Siz olsanız ne yapardınız

Karabiberim123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.847
3.212
133
Selamlar herkese. 2.5 yıllık evliyim ve gelin girdiğim evde oturmaktayım. Yukarıda ev sahibimizin annemi ve babası kalıyor yaşlı insanlar. Ev sahibimizde arada sıra gelir. Esasen birbirimizden çok memnunuz onları çok seviyorum keza onlarsa hep bizden memnun olduklarını söylerler ki ilk 2 sene zam yapmadılar kiraya evimizde güneş görür 3+1 Doğal gazlı güzeldir. Benim sorunuma gelecek olursak yukarıda oturan dedelerin dolapları arızalanmış sürekli ses çıkarıyor har har diye. Gece uyumak ne mümkün tam yatak odamızın üstü. Bu arada bebek odamızında tam hizasında. Bebeğimizi doğmasına nasipse 2 ay var. Ben sürekli eşime diyordum konusalım konusalım diye. Kendi biraz gamsızdır hep erteledi. Neyse bugün çıktık ki bi konusalım belki yapacagımız bi şey vardır. Arkası toz olmustur yada duvara yaslanmıştır diye. Onlarda dediler ki biz gösterdik motorunun değişmesi lazımmış. Bende uyuyamıyorum cok ses geliyor dedim. Oda bebek olunca nasılsa uyuyamıcan dedi espri ile. Neyse eve geldik dedim eşime ev sahibini arayalım konusalım kaç paraysa bende yaptırmaya razıyım yeter ki şu sesten kurtulalım dayanamıyorum. Oda insanların iyi niyetini suistimal etme çekcez böyle dedi. Bende söylendim baya eşim bana kızdı. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda. Ev uygun olmasa çıkmayı bile düşündüm. O derece rahatsızım buzdolabı sesinden çekenler bilir. Hadi bi akıl verin. Eşime ara ev sahibini anlat durumu anlayışı insanlardır diyorum aramam diyor

siz ev sahibinin hanımı işe görüşün uygun bir dille anlatın.. ben kiradayken öyle yapıyordum eşim biraz çekingen olurdu sorunları söylemezdi.. ben hanımı işe görüşür hallederdim meselelerimi..

Üstü kapatılacak bi konu değil ki. Eşin hiç mi rahatsız olmuyor?
Ev sahibinle sen konuş. Yaşlı insanlar sonuçta kırmaktan korktum o yüzden sana söylüyorum dersin.

Ev sahibinle sen konuş. Yaşlı insanlar sonuçta kırmaktan korktum o yüzden sana söylüyorum dersin.
Ben pazartesi ev sahibimle konusayım bakalım ne dicek. Onlarda kat mülkiyetinden yararlandılar. Borçları var ayıp diyor eşim.

siz ev sahibinin hanımı işe görüşün uygun bir dille anlatın.. ben kiradayken öyle yapıyordum eşim biraz çekingen olurdu sorunları söylemezdi.. ben hanımı işe görüşür hallederdim meselelerimi..

Teyzeyle konus. Tabi kocan kizmayacaksa.. yeterki yarisini odeyelim gebeligin son demlerinde uyumak istiyorum de..

Siz verin kiradan düşsünler..
Ev sahibi ile görüştüm onlar servisi çağırmışlar yazın 600 TL istemiş servis. Onlarda durumu yok diye yaptırmamış. Yani her seyin farkındalar. Biz yaptıralım eşimin tanıdııg var dedim ya tümden bozarsa dolap alacak durumumuz yok bi müddet çekin elimiz açılınca yaptırcaz dedi :kızgın:

Ev sahibi ile görüştüm onlar servisi çağırmışlar yazın 600 TL istemiş servis. Onlarda durumu yok diye yaptırmamış. Yani her seyin farkındalar. Biz yaptıralım eşimin tanıdııg var dedim ya tümden bozarsa dolap alacak durumumuz yok bi müddet çekin elimiz açılınca yaptırcaz dedi :kızgın:
Onlar yaptırınca da bozulma ihtimali var ama, söyleseydiniz. Kiradan düşelim dediniz mi?

Yasli insanlara acidim.sizde haklisiniz. Adamlarin elinde yokki o sesi cekiyorlar kim razi gelir. Umarim ev sahibi 2 sene yapmadigi zami yapar esinizin gamsizligi akli basina gelir.

Back
X