selam arkadaşlar çok ciddi bir dert değil belki ama o kadar içim daraldı ki paylaşıp fikir almak istedim. mesleğim eczane teknisyenliği 1 senedir de bir eczanede çalışıyorum yanımda çalışan bir eleman vardı rahatsızlığı sebebiyle temmuz ayından beri yok. ben tek başıma kaldım. yardımcı bile almadılar. eczaneye bir giriyorum öğlen bir nefes alayım bir sigara içeyim diyemiyorum yemek almaya cıkıcam ona bile izin yok geçen hafta kuzen,n düğününe bir saat erken çıkayım dedim izin vermedi bide beş dk erken kapadık diye bugunde erken çıktık hadi bakalım neyse dedi şimdi okullar açıldı bende eczaneye yakın bir okula verdim rahat gideyim bakayım diye şimdi eleman yok ben gidemiyorum bugun öğle saati 10 dk gidip baakyım dedim ya gelen olursa dedi bende en sonunda bu boyle nasıl olcak toplantı olcak benim gitmem gerekecek dedim akşam olur toplantı dedi bu kadar sene okula gittim hiç akşam toplantı yapan okul görmedim artık napıcağımı şaşırdım işten çıksam çocugun okuluna aylık ödeme yapıyoruz bizi sarsar konusuyorum sağdan giriyor soldan çıkıyor siz olsanız napardınız bu durumda