siz olsanız ne yapardınız en azından bundan sonra

bu yoruma katılıyorum
yanlız naz çekmek herkese göre birşeyde değil
meselea ben
gerekli olduğuna inandığım bir şey için her fedakarlığı yapabilirim
ama naz benim tabirimce ( mızmızlık ) konusunda
pek gelemiyorum
o insanı sevmediğimden mi hayır
sanırım ben zayıflığı sevmiyorum
kendi kızıma karşı da böyleyim

sabahlara kadar başında nöbet tutarım ve asla zoruma gitmez
ama gel gelelim
eline iğne battı diye ağlasın
ilgilenip oralı olmam

amacım güçlü yetişsin
mızmız olmasın
ben naz yapmam kolay kolay ama kzıdıgım noktalar vardır..ben farkettysenz biraz da kendimi ailesiyle kıyaslıyorum yani onun bu tavrı sadece bana! ben cok ufak şeylerde mızmızlanmıyorum ki birgün bile gelip onun dışında olan hiçbirşey için ona dert yanmamışımdır. yanmam gerek yok. herşey geçer gider unuturum derm çözümüne bakarım..ama eşim ayrı bır kulpta benm için farklı bir değer beklıyorum ondan. emin ol o benmle ilgilense ben bir daha 2.kez hasta olmayı düşünürum.

ben naz yapmam kolay kolay ama kzıdıgım noktalar vardır..ben farkettysenz biraz da kendimi ailesiyle kıyaslıyorum yani onun bu tavrı sadece bana! ben cok ufak şeylerde mızmızlanmıyorum ki birgün bile gelip onun dışında olan hiçbirşey için ona dert yanmamışımdır. yanmam gerek yok. herşey geçer gider unuturum derm çözümüne bakarım..ama eşim ayrı bır kulpta benm için farklı bir değer beklıyorum ondan. emin ol o benmle ilgilense ben bir daha 2.kez hasta olmayı düşünürum.

allah sağlık sıhat versin
ama hastalanmak düşüne düşüne yapılacak birşey miş gibi konuşmuşsun
ister istemez bunu kullanıyor olduğunu hissettirdin bana

amacın eşinin sana olan ilgisini ölçmek ise
bunun için farklı yollar denemelisin

tabikii hepsii aynı değil arkadaşım eşim bana düşkündür ailesinden cok daha fazla ama ince düşünceleri yok bunların insan bunları görünce soğuyo üzülüyo ama geçiyo seviyorsan biz çok fazlasını yapıyoruz onlara ama bize yapılmaması zor geliyoo üzülme

Her erkekk ayni degildir..hala mukemmel erkeklerin olduguna inanmak istiyorum...hastaysan biraz nazini cekmeliydi ..kirilmakta haklisin...

Geçenler de bir yerde okumuştum keşke tirnagi kirilinca ortaligi ayağa kaldıran kadınlardan olsaydim ben tuttum güçlü olmayi seçtim iyi halt ettim yazıyordu çok hoşuma gitti bu cümle.bazen ben de diyorum güçlü göründüğün zaman herşeyi sana yukluyorlar hasta olmaya sizlanmaya hakkin yok maalesef:(

Sen yinede kendini sorgula bence, bende kreşte çalıştım, seni anlayabiliyorum..
Bir süre hasta olsan bile hiç çaktırma, ilaç al bi bitki çayı iç rahatlat kendini, yüksek enerjinle görsün eşin seni, zor olsa da bir süre dene bakalım..
Zaten iki seçeneğin var, ya eskisi gibi takılacaksın huzurun kaçacak ya da tam tersini deneyeceksin..

allah sağlık sıhat versin
ama hastalanmak düşüne düşüne yapılacak birşey miş gibi konuşmuşsun
ister istemez bunu kullanıyor olduğunu hissettirdin bana

amacın eşinin sana olan ilgisini ölçmek ise
bunun için farklı yollar denemelisin
evet hissetirmiş olablrmm öyle belkide cidden eşimin ilgisini ölçmeye çalışmışımdır ben de bilmıyorum ama hastalanmak kastlı yaptıgım bir eylem değildi yorgundum ve yatmak istedim kahvaltıdan sonra yattım. o da yattı sanrm burda hata ettim.

tabikii hepsii aynı değil arkadaşım eşim bana düşkündür ailesinden cok daha fazla ama ince düşünceleri yok bunların insan bunları görünce soğuyo üzülüyo ama geçiyo seviyorsan biz çok fazlasını yapıyoruz onlara ama bize yapılmaması zor geliyoo üzülme

aynen öyle ama bak ne güzel eşim bana değer verıyo diyebiliyorsun ama ben öyle diyemıyorum belki de eşimin ilk harcayacağı insan benmdir. üzülmedim desem yalan olur. istediğim cok bişi değildi karıcıgıma bir çorba yaparım dinç olur şimdi demek zor gelmemeliydi.

