- 25 Eylül 2015
- 122
- 60
- 28
- 35
- Konu Sahibi ysfkardelen
-
O zaman iyi yolculuklarÖyle problemli bir bebek değil kucağı çok seviyor
eee ozman size iyi yolculuklarÖyle problemli bir bebek değil kucağı çok seviyor
Canım ben almanyada yaşıyorum. ...ailemi 1 bucuk senedir görmedim....hamilelikti bebekti derken gidemedim. ...şimdi 3 aylık benimkide...annemler çok istiyor gelmemi ama hava soğuk bebekler çabuk etkilenir diye gitmiyorum. ..bence sende havarın ısınmasıni bekleİyi akşamlar sizden bir fikir almak istiyorum oğlum üç aylık ailemin yanına gitmek istiyorum uçak yolculuğu yapmam gerek. Bir yönden gitmek istiyorum kafa dağıtmak için diğer yönden kararsızım hava soğuk uçakta çocuk durur mu zor olur mu orada hastalanır mı kafam çok karışık siz Olsanız ne yapardınız???
İşte bende ondan korkuyorum havalardan gerçi bulunduğum şehir de soğuk ama hava değişimi falan olur diye korkuyorumCanım ben almanyada yaşıyorum. ...ailemi 1 bucuk senedir görmedim....hamilelikti bebekti derken gidemedim. ...şimdi 3 aylık benimkide...annemler çok istiyor gelmemi ama hava soğuk bebekler çabuk etkilenir diye gitmiyorum. ..bence sende havarın ısınmasıni bekle
Biz bebisimle ilk ucak yolculuğumuzu 30 günlükken yapmistikgiderken hersey çok iyiydi ama dönüş yolculugumuzda beni mahvetti bi buçuk saatlik yolculugumuz boyunca cildirircasina agladi sanırım basinctan biraz fazla etkilendi ama sonra geçti gitti vala ben de ailemi çok özledim Şubat gibi gitcem Allah izin verirse ucak yolculuğundan birsey olacağını sanmam ama hava değişiminden etkilenir mi bebisin bilemem canım ama inşallah birsey olmaz diye düşünüyorum ailene ulaştıktan sonra onlar bizden daha iyi bakarlar nasıl olsa
Bence biraz tedbir alarak yapabilirsiniz...
Doktorunuza sorarak kulak tıkacı bebeğinize takabilirsiniz , zira kulağında çınlama ve gaz problemi olacağı içinnn , genelde bebekler yolculuklarda daha sakindirler...
Hava değişikliği muhtemelen birazda olsa olacaktır bebeğinizde , bulunduğu ortamın ısısına dikkat ederseniz bir kaç günde uyum sağlar..
Birde gitmeden her ihtimale karşı ilaçlarını bulundurun ,
Şimdiden iyi yolculuklar,unutmayın anne mutluysa bebeğede yansır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?