siz olsaniz ne yapardiniz ?

CmreKck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
410
278
103
merhaba arkadaslar, ben birbucuk yil once gorumcemle kavga ettim ve konusmuyoruz. Gorumcem bastan beri benimle ugrasir, habire abisiyle arami bozmak icin altan altan laflar sokardi, tuaf tuaf hareketler yapardi. Uzun lafin kisasi sonunda aramizi bozdu ve abisiyle tartistik onun karsisinda. O anda onun bu duruma sevindigini gordum yuz ifadesinden ve deliye dondum dogal olarak. O an birsey demedim ama ertesigun hala gecmedi icimdeki sinir ve ona dedimki kendin gibi gorumcen olsun, baska agir bir lafim olmadi. Herneyse, herkes beni sucladi tabi bu olaydan sonra, onunla ne alakasi varmis tartismamizin niye ona catmisim. Esim basta birsey demedi bana ama ailesi beni suclayinca oda o pozisiyona gecti. Ben bi sure sonra buyukluk gosterdim ve gittim konustum gorumcemle, sakin bi sekilde benim alindigim konulari soyledim ona ve onunda bunu yapip konuyu kapatmasini istedim, kizginligimizin bi sure sonra gecicegini ama bu durumda abisinin cok uzuldugunu soyledim, tabi orali olmadi kendisi. Ogunden sonra bende orali olmadim, ne konustum ne baktim suratina ama esim beni sucluyor, kibirli ve kinci buluyor, halbuki ben o konussa konusacagimi soyledim, nefret yok icimde sadece kendime saygimdan dolayi dahada konusmaya calismiyorum dedim ama anlatamiyorum ... yada anlamak istemiyor .... siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu ? benim dedigim lafi hakaret olarak algiliyorlar ama ben bunda bi hakaret gormuyorum ... siz ne dusunuyorsunuz ? (bu arada sorunum gorumcem degil, acikcasi ne dusunuyorsa dusunsun, benim sorunum esimin tavri)

Son düzenleme:
ne yaptı görümceniz aranızı açmak için?

Siz görümceyi biraz fazla önemsemişsiniz, kendini çok önemli biri gibi gösterirseniz
o da sizinle uğraşmaya ve zevk almaya devam eder. uzak durun, yokmuş gibi davranın.

Siz görümceyi biraz fazla önemsemişsiniz, kendini çok önemli biri gibi gösterirseniz
o da sizinle uğraşmaya ve zevk almaya devam eder. uzak durun, yokmuş gibi davranın.

Uzak duruyorum zaten, ben ondan nefret bile etmiyorum kisaca takmiyorum benim sorunum esim ... onun kôr gozleri beni cildirtiyor, tamam oda kardesi demiyorumki onunla iliskisini kessin benim icin ama beni kinci olarak gormesi sinirimi bozuyor...

Kendinden memnun degil demek ki,yoksa niye hakaret gibi gorsun,
Uzak dur ,takma kafaya

Uzak duruyorum zaten, ben ondan nefret bile etmiyorum kisaca takmiyorum benim sorunum esim ... onun kôr gozleri beni cildirtiyor, tamam oda kardesi demiyorumki onunla iliskisini kessin benim icin ama beni kinci olarak gormesi sinirimi bozuyor... ne yapmami bekliyor anlamiyorum

Eşiniz ve ailesi size tavır alırsa alsın...konuşmayın görüşmeyin görümcenizle...hatta uzun zaman tavır yaparlarsa da...aynı tavrınızı koruyun... büyüklük bende kalsın...diye de konuşmayın....:KK34:

ne yaptı görümceniz aranızı açmak için?

Elinden ne geliyorsa onu yapti, ama akkilica yapti fazla ispat birakmadan ... acikcasi gorumcem degil benim ilgi alanim, esimin boyle beni kinci gormesi ... ne yapmami bekliyor anlamiyorum, kardesi sevmiyorsa sevmiyor ben bana duseni yaptim daha ne yapayim ... o istiyorki kardesi konusmasin beni hice saysin ama ben konusayim hicbirsey olmamis gibi ama benimle muhattap olmayan bi insanla ben nasil muhatap olayim :kızgın:

Elinden ne geliyorsa onu yapti, ama akkilica yapti fazla ispat birakmadan ... acikcasi gorumcem degil benim ilgi alanim, esimin boyle beni kinci gormesi ... ne yapmami bekliyor anlamiyorum, kardesi sevmiyorsa sevmiyor ben bana duseni yaptim daha ne yapayim ... o istiyorki kardesi konusmasin beni hice saysin ama ben konusayim hicbirsey olmamis gibi ama benimle muhattap olmayan bi insanla ben nasil muhatap olayim :kızgın:
evet haklısın allah yardımcın olsun

Eşiniz ve ailesi size tavır alırsa alsın...konuşmayın görüşmeyin görümcenizle...hatta uzun zaman tavır yaparlarsa da...aynı tavrınızı koruyun... büyüklük bende kalsın...diye de konuşmayın....:KK34:

Gorumcemi takan kim, ben esimin tavrina takiliyorum ... beni kinci gormesi beni cildirtiyor

Aslinda senin gibi gorumcen olsun derken sizin hakaret etmeye calismissiniz. Sinirliyken kimse gorumcesine "sen mukemmelsin insallah seninde gorumcen boyle olur" demez, bunu hepimiz biliyoruz.

Esiniz belkide hareketinizden daha cok bunu inkar edisinize kiziyordur.

Aslinda senin gibi gorumcen olsun derken sizin hakaret etmeye calismissiniz. Sinirliyken kimse gorumcesine "sen mukemmelsin insallah seninde gorumcen boyle olur" demez, bunu hepimiz biliyoruz.

Inkar etmiyorumki dogru o sinirle birsey yapmamaliydim, ama tek yanlis bende oldugunu kabul etmiyorum... ben o duruma geldiysem gorumcemin cok emegi var bunda ve esimde biliyor, hatta esim kendi diyodu sen altan al diye ... simdi kinci davranmiyorum, konustum gorumcle, konussa yine konusurum ama napsam "ben kinciyim" oluyor esimin gozunde

Hatta benden ozur dilememi bekliyorlar, bende dedim karsilikli diliyelim madem ozuru ama yok onu kabul etmiyorlar

Back
X