merhaba arkadaslar, ben birbucuk yil once gorumcemle kavga ettim ve konusmuyoruz. Gorumcem bastan beri benimle ugrasir, habire abisiyle arami bozmak icin altan altan laflar sokardi, tuaf tuaf hareketler yapardi. Uzun lafin kisasi sonunda aramizi bozdu ve abisiyle tartistik onun karsisinda. O anda onun bu duruma sevindigini gordum yuz ifadesinden ve deliye dondum dogal olarak. O an birsey demedim ama ertesigun hala gecmedi icimdeki sinir ve ona dedimki kendin gibi gorumcen olsun, baska agir bir lafim olmadi. Herneyse, herkes beni sucladi tabi bu olaydan sonra, onunla ne alakasi varmis tartismamizin niye ona catmisim. Esim basta birsey demedi bana ama ailesi beni suclayinca oda o pozisiyona gecti. Ben bi sure sonra buyukluk gosterdim ve gittim konustum gorumcemle, sakin bi sekilde benim alindigim konulari soyledim ona ve onunda bunu yapip konuyu kapatmasini istedim, kizginligimizin bi sure sonra gecicegini ama bu durumda abisinin cok uzuldugunu soyledim, tabi orali olmadi kendisi. Ogunden sonra bende orali olmadim, ne konustum ne baktim suratina ama esim beni sucluyor, kibirli ve kinci buluyor, halbuki ben o konussa konusacagimi soyledim, nefret yok icimde sadece kendime saygimdan dolayi dahada konusmaya calismiyorum dedim ama anlatamiyorum ... yada anlamak istemiyor .... siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu ? benim dedigim lafi hakaret olarak algiliyorlar ama ben bunda bi hakaret gormuyorum ... siz ne dusunuyorsunuz ? (bu arada sorunum gorumcem degil, acikcasi ne dusunuyorsa dusunsun, benim sorunum esimin tavri)
Son düzenleme: