siz olsanız ne yapardınız??

Queen mom

6.takım B.K: 84 G.K: 79 H.K: 70 👊👊👊
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
1.269
3.250
63
37
sakarya
selam arkadaşlar çok ciddi bir dert değil belki ama o kadar içim daraldı ki paylaşıp fikir almak istedim. mesleğim eczane teknisyenliği 1 senedir de bir eczanede çalışıyorum yanımda çalışan bir eleman vardı rahatsızlığı sebebiyle temmuz ayından beri yok. ben tek başıma kaldım. yardımcı bile almadılar. eczaneye bir giriyorum öğlen bir nefes alayım bir sigara içeyim diyemiyorum yemek almaya cıkıcam ona bile izin yok geçen hafta kuzen,n düğününe bir saat erken çıkayım dedim izin vermedi bide beş dk erken kapadık diye bugunde erken çıktık hadi bakalım neyse dedi şimdi okullar açıldı bende eczaneye yakın bir okula verdim rahat gideyim bakayım diye şimdi eleman yok ben gidemiyorum bugun öğle saati 10 dk gidip baakyım dedim ya gelen olursa dedi bende en sonunda bu boyle nasıl olcak toplantı olcak benim gitmem gerekecek dedim akşam olur toplantı dedi bu kadar sene okula gittim hiç akşam toplantı yapan okul görmedim artık napıcağımı şaşırdım işten çıksam çocugun okuluna aylık ödeme yapıyoruz bizi sarsar konusuyorum sağdan giriyor soldan çıkıyor siz olsanız napardınız bu durumda

valla sizin gibi elemanlar zor bulunur diye biliyorum , bence senden yüz buluyor ,
bu böyle olmaz eleman bulun de
yoksa kulagına haber götürecek birine iş aradıgını söyle ,

Tek elemanla eczane isletmek iyi bir kari oluyor eczanelerin zaten diyevek bir sey bulamiyorum.... isten cikma ama baska eczaneler de is arasan iyi olur bu sorun ilerdr baska konular dada sorun cikartcagina isaret bence

Konuşucaksin mecbur bu böyle olmaz yasal haklarımi istiyorum diyeceksin, öğle yemeği molasinda yemek ve kızını görme işini halledip geliceksin öğretmenede telini ver bisey olursa haberlesin öğretmene izin alamadığını da söyle

yasal hakkınız ne ise onu kullanın. öğle yemeği hakkınız ise oturun yemeğinizi yeyin. yerinize hemen eleman bulamayacağı için hemen kovamaz. bu şekilde şartları iyileştirmek zorunda kalır.
onuda çok yaptım ama umursamadılar afedersiniz tuvalete girsem neden girdin dicekler

Konuşucaksin mecbur bu böyle olmaz yasal haklarımi istiyorum diyeceksin, öğle yemeği molasinda yemek ve kızını görme işini halledip geliceksin öğretmenede telini ver bisey olursa haberlesin öğretmene izin alamadığını da söyle

verdim zaten dün ağlamış çok beni görmek istemiş gittim aldım 5 dk eczaneye döndüm bi daha ben alırım çocuğu diyor bende dedim annesi dışında kimseye teslim edilmiyor okulun prensibi bu

verdim zaten dün ağlamış çok beni görmek istemiş gittim aldım 5 dk eczaneye döndüm bi daha ben alırım çocuğu diyor bende dedim annesi dışında kimseye teslim edilmiyor okulun prensibi bu
Deli ayol senin patron ,çocuğu alacak işinin başında durmaktansa, Süphan Allah

İşe başlamadan önce şartları konuşmadınız mı?

Köle misiniz siz ?

baştan konuştuk ben normalde hamile olan eleman yerine girdim geçici olarak sonra kız gitti doğuma geri dönmüyor şimdi baştan nazi kampına koyacaz demediler zaten diğer eleman 3 aydır böyle yapmasaydı sorun yoktu

Deli ayol senin patron ,çocuğu alacak işinin başında durmaktansa, Süphan Allah

ben de öyle olduğundan şüphe etmeye başladım bu akşam ben çocuğu almaya gidiyorum dedim arkama bakmadan çıktım izin almadan baktım babasını arkamdan arabayla yollamış :-):-)

umursayıp umursamamaları önemli dğeil ki. masadan zorla kaldırmayacaklar heralde.

önde kendi masasında oturuyor içerde yemek yediğimi biliyor gülsah hasta geliyor diye sesleniyor kalkmaya tenezzül etmiyor kalkmak zorunda kalıyorum mecbur

Back
X