Her erkekk ayni degildir..hala mukemmel erkeklerin olduguna inanmak istiyorum...hastaysan biraz nazini cekmeliydi ..kirilmakta haklisin...

Geçenler de bir yerde okumuştum keşke tirnagi kirilinca ortaligi ayağa kaldıran kadınlardan olsaydim ben tuttum güçlü olmayi seçtim iyi halt ettim yazıyordu çok hoşuma gitti bu cümle.bazen ben de diyorum güçlü göründüğün zaman herşeyi sana yukluyorlar hasta olmaya sizlanmaya hakkin yok maalesef:KK43:
keşke ama kişilk meselesi..
Sen yinede kendini sorgula bence, bende kreşte çalıştım, seni anlayabiliyorum..
Bir süre hasta olsan bile hiç çaktırma, ilaç al bi bitki çayı iç rahatlat kendini, yüksek enerjinle görsün eşin seni, zor olsa da bir süre dene bakalım..
Zaten iki seçeneğin var, ya eskisi gibi takılacaksın huzurun kaçacak ya da tam tersini deneyeceksin..

bunu yaparım zor değil de ama zoruma giden de bu insan benm hiç zor günümde yanımda olmadı daha zorunu beklıyor belki de yanımda olmak için bilemıyorum..2 yılda sadece 1 kez doktora gittim onuda beni hastaneye götürdü eve getirdi bıraktı ailesi sokakta kedı bulmuş yemek yediremıyorlarmış bunu çağırdılar. içim cok soğudu..

Merak ettim, esin o notla ilgili ne soyledi? Ya da herhangi bir sey soyledi mi?

bunu yaparım zor değil de ama zoruma giden de bu insan benm hiç zor günümde yanımda olmadı daha zorunu beklıyor belki de yanımda olmak için bilemıyorum..2 yılda sadece 1 kez doktora gittim onuda beni hastaneye götürdü eve getirdi bıraktı ailesi sokakta kedı bulmuş yemek yediremıyorlarmış bunu çağırdılar. içim cok soğudu..

Hımm tabi sende haklısın, sanırım her erkek naz çekemiyor, ya da arkadaşların dediği gibi alıştırmakla alakalı..

Öğretmenlerin klasik hastalıkları, baş-boğaz ağrısı ve varis. Bir de bu dönemler çocuklar hastalanıyor ve mutlaka bizlere de bulaşıyor.
Eşini falan boşver, grip olduğunda kırgınlık olduğunda, tavuk göğsünü haşlıyoruz. Etleri didikleyip suyuna bolca sarımsak,limon, karabiber, pul biber atıp afiyetle içiyoruz. Hemen toparlıyor.
Daha dirençli olmak için zencefil çayını arada için. Hatta zencefili toz olarak yemeklere katın.
Farenjit olunca da 1-2 kaşık dondurma yiyoruz.

Eşiniz konusunda yorumumu yok, huydur değişir mi bilmem ama ben olsam o hastalanınca özel ilgi göstermem. Asla ve kat'a.

Merak ettim, esin o notla ilgili ne soyledi? Ya da herhangi bir sey soyledi mi?

Hayır birşey söylemedi. Doğrusu ben de merak ediyorum..ama bana soğuk davranıyor o gün bugündür, hatta eniştesi bizi almaya gelicekti otobüse bindirmek için ablasını geç alıcaktı işten. hemen ablasını aradı abla eniştem geç gelicek die. normalde beni aramaz mesela ben geç kalıcam die. muhtemelen beni kıskandırmak için.
Hımm tabi sende haklısın, sanırım her erkek naz çekemiyor, ya da arkadaşların dediği gibi alıştırmakla alakalı..

sanırım alıştırmakla alakalı..ama nasıl alıştırılır:)

Öğretmenlerin klasik hastalıkları, baş-boğaz ağrısı ve varis. Bir de bu dönemler çocuklar hastalanıyor ve mutlaka bizlere de bulaşıyor.
Eşini falan boşver, grip olduğunda kırgınlık olduğunda, tavuk göğsünü haşlıyoruz. Etleri didikleyip suyuna bolca sarımsak,limon, karabiber, pul biber atıp afiyetle içiyoruz. Hemen toparlıyor.
Daha dirençli olmak için zencefil çayını arada için. Hatta zencefili toz olarak yemeklere katın.
Farenjit olunca da 1-2 kaşık dondurma yiyoruz.

Eşiniz konusunda yorumumu yok, huydur değişir mi bilmem ama ben olsam o hastalanınca özel ilgi göstermem. Asla ve kat'a.

Benmde aslın da öğretmenim derken kastettiğim o hastalıklardı. tşk ederim tavsiyeleriniz için deneyeceğim mutlaka...
Zaten kendisi özel ilgi beklemıyor, yatıyor uyuyor. yani bana pek eywallah etmıyor:) muhtemeln o da bana etmesin die yapıyordur:)

Back
X