kin oldu içim doluu moralim bozuk bide üstüne üstük ogullarını alıp götrüdüler 1 gün tatilini yaptı geldi gene benim basıma yoladılar bu kadın hasta annesi bakıyor o cocuk hergün tozlu geliyor düşünmediler bende düşünmücem artıkk herkes menfaatine gercekten

geçmiş olsun hayır hiçte bencilce düşünmüyosun çok haklısın eşinde kalmaması bakımından seninle olduğuna göre için rahat olabilir

geçmiş olsun hayır hiçte bencilce düşünmüyosun çok haklısın eşinde kalmaması bakımından seninle olduğuna göre için rahat olabilir

cok saol cnm evet oturup konustum eşimle o an bi sakinlik geldi ve acık acık herseyi konustum ve bana haklısın dedi ama işte bazen arada sordugum için yurt cıkmısmı nolucak gibisinde hemen bana korktunmu gibisinde sözler söylemesi cidden canımı sıkıyor aa gelsin nolcak kalır desem, tamam olur dicek sanki:50::50:

Back
X