siz olsanız ne yapardınız?muallaktayım

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
kızlar merhaba, sizin görüşleriniz inanın yakın arkadaşlarımın görüleri kadar önemli hatta siz daha objektifsiniz. ben birine aşık oldum. 3-4 ay izledim falan sonra dayanamadım facebooktan hem ekledim hem mesaj attım duygularımı anlattım. mesajı gördü ama hiç bir tepki vermedi. istekte duruyo. ben ne düşüneceğimi şaşırdım. istese hemen cevap yazardı isteğimi kabul ederdi. ama bi taraftanda olumsuz bişey de demedi açık kapı bıraktı sanki. ben her dakika onu düşünüyorum. sizce bundan sonra ne yapmalıyım ? durup bekliyim mi ? yoksa tekar mesaj mı atıyım ? (aynı ortamda hiç bulunamıyoruz onun için facebooktan ilerlemeye çalışıyorum. )

Hayır diyip seni üzmek yada rencide etmek istememiş ben de olsam aynı şeyi yaparım umutlanmanı gerektirecek bi durum yok yoluna bakmalısın

kızlar merhaba, sizin görüşleriniz inanın yakın arkadaşlarımın görüleri kadar önemli hatta siz daha objektifsiniz. Ben birine aşık oldum. 3-4 ay izledim falan sonra dayanamadım facebooktan hem ekledim hem mesaj attım duygularımı anlattım. Mesajı gördü ama hiç bir tepki vermedi. Istekte duruyo. Ben ne düşüneceğimi şaşırdım. Istese hemen cevap yazardı isteğimi kabul ederdi. Ama bi taraftanda olumsuz bişey de demedi açık kapı bıraktı sanki. Ben her dakika onu düşünüyorum. Sizce bundan sonra ne yapmalıyım ? Durup bekliyim mi ? Yoksa tekar mesaj mı atıyım ? (aynı ortamda hiç bulunamıyoruz onun için facebooktan ilerlemeye çalışıyorum. )

siz bir adım atmışsınız
bence bekleyin 1 hafta cvp vermezse anlayın ki istemiyor
tekrar mesaj atmanız saçma olacktır.

kızlar merhaba, sizin görüşleriniz inanın yakın arkadaşlarımın görüleri kadar önemli hatta siz daha objektifsiniz. ben birine aşık oldum. 3-4 ay izledim falan sonra dayanamadım facebooktan hem ekledim hem mesaj attım duygularımı anlattım. mesajı gördü ama hiç bir tepki vermedi. istekte duruyo. ben ne düşüneceğimi şaşırdım. istese hemen cevap yazardı isteğimi kabul ederdi. ama bi taraftanda olumsuz bişey de demedi açık kapı bıraktı sanki. ben her dakika onu düşünüyorum. sizce bundan sonra ne yapmalıyım ? durup bekliyim mi ? yoksa tekar mesaj mı atıyım ? (aynı ortamda hiç bulunamıyoruz onun için facebooktan ilerlemeye çalışıyorum. )

Merhaba ,

Bu kişi daha önce de üzerine konu açtığınız araştırma görevlisi mi ? Cevap almamayı açık kapı olarak değerlendirmeyin. Okulunuza ve derslerinize konsantre olun. Sizinle diyaloğa geçerek mevcut konumunu riske edecek bir tavır sergileyemez.

Sağlıcakla kalın.

Merhaba ,

Bu kişi daha önce de üzerine konu açtığınız araştırma görevlisi mi ? Cevap almamayı açık kapı olarak değerlendirmeyin. Okulunuza ve derslerinize konsantre olun. Sizinle diyaloğa geçerek mevcut konumunu riske edecek bir tavır sergileyemez.

