Siz olsaniz ne yapardiniz?

gibi gibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
132
448
33
35
Merhaba hanimlar benimki dert sayilmaz ama yine de icimde kalan bir ukte hep. Kisaca ozetleyim dugun fotograflarimi cektirdigim gun rezillikti tasetturluyum cekimde basim bozuldu dagildi makyajim berbatti hic icime sinmedi ama iptal de edemedim o anki psikolojiyle. Neyse albumum hazirlandi iki yil oldu evleneli ama bi gun acip bakamiyorum ordaki cirkin kadin ben olamam biri albumunu getir bakayim diyecek diye odum kopuyor sandiklara kaldirdim. Icimden bi ses gel tekrar giy gelinlik , yap bi yeni albüm diyo sizce cok sacmami is isten gecmis mi yoksa icimde ukte kalmasin mi?

Kendimi hos buluyorum ne yalan soyleyim ama resimlerdeki tam bir facia bi insan anca bu kadar farkli cikabilir

Benim de aynen öyle.. dügün resimlerim berbat ötesi... ama bende 8 yil oldu ve hala icimde ukte...

Bu saatten sonra gelinlik giyemem ama ogluma sünnet dügünü yapacagim, insallah beyaz güzel bir abiye giyip güzel resimler cektirmeyi düsünüyorum... ben böyle bi cözüm buldum..

bende nikah yani dügün günü bi güzel aglatildim ohalde kuafore gittim duzelttirdim yinede belli oluyor bide o moralle icten gulemedim esim yeni cekinelim hatta kizimizda olur dedi icimden gelmiyor senin geliyorsa yaptir 15 ay oldu evleneli ben begenmedigim için albüm bile yaptirmadim cd ve hard diskte var sorana da cikarmadik diyoruz

eşinizle beraber fotoğraf çektirin..odanıza 1 2 tanesini de asın...... bir şey olmaz...bende çektirecem ...ama ne zamana kısmet olur bilmiyorum....

Ben da yalnizim saniyordum :) aslinda benim en mutlu gunumdu o gun ama o gunumun hatirasina bakamiyorum bile dusunebiliyor musunuz

Şu düğün günlerinde habire stres sıkıntı yaşandığı için daha nice gelinler o gün çirkin çıkmış istediği pozları verememiştir. Yeniden çekmek için geç değil ama bence bu düğün resim çekmek filan hepsi gereksiz işler :) bu işleri çıkaranlara kötü sözler söyleyeceğim ama kızacaklar :D

Benim ki hele tam bir facia. O ellerin durusu,bakislarim sanki vücudum başkasınında ben emaneten almışım gibi. Yirttim attım.

Ben de dış cekim yaptirmadigima pisman oldum hamile kalmadan önce eşimi ikna etmiştim çekilecektik hatta ama bebek olunca nasip olmadi :) simdi tekrar gelinlige sigabilirsem belki cektiririm :P

Vucudu gectim surat cok fena inananin makyaj 90 lar sanki basim zaten kaymis göçmüş e moral gozlerden okunuyo

Bu tür şeylere çok önem vermem ama albüm tekrar yapılabilir, birkaç saatinizi en fazla 1 gününüzü ayıracaksınız.
Abes de değil.

Back
X