Sağlıcakla kalın.

evet o. ama çok seviyorum. neden riske atsınki. sorun oluyo mu okulda ? benim bi bilgim yok çok.

hiç üzülmeni istemem ama biran önce önüne bak bence, kırmak istememiş olumsuz cevapla sanırım:50:

Facebooktan daha sohbet etmeden duygularını açıklaman yanlış olmuş.. Açık kapı bırakmamış,seni önemsememiş.Onun egosunu şişirmekten başka bir şey yapmamışsın canım.. :ssz:

Şimdi onu unutup kendi yoluna gitme vakti :10: 2 hafta olmuş zaten. Artık cevap verse de takmıyormuş gibi davran bari bundan sonrasını kurtar..

Hemen açılıp şımartmayın şu erkekleri :34:

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

evet o. ama çok seviyorum. neden riske atsınki. sorun oluyo mu okulda ? benim bi bilgim yok çok.

Tanımıyorsunuz ve ilgi çekici buluyorsunuz. Oturmasını ,kalmasını , konuşmasını beğeniyorsunuz. Evet bir hayranlığınız var , bir kalp çarpıntısı , hoşlanma kabul. O bir nevi sizin derslerinize giren eğitmen konumunda.

Dolayısıyla bu tarz bir yaklaşım hoş karşılanmayacaktır. Olmayacak hayallerle kendinizi üzmeyin. Arkadaş çevrenizde dillendirip duyulmasına sebebiyet vermeyin.

Sağlıcakla kalın.

Ben de aynı şeyi yapardım, daha fazla kırmamak için görmezden gelirdim.

Senin istediğin şeyi isteseydi, balıklama atlardı mesajına.

.

Facebooktan daha sohbet etmeden duygularını açıklaman yanlış olmuş.. Açık kapı bırakmamış,seni önemsememiş.Onun egosunu şişirmekten başka bir şey yapmamışsın canım.. :ssz:

Şimdi onu unutup kendi yoluna gitme vakti :10: 2 hafta olmuş zaten. Artık cevap verse de takmıyormuş gibi davran bari bundan sonrasını kurtar..

Hemen açılıp şımartmayın şu erkekleri :34:

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

haklısınız sanırım gün geçtikçe gözümde büyütmekten başka bir işe yaramıyor zaten. güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Tanımıyorsunuz ve ilgi çekici buluyorsunuz. Oturmasını ,kalmasını , konuşmasını beğeniyorsunuz. Evet bir hayranlığınız var , bir kalp çarpıntısı , hoşlanma kabul. O bir nevi sizin derslerinize giren eğitmen konumunda.

Dolayısıyla bu tarz bir yaklaşım hoş karşılanmayacaktır. Olmayacak hayallerle kendinizi üzmeyin. Arkadaş çevrenizde dillendirip duyulmasına sebebiyet vermeyin.

Sağlıcakla kalın.

çok haklısınız. sizin ve diğer arkadaşların yazdıklarını hergün bende söylüyorum kendime ama 1 saat sonra yibe onu düşünürken buluyorum kendimi. ifade etmek zor . kendimeme söz geçiremiyorum. güzel yorumlarınız için tesekkürler

Ondan net bir cevap duymadan aklın rahat ermeyecekse git konuş bence. Gururun kırılabilir, ama belki atlatıp yoluna devam etmeni sağlar.

.

gidip konuşmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama net bi cevap istiyorum. vereceği en kötü cevap bile bu belirsizlikten daha iyi. ben acaba şöyle mi yoksa böyle mi diye düşünmekten çok yoruldumm

çok haklısınız. sizin ve diğer arkadaşların yazdıklarını hergün bende söylüyorum kendime ama 1 saat sonra yibe onu düşünürken buluyorum kendimi. ifade etmek zor . kendimeme söz geçiremiyorum. güzel yorumlarınız için tesekkürler

Rica ederim. Merak etmeyin geçecek. Odak noktası yapmaktan vazgeçin. Arkadaş sohbetlerinde bahsetmeyi bırakın , arkadaşlarınız sorarsa duymazdan gelin. Derslerinize yoğunlaşın. Kendi arkadaş çevrenizle iletişiminizi artırın.

Bir bakmışsınız sadece bir zamanlar ilginizi çekmiş biri olmuş.

Sağlıcakla kalın :34:

Back
X